Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Picard

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kezdődik az ötkarikás rutin úgyhogy nem árt memorizálni: olimpia  17:35-ig az m1-en, 20 óráig az m2-ön, összefoglaló a nap eseményeiből: 20:20 m1, új közvetítések: 02:45 m2, 03:15 m1 (kb. minden nap ugyanebben az időben). A karikás szemüekről ennyit, nézzük mi jut a…..
Picard 2008.08.09 20:56:49
Az olimpia nálam csúnyán kiverte a biztosítékot, de ahogy beszélgettem szomszédokkal más is így van vele.

0. m2
Finoman visszafogotta, mondhatni nőiesen is az kell mondjam óriási BAROMSÁG, tékozlás, pazarlás, adófizetők pénzének pocsékolása, miegyéb, hogy a két csatornán ugyanaz megy.

Értelmesebb lenne az állandó ide-oda kapcsolgatás helyett mondjuk kettéosztani a dolgokat és a két csatornán különböző sportágakat mutatni.

Élvezhetőbb lenne.

1. Az élő anyag elosztása.
Ahogy látom ez a stratégia:
- Valami lemegy élőben hajnalban
- lemegy mégegyszer délelőtt
- lemegy mégegyszer délután
- lemegy mégegyszer az esti összefoglalóban

A műsoridőt jobban is ki lehetne használni.

2. Csak a magyar vonatkozású eseményeket mutatnak 1-2 kivétellel

Gyakorlatilag hiába szeretem az úszást, apám meg a kézit, csak akkor mutatják, ha éppen magyar érdekeltség is van.

Az ember megnézné szívesen más országok meccseit is.

Vagy mi van azokkal a sportágakkal ahol mi magyarok nem vagyunk érdekeltek, hála a sportág "magas" hazai színvonalának, de itthon sok rajongója van?

Gondolok a focidrukkerekre pl akik szívesen megnéznének egy brazil meccset vagy valami mást.

3. Más sportágak
A látókörünket úgy lehet tágítani ha megismerkedünk más sportágakkal is.
Miért nem mutatnak olyan sprotágakat is ami Magyarországon még gyerekcipőben jár, kicsit vagy egyáltalán nem ismert.....

Szóval érdekes lesz ez így.... Szegény Balóék hiába teszik ki a szivüket odaát, ha itten az elkefélések miatt csak szidást kap a tévé.
A TV2 volt oly bűbáj, hogy tájékoztasson minket a Házdoktor szinkronnal kapcsolatban, gondoltuk megér egy posztot a dolog. Ami Hugh Laurie magyar hangját illeti, azt mindenki tudja, hogy a nemrégiben elhunyt Szakácsi Sándor szinkronizálta addig, amíg bírta, és ezt tessék…..
Nem túl érdekes a mai tévéprogram sem, a sorozatfüggőknek azért akad bőben betevő, a szerződését frissen meghosszabbított, fess Mark Harmonos NCIS (tv2 21:00), vagy a szürreális képekkel operáló Kés/alatt (Viasat3 23:05) és a csajos sorozatok trónjáról a Grace klinikát…..
Kérem szépen, a TV2 úgy döntött, hogy a Battlestar Galactica első évadának ismétlése annyira nem fasza, mert tulajdonképpen a kutya sem nézi, és egy határozott mozdulattal kihajította az emberszabású robotnőket a műsorból, mint macskát szarni. Mi ugyanezzel a…..
Hogy az epizód eredeti címe (Election Day) miért nem felelt meg a fordítóknak, rejtély, a sorozatot nem annyira ismerők akár valami szalagavatóra, esküvőre, barmicvóra vagy kivégzésre is gondolhatnak a cím alapján, mert mind jelentős nap, ugyebár. Választunk tehát, két napban,…..
Ajaj, az eredeti címtől (Band-Aid Covers the Bullet Hole) megint elszakadtunk, de valahol stílszerű a címadás, a magyar kollégák úgy látszik ráéreztek a sírós-picsogós stílre, és az epizódcímeket is ehhez igazították. Lássuk, hogy ezen a héten kinek miért fáj a szíve!…..
Az előző rész utolsó jelenetét emeltük át a mostani elejére, jön a szlogen megint, Mentsd meg a lányt, satöbbi. Hirót mintha hájjal kenegetnék a hír hallatán: van kardja a jövőben, és üzeneteket hurcol a múltba, jobb melónak tűnik, mint egy kutricában nyomorogni, az tuti.…..
Ha nem akart volna a címadó kolléga mindenképpen vicceskedni, akkor maradhatott volna az eredeti (Yesterday) elnevezés is, Szájkosaras kosarasés a Nyolcadik utas a halál országában ennél lényegesen szarabbul is járhattunk volna. Mindegy, ezen az epizódon egy jobb cím sem segítene,…..
comment:com Számok bűvöletében 2007.04.03 16:11:00
Este nyolcig mindenki foglalja el magát, játsszon a gyerekkel, főzzön öhömöt vagy hívja fel a nagyit, biztos örülni fog neki, de aztán jön a megunhatatlan, zseniális Isten hozta, őrnagy úr! a Duna TV-n. Aki már nyolcszor látta és megunta, az vessen egy utolsó pillantást Faludy…..
Picard 2007.04.03 19:54:12
9 perc, 6 évad, állítólag az összes kinyírt arc a maffiózókból, időrendi sorrendben. Csak azok klikkoljanak, akik már látták a hatodik évadot is, és ők is csak akkor, ha youtube userek, mert a vér és az erőszak miatt a videót a szimpla látogatók nem láthatják, ha minden igaz.…..
Hihetetlen, hogy Magyarországon valaha volt humor. Nincs mese, ha az Irigy Hónaljmirigy, a Mi kérünk elnézést, és a Szeszélyes elől el akarunk menekülni, akkor nézzünk archív Parabola-felvételeket. Ez a videó egyébként nem is annyira régi, hiszen Torgyán már javában bohóckodott…..
Barom cím, rossz promó, mégis az egyik, ha nem a legjobb Grace klinika epizód volt ez, kérem szépen. Rólam igazán nem lehet azt mondani, hogy feltétlen híve lennék ennek a sorozatnak, de ez a mostani résztől letettem a hajam már annak idején is, és így, újranézve sem üt kisebbet.…..