Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molloy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyermekünk születésével kapcsolatos érzéseink rendkívül sokrétűek és ellentmondásosak lehetnek. Megpróbálhatod például, hogy írsz egy hatszavas memoárt a szülésedről, vagyis leírod azt a hat (összefüggő vagy felsorolásszerű) szót, amely a legjobban kifejezi, illetve…..
Egy kisbaba születése talán az élet legnagyobb csodája. Minél nagyobbra növekszik a világ fölötti kontrollunk, annál élesebben látszik, hogy mik azok a dolgok, amiket nem tudunk kontrollálni és kénytelenek vagyunk egyszerűen csak tudomásul venni őket, megszemlélni és befogadni…..
 A szülés a legtöbb nő számára érzelmileg nagyon intenzív, meghatározó élmény. Sokan vannak, akik utóbb "csak a szépre emlékeznek", mások számára ez nem ilyen egyértelmű dolog, és olykor szinte lehetetlen is (például mert egy 26. heti HELLP-szindrómás…..
Az alábbi listán olyan ételeket találsz (a bennük levő vas mennyiségével együtt), amelyek segíthetnek a vashiányos állapot megelőzésében. A vashiány - értelemszerűen - azt jelenti, hogy a szervezetedben nincs elég vas. Megfelelő mennyiségű vas nélkül a test nem tud elég…..