Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Állítsuk meg a .........

0 bejegyzést írt és 4307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a Katolikus Válasznak tűnt fel, hogy az első repülőn celebrált pápai esküvőben túl sok a furcsa és kérdéseket felvető elem. Ahogy a Lepanto Institute munkatársai rámutattak, egy a chilei emol.National híroldalon megjelent cikk már a pápalátogatás előtt egy hónappal bemutatta a légikísérő…..
Állítsuk meg a ......... 2018.01.21 05:49:07
asztahűha Jézus arca? 2017.12.12 00:01:00
A Jézus ábrázolások 80 százaléka egy magas, vékony, fehér bőrű, világos szemű, barna hajú fiatal férfit mutatnak. Hm... Elég érdekes személyleírás...
  Honnan tudjuk, hogy a Fidesz ellenzékben vagy kormányon van? Nagyon egyszerű: ha ellenzékben van, akkor tibeti zászlót lengetnek a tereken. Ha kormányon vannak, akkor a rendőrök lekapcsolják azokat, akik tibeti zászlót próbálnak lengetni, amikor a Fidesz által vendégelt magas rangú kínai…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 15:07:56
Jobb helyeken a civil szervezetek az állami intézményrendszer mellett működnek, azok tevékenységét egészítik ki, vagy azoktól vesznek át részfeladatokat. Mindennek egyszerű oka van: a civilek lényegesen hatékonyabban tudják ellátni a vállalt feladatokat jellegükből adódóan,…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 15:15:27
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
de sajnos
harmadjára miniszterelnök
nálunk nem köztárs elnök irányít
az csak egy marionettbáb
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 15:31:06
@Ballib cenzúrázók réme 25:
szerinted orbán mit tenne
ha a az általa lecsőcselékezett fidesz ellenes tábor
meg akarná dönteni a hatalmát?

elfutna a diliházba,
vagy a tömegbe lövetne?

Egyébként voltak ellenszenves dolgok 2006-ban
de a fidesz erre rájátszott és a tévé székházhoz odaküldött soktucat büntetett előéletű futballhuligánt

mint amikor a boltbezárásos sztori volt
akkor is hasonló volt a forgatókönyv
odaküldött
pár db emberölésért elítélt személyt a bátor kubatov
aki listázott
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 15:36:36
@Ballib cenzúrázók réme 25:
A CÖF-re gondolsz aki a mi pénzünkön szervezkedik?
Rendőri kísérettel, bilincsben, vezetőszáron cibáltnak egy embert. Önnek mi jut eszébe, ha meglát egy ilyen jelenete? Ártatlan lehet, illetve megilleti az ártatlanság vélelme Bűnöző Mindenki őszintén nézzen magába, és úgy döntsön: valójában milyen negatív érzéseket társít egy ilyen képhez. A…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 15:21:36
@ZX:
azért én a curvatóriumot magát megkérdőjelezném
handó tündéstől együtt
Könnyebb utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát – ezzel a színtiszta magyar közmondással tudnánk leginkább illusztrálni azt a kutyaszorítót, melybe a magyar kormány belekényszerítette saját magát. A Szegedi Kattintós korábban is figyelmeztetett arra, hogy a Soros-kampány annyira ingatag…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 13:47:09
 „Aki jó feleséget talált, kincset talált, és elnyerte az Úr jóakaratát.” (Péld 18,22) Éppen a keresztény öltözködési és magaviseleti szokásokról szerettem volna írni, amikor megtaláltam ezt a 2014-es cikket: itt. Röviden és tömören meséli el, hogy milyen nőtől…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 11:20:07
@TanNé:

Te figyu
de olyan szentéletű nő, akit felsorol az írás
csak a kolostorokban fordul elő
Állítsuk meg a ......... 2017.11.29 12:18:52
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.28 13:59:23
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
és tessék mondani a Hashimoto-thyreoiditist hogy teccik gyógyítani?

