Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mony b

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 37 éves Rebecca Dakin kilenc évig volt escort-lány, pályafutása alatt több, mint ezer férfit “fogyasztott el” s ezen férfiak javarésze házas volt.  A hölgy ma már nem űzi az ősi mesterséget, inkább a nőket tanítja arra, hogyan viselkedjenek az ágyban és hogyan…..
mony b 2013.05.13 14:48:53
@hopptarisznya: ahogy mondod. lehet ezt csűrni-csavarni, de a tény az, hogy egyetlen nő távlatilag nem tudja a férfi szexuális érdeklődését kizárólagosan lekötni, ha fejreáll, ha pingponglabdákat adogat a hüvelyizmaival, akkor sem. Ezt el kell fogadni természetesnek, és akkor kevesebb lesz a pityergés.
A Budakeszi Vadaspark nemrégiben új lakóval gazdagodott. Sajnos a történet nem olyan vidám, mint általában. Az anyaróka óvatlan volt és halálra gázolta őt egy autó. Egy arra járó szemfüles autós ezt látta, kiszállt a kocsiból, hogy megnézze, túlélte e a róka, de szomorúan…..
Jean-Christophe Bonis francia tanácsadó két éve él Budapesten. 5 éve tagja a CouchSurfingnek. Beválogattam őt is a leghelyesebb CS tagok listámba. Szerettem volna tudni hogyan él egy francia Magyarországon, ezért elhívtam kávézni. Az interjú első része itt…..
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
“Bezzeg akkor nem tiltakoztok, amikor kirabolták az öreg nénit a cigányok!” “A magyarellenes szlovák nyelvtörvény ügyében miért nem szólaltatok meg?” “Hol volt a TASZ 2006-ban, amikor a rendőrök kilőtték az emberek szemét?” Ilyen és ehhez hasonló kommentek, kérdések…..
mony b 2012.09.13 12:20:09
Az iromány tovább erősíti a TASZ-szal szembeni, jelentős részben jogos kritikákat. A lényeglátásra még képtelen joghallgató stílusában megírt cikk képtelen érdemi magyarázatot adni pl. arra, hogy miért él a Tasz a legócskább bulvárfordulatokkal akkor, amikor egy cigányok által elkövetett csoportos éjszakai támadást menteget(tasz.hu/node/2766). Tárgyilagosan megkérdőjelezhető persze a "halál a magyarokra" feliratú bottal, és vasrudakkal éjszaka autóra támadó romák etnikumellenes motívuma, de a szituációt szemérmetlenül úgy beállítani, hogy ez a "családjukat védő romák" önvédelmi akciója volt, közben pedig utalgatni az egyik megtámadott "bizonyított szkinhed kötődésére" de másfelől ellhallgatni a támadók nagyobb részének büntetett előéletét.. nos, ez az egészet hiteltelenné teszi szakmailag és morálisan is. Szereptévesztés, kettős mérce, kisstílű jogászkodás és a valóságismeret hiánya. Sajnos az utóbbi években ezek ugranak be egy tárgyilagos szemlélőnek a tasz hallatán.
Minden szar, az ország élhetetlen, a fizetés kicsi, az asszony elhízott, a férj hónaljszaga elviselhetetlen. Megy a siránkozás ezerrel, nincs már egér a templom környékén, aki ne itta volna magát halálra. Kis sör, kis unicum, kisfasz, kisember. Augusztus van, meglepnénk egy…..
mony b 2012.08.21 10:46:17
Hm.. a szerző mintha magát karikírozná. A fullHD-s nótatévés példa mintájára: nem mindegy neked, hogy hol bonyolítod a szánalmas legénybúcsúdat? Ha egy ötvenesed van rá, bérelj olyat, amire ez futja
(
budapestevent.hu/hajoberles-budapest-setahajo-dunai-hajout/). Neked nem jó az 50-ezres hajó, 200-ezreset akarsz, de áldozni (dolgozni) nem akarsz rá (érte). Hogy is mondtad? "A fogyasztási igények a plafonon, a tettek meg a béka segge alatt". Na igen..
Egyszerűen nincs több hely a felbuzgó tehetségeknek Kovács István rendező szerint. "Nem akarom a lelkes amatőrök szájába adni a dolgokat, de már tényleg csak a legfurább helyeken lehet behatolni a szakma berkeibe, úgyhogy jobb lenne, ha inkább máshová fúrnák be…..
