Regisztráció Blogot indítok
Adatok
büntetlen

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen óriási botrányt kavart egy újabb kikerült szexvideó <ásít>. Tudjátok, az a kibaszott ingerküszöbötök már olyan szinten van, hogy ezúttal egy hármast kellett release-elni, ezen még megakad az a sokat látott szemetek. A videóban a japán Miss Universe, és a…..
büntetlen 2010.08.02 11:24:41
Egy hazugság megkerüli a világot, mire az igazság felhúzza a bakancsát. (Mark Twain) Mi újság a nagyvilágban? Képzeljünk el egy embert, aki azt állítja, hogy 20 napig nem vett levegőt, és ennek bizonyítására tanúk előtt 20 percig visszatartaná a lélegzetét. Vagy egy orvost, amint bejelenti,…..
büntetlen 2010.07.04 21:46:18
"Kihullana a pinaszőröd, ha köszönnél?"(Naná, hogy a Gyűlöletből!)..
büntetlen 2010.06.20 16:13:54
Az alábbi levél sajnos eléggé mindennapi helyzetet mutat be, még ha nem is közismert ez a jogintézmény. A szülői érdemtelenséget nehéz bizonyítani, a tartásra kötelezettnek kell minden állítását igazolni. Ha talál még erre ilyen időtávlatból tanukat.Tisztelt…..
Az alábbi, banki behajtási módszer azért bizarr, mert ennyi erővel egy ügyvéd, vagy egy közjegyző letéti számlájához is hozzányúlhat a bank, más pénzén végrehajtva az ügyfele tartozását. Tisztelt Zugügyvéd! Lakáshitelt vettünk fel az egyik nagyobbacska banktól,…..
Sokan nem is tudják milyen nehéz a külföldi házastárstól elválni. Íme egy elrettentő történet a nem mindennapi bírósági procedúráról. Tisztelt Zugügyvéd! Egy talán mindennapos, de igen bosszantó ügyben szeretnék tanácsot vagy segítséget kérni a kedves…..
Az alábbi levél egy  fogas kérdést vet fel, a Zugügyvéd is várja az ötleteket. Az biztos, hogy a hamis vádtól tartózkodni kell, és a személyhez fűződő jogok megsértése is komoly költséggel járna. Kedves Zugügyvéd,a www.megeroszakoltak.blog.hu egyik blogszerkesztője…..
büntetlen 2009.06.22 08:17:04
@-d(-_-)b-: Ivartalanítás után nincs nemi inger,sem tehetség.Lásd eunukok,remélem jól írta le.
büntetlen 2009.06.22 08:19:46
A Zugügyvéd is hallott már furcsán gyorsan beszerzett étterem engedélyekről, de az alábbi ügy ezek közt is extrém kicsit.Tisztelt Zugügyvéd,Egy barátom nevében írok önöknek, akivel a következő eset történt meg:Ő és családja egy relative új építésű sorházban laknak…..
A Zugügyvéd egy magazinban találta a következő cikket ami ami széles hazánk tréfás kedvű cégtulajdonosai cégnévadási szokásait taglalja.   ..
büntetlen 2009.06.14 11:26:23
@Triznyai Döme: XDXD ....Amit én írtam az volt a frigy kezdete.....:)
A Zugügyvéd új műfajjal találkozott,  a más nevében elkövetett  álbejelentés műfajával. Ezzel az a probléma, hogy adott esetben a hamis vádat is ráhúzhatják arra, akinek a nevében feljelentéseket tesznek. Kedves Zugügyvéd!Tanácsot szeretnék kérni tőled!Nagyon…..
büntetlen 2009.06.11 08:25:45
A kéretlen reklámlevelek küldését több jogszabály is tiltja, ez vonatkozik az SMS-ekre is. Ha valaki nagyon kekeckedni akar, akkor több helyen is bejelentést lehet tenni, de a szolgáltató  magánszemélynek biztos nem ad ki ügyféladatokat.Tisztelt Zugügyvéd! Telefonomra…..
büntetlen 2009.06.09 20:42:32
@kartárskám: Volt ilyen és én nem vettem fel.A házban lévő lakónak telefonált,hogy szóljon nekem,mert fontos ügyben akar beszélni velem.Felhívtam és nem megfelelő hangnemben visítozott velem.Hát nem letettem a telefont?Azóta szám nélküli hívást nem fogadok.Én nem idegesítem magam fel azon,hogy egy ismeretlen telefonálóval pereljek és még vissza sem tudom hívni.A véleményem megváltozhatatlan.
