Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cscsaba

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze minden országnak kellenek hősök, nekünk is jár egy kistérségi Jack Bauer, aki megment minket a végromlástól, a terrorizmus pusztító szörnyetegétől, és persze a világot behálózó szervezett bűnözéstől. Mert ahogy az Egyesült Államok, mi is hadban állunk, sőt mi…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
Akik már régóta követik az egykori óbudai polgármester és a Sziget "se veled, se nélküled" kapcsolatát, azok Tarlós István főpolgármesterré választása óta várták a csiki-csuki állapotot bemutató szappanopera újabb évadát. Nem is kell csalatkozniuk, mert itt a…..
Károly saját bőrén tapasztalja, milyen nehéz egyedüli szocialista kerületi polgármesternek lenni Budapesten: A fölöttébb szavahihető XIII. ker-i polgármester a múlt héten bájosan mosolyogva végighaknizta a tévék politikai műsorait azzal, hogy az anyukák érdekében (bölcsi -…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..