Melyik európai uniós, nem posztszocialista országban tudjátok elképzelni, hogy a) egy demokratikus kormány belügyminisztere a szélsőjobboldal vezérével nyilvánosan vitatkozzon b) az egyik legjobb állami egyetemen, amelyet c) az ország legismertebb politikai elemzője vezényel,…..
A szakítás mindig nehéz dolog, akkor is, ha a kapcsolat már egy jó ideje vacak. Nincs ez másként a divatból már régen kiment szépségápolási trendekkel sem, amik olyan színtűek, mint egy frissen véget ért kapcsolatban a részegen telefonálás és csúfos beégés. A többiek meg…..
Subba Mad Max 2011.07.15 09:21:00
Betűt se értek, mindegy is, hogy miért, de hatalmas utcai verekedés.   Грани-ТВ: Драка на Молодежной улице..
Egymilliós bírságot kaptak, amiért Vásárhelyi Mária előadását egy dominaként fellépő személy szexuális szolgáltatásához hasonlították. Van, akinek addig fontos csak a szólásszabadság, amíg nem róla szólnak szabadon. A Fővárosi Bíróság a minap Vásárhelyi…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
Minden összeállt szombaton, amikor elolvastuk a Bestben Szalai Annamária emberi oldalát bemutatni akaró kétoldalas cikket. Kicsit kevés volt a két oldal erre, viszont csomó minden kiderült, és kezd tisztulni a kép.  A legfontosabb információk a cikkből: nincs tévéje…..
mony b 2011.01.17 14:24:44
@szkeptikus_: nem sok barátod-szeretőd lehetett szegénykém, ha családot kellett alapítanod stresszoldási célokra. A tv hiánya érdekesebb..
  Hétfőtől eltűnnek Tölgyessy Péter elemzései a Kossuth Rádió 180 perc című reggeli adásából, írja a Hírszerző. Az adó új vezetése azután döntött Tölgyessy műsorának megszüntetéséről, hogy ő nem fogadta el, hogy a továbbiakban (a Hírszerző által…..
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
Elöntötte az agyamat a szar. Volt már ilyen, és lesz is még. Ilyenkor megengedem magamnak a demagógia luxusát, és bizony a heves kurvaanyázást is. Érzékeny lelkűek és gyomrúak ugorjanak. Tényleg. Foglalkoztam már itt a gyeremekvédelemmel, és annak hiányosságaival. De mi van…..
Erős ellenzék van születőben. Persze nem én látom így, hanem Gyurcsány Ferenc meg az az 1-2 ezer ember, aki képes volt arra az aljas dologra, hogy az utcára ment politizálni. Mert ugyebár "a politikának a Parlamentben a helye". Nem, ezt nem én találtam ki... Ki emlékszik…..
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
Ez a sztori kicsit olyan, mintha félbeszakadt volna, vagy ez egy olyan művészfilm, ahol a nézőre bízzák, hogy kitalálja, mi lett ennek a két embernek a közös története? Az ember társas lény? A kezdés erős lesz. Én 40 éves nő vagyok, kis problémával – pár nélkül…..
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
Orbán anno az őszödi beszéd után közölte, hogy "már holnap" készen áll a kormányzásra a Fidesz. Most kedden azonban a költségvetési bizottság támogatta azt a kormánypárti javaslatot, amely szerint a választási évben kitolnák a büdzsé készítésére vonatkozó…..
mony b 2010.10.07 15:17:01
@orient: ha irigyled a szakmunkás ismerőseidet, szaldj gyorsan és tanulj egy szakmát. Ezek szerint a piac most többre értékeli az ő munkájukat, mint a tiedet próbálj reagálni a piac kihívásaira, ne pedig a diplomádat lengetve várni a csodát.
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
mony b 2010.05.14 14:27:52
OurFashion Kaya tavasszal 2010.05.08 22:13:56
Kaya Scodelario a Skins című fantasztikus brit sorozattal vált híressé, azóta pedig többször is készült róla fotósorozat, valamint rendszeres látogatója mindenféle exluzív bemutatóknak. Legutóbb az áprilisi Asos magazin (az online ruhabolt) magazinjában szerepelt, a képeket…..