Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freaky (törölt)

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Meghalt egy lány az éjszakai buszon - hívott fel egy ismerősöm szombaton. Hangján érezhető volt, hogy nem tud mit kezdeni a tehetetlenség dühével. A huszonéves lány a kispesti Kossuth téren szállt fel a 914/950-esre (sajnos, hogy melyik volt, arra nem emlékezett…..
Asszaszinok egy 15. századi perzsa miniatúrán Él egy egészen furcsa kép az asszaszinokról a köztudatban, ami nem sokat változott az elmúlt több száz évben: "Az egyszer megízlelt paradicsomi gyönyörűségre való vágyakozás…..
Subba iGrow 2010.01.30 07:30:00
Tegnap nyitotta meg kapuit az első, fűtermesztéshez szükséges eszközöket forgalmazó megastore Kaliforniában, ahol még tanácsadó orvos és "egyetem" is van.  (Képek a megnyitóról itt.)           ..
Egy a szó jó értelmében cuki reklámfigura megalkotásával sok esetben már nyert ügye van a reklámozónak, hiszen egy igazán jól sikerült és ötletes kis figurának lehetetlen ellenállni. Ilyen volt például Flat Eric a Levi's reklámokban, amit még a kampány után évekkel is…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..
freaky (törölt) 2009.08.07 08:56:47
Évekkel ezelőtt, az egyik legforróbb nyári napon, éppen mentem volna Kempo edzésre, forgalmat szemmel tartva, arra a megállapításra jutottam, hogy az éppen autóját 20-szal a kereszteződésbe engedő, felém tartó idős úr nem fog megállni a zebra előtt. Mikor a kocsi lökhárítója 1 m-re volt a lábamtól, rájöttem, ez tényleg nem vett észre, mivel fejét balra fordítva a közelgő többi autót nézte, ezért előbb a jobb térdemet felhúzva, mindkét térddel ráugrottam a motorháztetőre, kezeimmel betámasztva a motorháztető ablak felőli részén, kissé ideges, kérdő tekintettel néztem a csókát, majd kellemes üvöltéssel érdeklődtem; -NA MIVAAAN????!!? Ezután észrevett, kissé riadtan lassított, megállt. Nem sok kedvem lett volna a motorháztetején, az első idomokba kapaszkodva utazni. Leugrottam az autóról, majd a vezetőoldali ablakhoz érkezve kissé agresszíve visítással kérdeztem; -Te, hülye vagy, 842236? Majd átmentem a zebrán, mert siettem a buszhoz. Emberünk egyből elhajtott, de pár perc múlva visszatért, megkérdezni, nincs-e valami bajom. Szerintem jobban megijedt, mint én. Kiváncsi vagyok, ha gyorsabban jön és úgy ítélem meg, hogy "át kell szaladni" az autón, mi történt volna. Javasolnám, ha lányod átkel, arra is figyeljen, nehogy rányomják azt a parkoló autót, ami mögött áll.

Horvátország, mi? 100 euró, mi? Mert a magyarok lopni járnak oda...néhány éve még 100 eurót meg kellett mutatni a vámosoknak, ha azt akartad, hogy beengedjenek. Majd vásároltam egy olyan boltban, mint nálunk voltak a 10 évvel ezelőtti eldugott vidéki boltok. Az egyik kolléga folyamatosan rajtam volt. Mivel stoppal mentem, az autópályán egy menedzser kinézetű ürgével társalogtam, aki szerint túl sok magyar használja ingyen az autópályát. Mivel a közepén voltunk a pályaszakasznak, diplomatikusan nem említettem meg neki, hogy akár vissza is adhatnák a tengerpartot. Ez megoldaná a problémáját. De mivel ilyen kedves volt, kértem a pénztartóban elhelyezett érmékből zsömlére, mea culpa. Tanulság? Nincs.
