Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eRichard

13 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyok egy újabb (reggel ötig túlórás) heten. Rájöttem, hogy az ilyesmit nem szabad átgondolni, de már késő. Egyik reggel (negyed egykor) ráébredtem, hogy ilyenkor egy nap kétszer is a munkahelyen vagyok… brrr… gyorsan el is hessegettem ezt a sötét gondolatot.…..
Az elejére pár mondat elég is lesz, hogy az előző postban felvetődött kérdéseket megválaszoljam. Tehát a költözés rendben (pár kör teli bőrönd – üres bőrönd játék után) lezajlott. Hát igen, ahogyan az, az életben lenni szokott, a vak nem lát meg semmit. Az eredmény,…..
  Nem sok dolog történt velem a legutóbbi bejegyzés óta, de az ígéret szép szó… legyen hát hetente új a nap alatt…  Talán a legfontosabb –egyben ez is foglalta le a gondolataimat a héten -, hogy a szoba eddigi lakóiból csak én maradtam. Az ünnepekkor…..
Folytatom ott, ahol legutóbb abbahagytam…  Adva volt egy vendéglátás-ügyileg nagyon „nem bizi” augusztus – ami még itt is tart, azért nem akkora az időzónák közötti különbség. :) Találnom kellett valami megoldást, illetve találnunk, de erre utána…..
Sziasztok!  No igen, tartozom egy-két dologgal. Elsőként talán egy, az elnézéseteket kérő esdekléssel, de mégis:  Bocsi, hogy nem kérek bocsit, mert volt dolgom. nem is kevés…  Tehát! Úgy emlékszem, hogy írtam már róla, de biztos, ami…..
  Tudom, tudom... régen írtam már... hogy mi miatt? Talán mindannyian sejtitek... munka, munka, munka és angoltanulás... ennyi!Aztán ma vasárnap délutáni internetböngészésem közepette ezt találtam egy honlapon.:Üres bölcsőt ringat a Hold fényeHarry Chapin – Magyar…..
 Nos, tisztelt Hölgyeim és Uraim! Nos! :)   Kezdem azzal, hogy hova tűntem eddig. Hát bizony volt munka elég meg miegymás. Az utóbbi két hétben, talán pont az utolsó bejegyzés óta nem is volt szabadnapom. Nem azt mondom, hogy éjjel-nappal csak a gálya volt, de mégis, minden…..
  Megkésve bár, de törve nem, újra itt, veletek! Legutóbbi beszámolóm óta történt egy s más, de előtte úgy látom, tisztáznom kell a „ratyi kandalló” esetet. A kandalló nem igazi, azaz, nincs is. A tapéta csak feketére van festve és köré van rögzítve egy fa…..
  Itt egy újabb nap, amikor billentyűzetet ragadok. Mi is történt velem az utolsó bejegyzés óta? Hát először is:   Végre, voltak szabadnapjaim. Igen, méghozzá kettő is. Illően, egymás mellé téve, mintha csak hétvége lenne. Tegnap és ma (szerda, csütörtök) végre…..
  Bizony mondom néktek, szombaton elköltöztem. Ahogyan már írtam is, Észak-Londonba, a kettes zónába. Nagyon messze a déli lakhelytől és unokatestvéreméktől. Fura de olyan hamar beilleszkedtem oda, hogy már hiányoznak az ottaniak. Saaanyííí! Legalább a bőrödet nyúzhattam…..
  Már a repülõút sem volt eseménytelen. Lassan hozzá kell szoknom, hogy semmi sem történik úgy, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva. Az indulási dátum kiválasztásához is érzék kell. Úgy esett, hogy pont akkor érkeztem fõvárosi rokonaimhoz, amikor ott egy arany lagzi…..
Légy üdvözölve a blogomon. A jövőben ez a fórum hivatott betölteni a "Mizu van veled Londonban?" c. kérdésre adott válaszaim megjelenítésének szerepét. (szép mondat...)  Mindenek előtt azonban nézzük a "Hogyan jött az ötlet, Richárd?" részt. Csak…..