.
Állítsuk meg a ......... 2017.11.28 14:25:41
@high up!:
nem kell ahhoz paksra menni

küldi a sugárzást a rosssz atom folyamatosan
neked is az agyadra ment már a nukleáris felhő
Vagy legalábbis bárki kitöltheti a nevében, a rendszer elfogadja. Hát kb ennyire lehet komolyan venni, mennyire lesz hiteles a kormány nemzeti konzultációjának végeredménye, meg hogy hányan küldték vissza azt...
Állítsuk meg a ......... 2017.11.28 11:59:07
@Csaba Szikora:
nyugi, ha jó leszel orbánnál, akkor
majd mehetsz
közmunkában járdaöntőnek
"Botrányos fellépésével az LMP nem csak azokat sérti meg, akik a konzultáció lebonyolításában részt vesznek, hanem azt a több mint 1 millió 700 ezer embert is, aki már kitöltötte a konzultációs ívet. Mivel Brüsszelben elkezdték a Soros-terv végrehajtását, a kormány…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.27 15:22:20
@Tom66:

még lehet, hogy kiderül az is, hogy 30 millió lesz a visszaküldött kérdőívek száma
igaz a kiküldött csak 8 millió volt
igaz?
Állítsuk meg a ......... 2017.11.27 15:31:54
Állítsuk meg a ......... 2017.11.27 15:35:04
Augusztusban történt, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgárává fogadta Vlagyimir Putyint, Oroszország elnökét. Ezellen akkor sokan, sokféle módon tiltakoztak: tanszékek és oktatók tettek közzé közleményeket és sokan magánszemélyként is megfogalmazták a véleményüket. Így tett az ügyfelünk, Barna Eszter…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.27 14:46:46
@Anikó Jánosi:
csak oktatási
oktatási intézmény?
ahha
ebben az intézményben oktatnak, kutatnak és betegellátnak
vajon ki volt az a nyaggyon hüllyye, aki kitalálta, hogy összevonja a sok intézményt
csak nem a fideszé?
és legalább 8.000 dolgozói létszám és ennek 2-szerese diáklétszám
a betegek létszáma is óriási
.

tehát jobb ha senkinek sincs véleménye a putyinról
ugye?

azt még nem találta ki a fidesz, hogy le kell adni a költségvetési intézményeknél a nemzeti inzultációs papírt
és ott helyben ellenőrzik a válaszokat?
A másodfokra visszahelyezett büntetőtárgyalás önmagát ítélte az abszurditás szintjére: alig van már olyan szakmai protokoll, amit ne sértettek volna meg az eddigi büntetőeljárások során. (Fotó: Dr. Szekér Gyula, a vádlott, Bene Krisztián védője a Kúrián – HVG Online)Az utóbbi hetekben zajló,…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.24 12:36:00
"Az a tény, hogy nem hagytam faképnél az öt gyerekemet, és nem fordítottam minden időmet Erikára, ez volt a kapcsolatunk megromlásának alapvető oka. Erika egyszer sem mondta ki a valódi okot a szakításra, hanem azzal magyarázta, hogy nem voltam ott, amikor elromlott a mosógép, de a valóságban arról volt szó, hogy az időm 110%-át magának akarta. Nem fogadta el, hogy még ha akarnám, akkor sem tudnám teljesíteni ezt. A gyerekeimről nem fogok lemondani, mert borzasztó fontosak számomra, és attól, mert az anyjukkal végül nem sikerült a házasságunk, még felelősséggel tartozom értük. De egyébként nem is akartam, mert egy felnőtt ember életében szükség van valamennyi saját térre és időre is.

