Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emerico Del Monte

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Unalmas a kampány. Budapest elesett, Demszky letette a lantot. Szegény Horváth Csaba még egy kétségbeesett vérnyomásmérésel próbálja mozgósítani az utolsó szoci nyugdíjasokat, hogy legalább fehér fogsorral, állva essen el.   Az egyetlen üde színfolt…..
Emerico Del Monte 2010.10.02 15:00:37
@balage_81: nem kellett volna mondanod, látszik az, hogy proli vagy. A részvényeidet meg jobban forgasd, ha odáig sikerült csak jutni. jó nekünk is, hogy a magadfajta ott marad a telepen, na.
ha majd fel akarsz jönni hétvégén a hegyre, hozz útlevelet.
Emerico Del Monte 2010.10.02 14:21:00
@Mike36: Virágszálam, te csak nevedben vagy budai, budai alatt általában nem a Dunától nyugatra elhelyezkedő prolinegyedeket (Kelenföld, Békásmegyer, Gazdagrét, stb.) értjük.
A "pesti paraszt" kifejezésbe simán belefér az, aki arra nem veszi a fáradtságot, hogy megnézze, hogy is kell írni egy vidéki település nevét.

Puszilunk Téged a Hegyvidékről, csak hogy tudd, ez tényleg Buda.

Egyébként örülök, hogy elégedett vagy a pengeszájú pincéreddel, akkor szavazz rá, kell a Te voksod is a második helyéhez, le ne nyomja az LMP-s.
Újabb híresség eladó autójáról szeretnék beszámolni itt a Belsőségen. Szándékosan nem tettem ki előbb, nehogy az árfelverés vádjával illessenek Csak tegnap éjjel találtam a linket a postaládámban, még van hátra vagy másfél óra az aukcióból a vaterán. Orbán Viktor…..
Emerico Del Monte 2009.09.04 11:20:24
@=Daniken=: Na, egy valóban vicces hozzászólás. Olé! :))
Emerico Del Monte 2009.09.04 23:57:08
@dennisthemenace: Na látod, ebben egyetértünk, hogy hála Istennek nem itt élsz.
Emerico Del Monte 2009.09.05 00:01:39
@Kamélia: Nézz oda, az eredeti gyerek, aki le tudta egyedül fordítani a VW-t. Gondolom a vaslogikád alapján a kedvenced a Mitsubishi, mert az három gyémánt, és akkor tutiratökrejujde értékes.
Na mi a közös az ellenőrökbe ütköző bliccelőkben, és az újságírót látó, a szabad választásokat mindenképpen elkerülni akaró szocialista politikusokban?Hát hogy mindkét gyáva embercsoport azt képzeli, a mobiltelefonba mélyedésnél nincs jobb, láthatatlanná tévő álca.…..
Tisztelt Minisztelnok Ur! Kedves Gordon! Mindenek elott szeretettel, szivbol, oszinten es oriasi lelkesedessel gratulalok ugy a magam, mint Gregor Elmarsson baratom, kollegam es uzlettarsam neveben a meg e pillanatban nem nyilvanos, am boritekolhato es a magyar nemzet felviragzasat magaban…..
Tisztelt Miniszterelnok Ur, kedves Feri!Minden tisztelettel, de szivunket megkemenyitve ki kell jelentenunk, hogy ez van, ha nem hallgatsz rank. Hiaba adtunk jobbnal jobb tanacsokat, hiaba dolgoztunk ejt nappalla teve azon, hogy ne csak a porbafingo magyar nepet, a zsebfasiszta Orban vezette…..
Drága Miniszterelnök Úr, kedves Feri! Mai írásunkban nem a bizonyítványt magyarázzuk, pusztán olyan körülményekre világítunk rá, amelyek bizony befolyásolták tevékenységünket. Azaz két dolog miatt is elnézést kell kérnünk Tőled.Először is azért, mert minden idők…..
Nézzük a dolgok napfényes oldalát. Fogjuk fel úgy, hogy Szilágyi János az abszurd műfajt csempészi a szórakoztatásba. Egy hatalmas, Galla Miklós alakú árnyékot látunk a műsor fölé magasodni. A Halló, itt vagyunk! legutolsó adásában észrevettünk ugyanis egy vicces…..
Emerico Del Monte 2009.02.27 15:19:20
@Az igazi Svarc Enegger: hihhíj, riszpekt, remek komment.

@BushDoctor: köszönöm az első hörgést, várom a többit. Nyilván nem akadályoz, amíg, be nem tiltjátok ti kommenisták.

@amc: hoci, az nem pap. az csak egy pötsch, aki alapított egy céget, és egyházat csinált belőle. És mielőtt beperel Sanyibácsi, ez csak egy vélemény volt.
A hidegháború idején rezzenetlen tekintettel nézett farkasszemet egymással a két ellenérdekű fél: gonosz kapitalisták Nyugaton, szocialista béketábor Keleten. A béketábor békére vágyott, de ehhez folyamatosan készülnie kellett a háborúra, mert a tökéletes béke csak úgy…..
Emerico Del Monte 2009.02.24 22:58:38
@korneel:
Szerintem ez katonai oktatóautóként is funckionált :)

a ponyvára istenien rögzíthető az L-betű (azaz a német T).
  Cikkünk tanulsága: a legkisebbtől a legnagyobbig bármi lehet jó női autó, csak jól kell tudni hordani. Smarttól GMC Yukonig mindenféle szerepel a tesztben, csak győzzék olvasni. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Emerico Del Monte 2009.02.24 22:53:18
@Gyurcsánytakarogy:
Jé, hogy vajon mi köze van a kislány autóválasztásához Fletónak és Viktornak, azt szerintem Te sem tudod.

Egyébként Gyurcsányt és Orbánt összemosni régi galád szoci szokás.

És a cikkről szólva, az értékelés csikósan reális egy egészen pici, alig érezhető Mercedes-mániával. Ez pedig rendben is van :)
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
Kedves Miniszterelnök Úr! Gondolom, sosem lankadó és mindenre kiterjedő figyelmedet nem kerülte el a szomorú hír, miszerint ma bebizonyosodott: Ophélie, a szeretett taktikai koalíciós partnerünk (nem az MDF, az SZDSZ) által vezetett csodás világvárosunkban eltűnt francia…..
Kedves Miniszterelnök Úr! Kommunikációs tanácsadó cégünk üvegfalú irodájában, az én high-tech asztalommal szembeni high-tech asztalnál ülő kollégám tanácsainak megszívlelését követően sajnos továbbra sem foglalkozhatsz kedvenc szabadidős elfoglaltságaiddal (futás,…..