Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megmondomatutit

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Uber driver Rating matek 2015.03.26 07:39:53
A fuvarok végén az utasok pontozhatják a sofőröket (1-5 csillag). Ha mindennel elégedettek, akkor 5 csillagot adnak, egyébként kevesebbet. Jellemzően 5 pontok jönnek és hosszú távon kijön egy átlag. Például én jelenleg 4,94-gyel állok. Az alacsony átlaggal rendelkező sofőrök…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
A rezsicsökkentés alig pár napja elvitte a Műjégpályát, most pedig már a CBA-t nyaldossa. Mert persze lehet, hogy újracímkézés történt, de valószínűbb, hogy már egy hűtőt sem tudnak rendeltetésszerűen üzemben tartani, mert minek: Nem tudom, mekkora hírértékkel bír még,…..
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) múlt héten nyilvánosságra hozott ötlete alapján ezentúl a BKV-nál szolgáló autóbuszok a göteborgi társaikéhoz hasonló égszín fényezést kapnak. Ezzel a kukába kerül az évtizedek óta oly jellemző szürke-mélykék…..
  Sorozatunk eddigi három részében bemutattuk Budapest metróhálózatának irreálisan optimista képét, a 4-es metró-balhét és a miatta háttérbe szorult projekteket, valamint a villamoshálózat bővítésének terveit, végül pedig a trolibuszhálózat fejlesztésének…..
megmondomatutit 2012.05.11 00:10:46
@beeni:viszont a 7-esek esetében a kapacitásbővítés szükségessége vitathatatlan (a 4-es metró után már csak Újpalota felé)....

Miért is? Épül tovább a lakótelep? Vagy letette minden újpalotai az autóját?
Nincs jelentős utasszám növekedés ott se, az adófizetők pénzéből ne akarjuk már sűríteni a járatokat!
Azért van minden csuklós hátulja összefirkálva, mert este hátul már csak a graffitizők vannak rajta.
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Az ügyvezető igazgató [Molnár József, a BTSZK] beszámolt még egy nagy ívű attrakció (amely egyelőre a Várkabin munkanevet viseli) tervéről is: eszerint a Vigadó tér és a Budai Vár között (később pedig a Vár és a Citadella között) kötélpályával teremtenének…..
Ma Orbán Viktor és miniszterei bejelentették a megszorító csomagjaikat. Mivel ez nem egy politikai blog és engem amúgy sem érdemel a politika, csak egy dolgot emelnék ki. Hadd idézzek az Index.hu cikkéből: A korkedvezményes nyugdíj felszámolása a szakszervezetek szerint összesen…..
Ahogy végiglapoztam az elmúlt hét történéseit megállapítottam, hogy - sajnos vagy sem - értelmileg még mindig olyan szegénynek hatunk, mint kikopott NDK műbőrkanapé a biedermeier tálalószekrény mellett.Kezdődik az egész ott, hogy a hét legfontosabb gazdasági híre címért…..
megmondomatutit 2011.02.12 16:44:31
@Publius Decius Mus: volt esze, és némi hőzöngés után lemondta? Szerintem a siófoki bulin megpróbálta valaki jobb belátásra bírni... A harmadik, azaz utolsó napon jelentette be a lemondását - sajnos csak az autóról.
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..
megmondomatutit 2010.12.18 15:01:23
A János kórház = Hentesüzem, vagy inkább ha úgy tetszik akkor leginkább a fejetlenség, a szakmai analfabetizmus, a teljes anarchia na és persze nem utolsósorban a korrupció melegágya. És a teljes Balkán! Először is a kórházról: koszos-mocskos, huzatos, elhanyagolt. Nemtudom mikor…..
Anna képtelen elfogadni, hogy egy magát 0-24-esnek nevező hipermarketben este 10 után ne lehessen pultból sem húst, sem édességet venni, de még vevőszolgálat sem legyen. Ha nincs meg a szokásos szolgáltatás, inkább zárjon be az áruház, mondja olvasónk. És mit mondanak a…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
megmondomatutit 2010.06.20 20:55:45
@Don Blasius: azért nézz körül, mielőtt leszednéd a bilicset, mert ha kamerák is látják a területet, akkor még a rendőrök is kiszaladnak érted!
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Van ám még havazós sztori a postaládában, de már attól elkezdek fázni és beázik a zoknim, ha a blogra jövök, úgyhogy amíg meg nem jön a mára ígért újabb adag hó, történetből is másfélét kaptok. Mondhatjunk, hogy Csaba peches, a címből sejthető is, hogy miért. Tud valaki…..
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Nem jutott eszembe olyan nóta, amivel a tavalyi buliposztot überelni lehetne, ezért ez a poszt nem a házibuli, hanem a retro hangulat jegyében fog telni. Az újév köszöntő nótánk meg nem más lesz, mint a Különös szilveszter a Generáltól. A felvétel időpontját pontosan nem tudom,…..
tvblog Élőben vagy felvételről? 2009.09.16 18:44:00
A mai BL-meccs mellett még egyet közvetítheti felvételről, csütörtök éjfél után a TV2, s ez természetesen a Debrecen liverpooli vendégjátéka lesz, ez eddig tiszta sor, írtunk róla, az okokról is. Én viszont abba gondoltam bele, hogy ilyenkor a riporterek vajon hogy állnak neki a…..
Előzmények:Vészjósló prológusCseberből vederbe A második műtétre és a beavatkozást követő rehabilitációra túlzás nélkül pokolinak nevezhető körülmények között került sor. Egyik harcedzett barátom utóbb bevallotta, hogy a látogatását követően rátört sírás után…..
BUKSZ Hős született a BKV-nál 2009.09.03 15:55:00
Ilyen szerintem nincs is, és csak hallucinálom, hogy a BKV teljes kommunikációs csapata áll egy pofonfa alatt, bámul felfelé és fogcsikorgatva rázza, csak rázza, csak rázza, amíg a nyakába nem szakad az egész. Mint amikor a Die Hard 3.-ban John McClane kiáll egy „I Hate…..