Subba Subba.ru ljubit MyVip 2008.10.07 07:36:00
Tkq hívta fel figyelmünket erre a szép arcképgyűjteményt takaró linkre, ezzel a kommentárral: az oroszok is idekacsintanak, ha Isten állatkertjéből kell díszpintyeket vadászni MyVipes híveink az úrban, híresek lettetek!..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
freaky (törölt) 2008.10.06 03:53:36
freaky (törölt) 2008.10.06 03:54:48
A Baby Sisters és a Spice Girls után újabb lányzenekar fog óriási sikert aratni: itt a Tenorions, három japán lány, akik mindannyian kizárólag a Yamaha új, forradalmi hangszerén játszanak, élőben is akár. Ketten közülük, Nynn és Cici komponálják a kemény, erősen repetitív…..
freaky (törölt) 2008.07.13 14:16:17
Az Orange augusztus 7-én Franciaországban piacra dobja az első eldobható mobilt, és ha a készülék népszerű lesz, akkor Európa más országaiban is beindulhatnak az eladások, írja az MTI. A mobil neve BicPhone, de az egyszer használatos golyóstollakra, öngyújtókra, borotvákra…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
freaky (törölt) 2008.02.12 13:50:09
Kicsi followup következik a Programozó visszavág történetben: a jelenleg is vicces honlappal rendelkező Il Colosseo olasz étterem tulaja egy rövid üzenet erejéig jelentkezett a ki nem fizetett munkája miatt kissé pipás webfejlesztőnél. A történet fejleményeiről itt lehet…..
A pucércsajos kártyanaptár nem adja magát olyan könnyen, mint az egyéb halálraítélt papíralapú tartalmak. Bár naptár funkcióját átvették a mobiltelefonok, mindenképp mellette szól, hogy pucér csaj van rajta. Éva a hagyományőrzés eme szimpatikusan békés fajtáját fedezte…..
A Raiffeisen-CIB hitelügyéntézéses történet sokakat megmozgatott, többek között Raiffeisen-es, CIB-es és egyéb banki jelenlegi és exkollégákat.Rettentő módon örülnék neki, ha akár névtelenül, akár névvel egy-egy ügyintéző beküldene egy ismertetőt a saját bankjáról,…..
A videót azoknak küldjük akiknek nincs iWiW-es hozzáférésük. Így talán kaphatnak valamit ők is az igazi iWiW-es életérzésből.   - Búvárné - Hoff.hu - Gyilkos humor - Span és én - Lali szülinapi ajándéka - Jó mi? Jó hát - IFA TETKÓ!!! - Citadella - A csajok…..
Koes záróra előtt menekülő boltosokat fogott a Westendben - ezúttal a génkezelt kísérleti állatok haltak meg hiába. A pánikba esett harmincasok kedvenc helyén, a Clinique üzletében nem a pénz az úr, lobogtathat előttük akár böröndnyi tízezrest, nem engedik be a…..
Hát addig viccelődtünk azzal, hogy az európai értelemben vett szakítások fóruma akarunk lenni, éppen ezért vállaljuk szakítások lebonyolítását sms-ben, msn-n, irc-n, skype-on, gtalkon, gmailen, e-mailen, vagy igény szerint akár személyesen is, hogy utolért minket a…..
freaky (törölt) 2008.01.18 14:58:22
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
A biztonság mindig egyfajta jelzése az életünkben, hogy valami nincs rendben. Egyet megtanulhatnánk már igazán, soha nem tehetjük meg azt a luxust, hogy elbízzuk magunkat bármilyen szituációban. Na, a legutóbbi sztorik után gondoltam én is megosztok veletek egy nőt az…..
freaky (törölt) 2008.01.09 10:33:43
Remek felsőoktatásbeli videóklippel örvendeztetett meg minket egyik olvasónk. Bár a kép és a szöveg összhangja nem teljes - hiányoljuk példának okáért a kopuláló dékánt - de a raggamuffinos előadásmód és a remek verses fordulatok így is elszórakoztattak. Vegyétek,…..
freaky (törölt) 2008.01.09 09:57:10
freaky (törölt) 2008.01.09 09:59:06
:)
Különös, fantasybe illő történetet kaptunk. Eleve újsághirdetésen találkozott férfi a nővel. Eleve rögtön dúlt a láv közöttük. De amikor Cinkotán a tyúkólt megszereli, az olyan nekünk, mint amikor Neo először keveri össze a mátrixot a valósággal. És akkor még nem…..
freaky (törölt) 2007.12.23 19:01:20
Többszereplős melodráma sok testi szerelemmel, amiben főszereplőnk egy búcsúszexszel ugrajta ki a nyulat a bokorból. A történetben új garbót is kell vásárolni.Sziasztok,inkább tanulnom kéne, mint ide írni, de abban reménykedem, hogy ha kiirom magamból akkor utána jobban megy a…..