A Zalai Hírlap tárgyalótermi tudósítását küldték be a Zugügyvédnek egy megcsúszott ügyvédről. Bár a tudósítás egyes részei nehezen követhetők, az alábbi összefoglaló talán segít a megértéshez.Kedves Zugügyvéd!Úgy látszik, rájár a rúd a zalai ügyvédekre, vagy…..
Az alábbi bonyolult lakásvételi procedúra talán még meg is oldható lenne, ha létezik még személy, aki aláírná végre a szerződést. A Zugügyvéd azért is teszi közzé a levelet, hátha tud segíteni valaki. Tisztelt Zugügyvéd17 éve vettem egy belbudai társasháztól egy 32…..
A Zugügyvéd egy blogbejegyzést tesz közzé, a magyar mélyrétegekben is dívó gyakorlatról.   Természetesen nem a rasszista fennhangok miatt döbbenetes az eset.A manapság egyre gyakrabban emlegetett, de a hivatalos szervek által legtöbbször elnézett csicskatartás tipikus…..
Az Európai Únió tagországaiban, így Magyarországon sincs minimumvizsga kötellezettség!Nem kötelező a szakhatóságok által tartott minimumvizsgára elmenni. Ennek ellenére folyamatosan küldik a "Behívó parancs"- ot, melyben nem tüntetik fel, hogy a felhívás csupán egy…..
büntetlen 2009.05.29 18:03:05
Internetes zaklatás, postafiók feltörés, pornókép küldözgetés. Anyuka segítséget kér a chaten nőző fia számára.Tisztelt Zugügyvéd!A segítségüket, illetve tanácsukat szeretném kérni az alábbi témában:A lányomról és a barátjáról van szó. Már a rendőrségre került…..
Az alábbi levél egy elég  sajátos munkahelyi szankciót ismertet. A fuvarlevélre nem jegyzik rá a rakomány súlyát? Üdvözlöm!  A problémám csak annyi lenne, hogy az előző munkahelyemen a főnököm állítása szerint volt egy túlsúlybüntetésem kamionra, amit…..
büntetlen 2009.05.25 19:14:10
Az alábbi eset tipikus példája a birtokvédelemmel való visszaélésnek. Régi kérdés, ki a kiszolgáltatottabb, az albérlő vagy a bérbeadó? Szia Zugügyvéd,mit tehetünk?????kiadtuk a lakást ami a nevem van decemberben. mivel a lakbér fizetése állandóan késett, ezért szóban…..
A Zugügyvéd kapot egy összefoglalót a légi utasok jogairól, amit a közelgő utazási szezonra tekintettel tesz közzé.Jogaink légi utaskéntHasznos tudnivalók a közelgő nyaralási időszak előtt - avagy mit tehetünk járatunk késése vagy törlése esetén -Az ún.…..
A Zugügyvéd egy mai bírósági történetet oszt meg az olvasókkal, amit az egyik bíróság folyosólyán hallott:A felperes azért indított személyiségi jogi pert, és azért kívánt kártérítési igényt érvényesíteni, mert az alperes a haját frigidvörös jelzővel illette.A…..
büntetlen 2009.05.21 08:08:21
@Shadow82: Mivel a 3. és 4. sorban már elmondtad,hogy amit én motivációnak hittem,az téged nem győz meg és nem elfogadható számodra,így tényleg marad az az ember akit a kamat,vagy biztosíték motivál.....Eddig a komoly része......És akkor emberbaráti szeretetből? Jézus tanai szerint,ha gazdag vagy akkor nem jutsz a Mennyek országába.Ezért oszd szét a vagyonodat.Nekem most rohadt fontos lenne.Na nem örökbe,mert én is szét akarom osztani......XDXD:))))
büntetlen 2009.05.21 19:14:22
@Seherezad: Én már hajtottam be kintlévőséget,a sajátomat.A kintlévőségek fajtájától is függ,hogy mennyire behajtható.Ha egyet sikerül behajtanom,akkor a többit is rám bízod?Tudod ,most szavadon akarlak fogni.
Újra egy szavazati arányszámítással kapcsolatos kérdés. Sokan eléggé sajátosan értelmezik a társasházi választási matematikát.Tisztelt Zugügyvéd!Társasházunk közgyűlésén három képviselő-jelölt volt. A levezető elnök az első szavazáskor először az első, majd a…..
büntetlen 2009.05.21 13:34:38
@Seherezad: Csak nem közös képviselő vagy?....adózás rendben?......XDXD:))))