Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yamashui

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE A NYERTESEKKEL A POSZT VÉGÉN! Több okból is rendhagyó a mai válogatás. Hogy korábban érkezett egy nappal, azt többen észrevettétek biztosan. De különleges, mert egyrészről kizárólag magyar képeket tartalmaz, másrészt teljesen szubjektíven válogattam, csak úgy ami megtetszett vagy amiről…..
Yamashui 2019.12.07 14:27:37
Levadásztuk az alacsony árakat! Szó szerint rengeteg terméket találtunk, amik még a Black Friday előtti pillanatokban elérhetők!   Termék neve/linkje Eredeti ár Akciós ár Kedvezmény kód Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light -…..
Az online kiadásban már nem merték bevállalni a kissé kétértelmű címet, muhaha. Print: Online:  ..
Yamashui 2014.07.31 08:28:27
@SmittyB: Ne adj neki ötletet! :)
Biztos mindenki olvasta már azokat a felvetéseket, hogy legyen ingyenes a fővárosi tömegközlekedés, mert ha többen utaznak tömegközlekedéssel (továbbá csak tk.), akkor kevesebb lesz a dugó, kevesebb lesz a szmog, egészségesebbek lesznek az emberek és végül, de nem utolsó sorban a gazdaságot is…..
VV Zsófi sírva, VV Viki döbbenten vette tudomásul, hogy lemaradt a 12 millióról, lakásról, autóról, nyereményútról. Egy százalék különbség is alig volt a két döntős között. A sok ülvöltözéssel tarkított finálét itt közvetítettük...
Nem mi mondjuk, hanem Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora a Borsban. Malek Miklós ugye kiszállt, a helyére majd jön valaki, de Feró szerint ez még nem elég, még egy új arc kellene, és akár ő is feláll, ha úgy hozza a sors. Szerintünk az idei évadban nyújtott teljesítményük…..
Volt elég régen egy bejegyzésem arról, milyen pofátlanul árazzák itt-ott a külföldi borokat, már akkortájt azt ígértem, elmesélem, mit gondolok a történet másik feléről, ami nyilván sokkal több embert érdekel ebben a szubkultúrában. A túlárazott-túlárazás kifejezés…..
Yamashui 2011.03.09 09:37:22
Nagyon jó a téma!

Csak egyet szeretnék hozzátenni a saját példámból. Hogy mi kerekedik ki belőle nem tudom, tehát előre is elnézést.

2 gyerekes család vagyunk. Feleségem is és jómagam is szeretjük a bort.
Igaz, kettőnk közt van egy különbség.

Jómagam az 1000-3000 Ft közti kategóriákban keresem a számomra élvezhető, finom magyar borokat.
Nem tudom miért, de nekem a magyar bor jobban ízlik, mint a francia vagy spanyol.

Drága feleségem viszont azt mondja ez pénzpocsékolás és ő bizony 1000 alatti (250-1000) borokat keresi országfüggetlenül, mondván, max ha nem lesz jó felönti kólával.

Eleinte mikor összekerültünk próbáltam a magam irányába terelni, de persze mint minden jó férj feladtam. :)

A másik dolog...

Párhuzamosan látom azt a dolgot, hogy a fiatalságra építeni szeretnénk. Az a baj, hogy ők sincsenek tisztában a borivás "kultúrájával".
Nem is olyan régen egy tv-s adásban láttam, hogy kérdezi a riporter a fiatalokat, hogy mennyi bort ivott eddig meg? (szalagavatóra készültek)
- Négy litert!
Közben látszik a képernyőn, hogy a mellette levő lány kezében ott a kóla.

Ebből gondolom én, hogy nem a 1000-3000 Ft-os kategóriából, hiszen ennyi pénzért töményet vesz inkább, hiszen az jobban üt és neki biza az kell csak.

Nem nagyon látok olyant, hogy pincészetek kifejezetten olyan kóstolókat tartanának, ahol a borivás kultúrájával is foglalkoznának párhuzamosan. (Hiszen Ők is az eladásra fókuszálnak.)

Hiányolok egy olyan oldalt (lehet csak én nem találtam meg) ahol fel vannak véve a MAGYAR borok (nyilván nem az összesre és a speckó borokra gondoltam főleg) és lehetne a véleményezni, pontozni akár több szempont szerint. Ezáltal sokkal átfogóbb képet lehetne kapni a magyar borokról.
Vajon mi történt az Alien 5-tel? Jó kérdés, bár kár lenne tagadni a nyilvánvalót: valahol a Jean-Pierre Jeunet-féle Feltámad a Halál tehető felelőssé azért, hogy a széria jó időre jégre került, s 13 évet kellett várnunk arra, hogy egyáltalán felvetődjön egy új…..
A nemrég véget ért amerikai tévés vásáron, az LA Screenings-en mindenki az HBO legújabb sorozatára, a Boardwalk Empire című nagyívű, kosztümös, gengszteres darabra volt kíváncsi. Ezen persze nem is lehet csodálkozni: az ősszel induló tévés évad újoncai között eredeti…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Az Apple legutóbbi frissítőcsomagja a WebKiten keresztül úgy tűnik a Chrome-ra is hatással volt, a ma kiadott 2.0.172.31-es verzió (gondolom az átlagfelhasználók imádják ezt a számozást) egy magas és egy közepes besorolású hibát orvosol.A komolyabb fenyegetést az jelenti, hogy…..