Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lamantin89

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi adást Lilu vezette fel, ha jól láttam, ún. kőmosott szteccsfarmerben, amit az öltöztető 1987-ből szedett elő de szóltak a Casucci-gyárban, hogy kéne a múzeumba, köszi. A villában sajnos annyira nem történnek az események, sőt, kibaszottul nincs semmi, hogy egy…..
Azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne valahogy közvetlenebbé tennem a blogomat. Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy ne csak rólam szóljon hanem rólatok is?! Mostanában elég ritkán írok( bár a "gyakoriság" sem volt valójában az) De ezene változtatni szeretnék=) naponta átlagosan…..
Nicole Scene SCENE CORE 2009.01.04 17:32:00
Üdvözlök ismét mindenkit! Nos rengeteg levelet kapok, amikben azt kérdezik tőlem h pontosan mit is takar ez a scene " dolog". Van ahol ezt olvassák van ahol mást és akkor most melyik is ami helyén van? Jómagam is elég sok helyen(főként magyar oldalakon) olvastam róla és néhol…..
A múltheti mérgelődőknek üzenjük, hogy a válogatásba csak a leglazábbak kerülnek - meg a legbénábbak. Bár ahogy ezt a válogatást elnézzük inkább csak az egyik csapatot sikerült összeválogatnunk.- Gruby- Horgász- Heti Hack- Én és a bundám- Én- Peti Wan…..
Lamantin89 2009.02.10 16:50:31