Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axsrml

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen sok olvasói levelet kaptunk különféle kérdésekkel a blog indulását követően, aminek őszintén nagyon örülünk. Főleg, hogy nagyon jó témákat vetettetek fel, amikre persze sort is fogunk keríteni. Egy apró kis levél egészen fogós kérdéssel érkezett, amire (szégyen…..
Kerékagy A bicikli a megoldás 2008.09.21 20:32:00
Az autómentes napon a megszokottnál nagyobb dugók lehetnek a városban, aki teheti, jobban jár, ha hétfőn BKV-val vagy biciklivel közlekedik, az Andrássy út ugyanis egész nap le lesz zárva, este pedig a város több pontján lehet torlódásra számítani a rendhagyó Critical Mass…..
axsrml 2008.09.22 09:25:22
Lusta vagyok, sz@rni is autóval járok.
Ameddig fele annyi idő beérni a melóhelyre autóval mint BKV-val, minek tömegközlekednék?
Tiszta és klimatizált környezetben, kényelmesen teszem meg az utat, kaputól kapuig. Mi az alternatíva? Várakozni megállókban, átszállni, hering módjára szorongani koszos, büdös emberek között a buszon, metrón.
Bringával meg tekerjen napi 30 kilométert, akinek hat anyja van, nagy siker lenne a melóhelyre leizzadtan, büdösen érkezni.

Számomra a kerékpár teljesen alkalmatlan közlekedési eszköz, nem tudok vele munkába járni, bevásárlást intézni, két gyereket ide-oda hurcolni.

Attól meg semmi sem fog változni, ha egy kazal bringás összeáll, és mások életét keseríti hétköznap.
Ettől én még nem fogok biciklizni... Teljesen feleslegesnek tartom, hogy egy amúgy is szétkúrt városban még egy ilyen rendezvény is helyet kapjon, főleg hétköznap.
Olyan ez mint a buzifelvonulás, kb. annyi értelme van. Aki eddig nem anyázott a bringásokra, most majd fog.
Ez az egész egy öncélú marhaság.

Az autómentes nap meg felesleges, a többi 364 napon úgysem változik semmi, ezen az egy napon meg egy csomó emberrel jól ki......k.

Belsőség Pezsgés a Dacia körül 2007.07.27 08:30:00
Drámai bejelentésem, miszerint januárig egy Dacia Logan kombi szolgálja ki családi mobilizációs igényeinket, számos olvasói visszajelzést indukált. A három legérdekesebb reakciót megosztom önökkel: valakin segítettem, valaki segített rajtam, valakikkel pedig a jövőben akár még…..
w Hahaha 2007.03.20 11:32:00
Megbeszéltem a Kreatívval, hogy az eddig csak jelszóval olvasható, nekik írt cikkekről levegyék az Indapassnál is hatékonyabb bilincset. A Kreatív a reklámszakma havilapja, az én rovatom pedig Lakossági fórum címen fut, és laikus kritikai hőbörgéssel szolgálja a jobb…..