Sajnos Erika nem tudta elviselni, hogy továbbra is törődök a gyerekeimmel, így az időm egy részét mindenképpen nélküle, a családommal töltöm. Én sosem vártam tőle ezt, és bár természetesen ő is ennek megfelelően élt, és gondoskodott a gyerekeiről, ő velem szemben elvárta a 110%-os figyelmet. Bevallom, ez egyre terhesebb volt nekem, úgy viselkedett, mint egy gyerek. Ezért nem felel meg a valóságnak az, hogy nem engedtem, hogy szakítson velem. Azt nem vitatom, hogy Erika ezt így élhette meg, de az igazság sosem fekete-fehér, és egy éremnek mindig két oldala van. Én azt nem akartam, hogy mondvacsinált indokokkal, tisztességes megbeszélés nélkül tegyünk pontot a kapcsolatunkra, mert felnőtt emberek joggal várják el egymástól az egyenes beszédet. Mindenesetre egyre jobban zavart ez a helyzet, és egyáltalán nem törtem össze, amikor sms-ben közölte, hogy szakít velem. Tisztázni viszont szerettem volna, mert úgy éreztem, hogy ha szerettük egymást, márpedig úgy éreztem, ez így volt, akkor tegyünk meg mindent a tisztázás érdekében, és ha nem sikerül, akkor legalább nyugodtan le tudjuk zárni, tanulunk belőle, és tovább tudunk lépni."

Mit ?
A szakítás az szakítás.
Ezt nem értette meg, itt ismerte el!
Állítsuk meg a ......... 2017.11.24 12:50:02
@Könnyen elkaptuk, uram!:

az elkövetéskor használt fecskendő is a doki kocsijában volt?
Október első felében radioaktív felhő telepedett rá egész Európára. A szennyezést először az osztrák tudósok és hatóság, aztán több nyugat-európai ország szakemberei is megállapították. Még Magyarországon is mérték az egészségügyi határértéket meghaladó szennyezést. Mindenki azonnal Oroszország felé…..
Most Soros György mondja el, mit is gondol a migrációs helyzetről, a globális kihívásokról, az Európai Unió jövőjéről. Elég furcsán hangzik ez a mondat azok után, hogy a Fidesz hónapok óta azt ad a milliárdos szájába, amit csak akar. A Soros-kampány lényegében arról szólt eddig, hogy a Fidesz olyan…..
A Wurth-család Londonban bérel lakást és azzal fenyegették meg, hogy ki fogják lakoltatni őket, mert sír a gyermekük. A kiadó cég figyelmeztette őket, ha a zaj nem csökken, kéthetes felmondási idővel kiköltöztetik őket...
Állítsuk meg a ......... 2017.11.21 15:06:33
@Rébusz:
Na azért korántsem biztos, hogy minden hangforrást elfogadnál.
A Viszkis,alias Ambrus Attila. Az utóbbi hónapokban már a csapból is ő folyik. Nem hiszem, hogy annyira be kéne őt mutatni nektek, de aki esetleg nem tudná: egy bank-posta rablóról van szó. 1993-1999 közt összesen harminc bankot rabolt ki. Ebből egyedül nyolcat, a többit társsal szövetkezve. Csaknem…..
Az Uniónak is feltűnt, hogy a Fidesz-kleptokrácia ellopja a pénzt...
Állítsuk meg a ......... 2017.11.15 13:03:58
@Rwindx:
?
netalán kezeltél már pályázati pénzeket?
vagy beleláttál már eu-s beruházások elszámolásába?

.
és te megmondod nekem, hogy melyik a független a média:)
Állítsuk meg a ......... 2017.11.15 13:06:30
@Rwindx:
azt még nem mondtad el
hogy miért kell nektek egy teljesen elmebeteg fazont
a kormánynál tartani
Állítsuk meg a ......... 2017.11.15 13:08:49
@Ballib Cenzúrázók Réme 26:

25+1?

na csapassad!
Időnként vendégposztot is megoszt a Bozótharc: az alábbi írást sem mi, hanem a "zöld dossziés NAV-bejelentő"-ként ismert Horváth András írta, a benzinár-csökkentő Tállai András NAV-elnök és fideszes országgyűlési képviselő-jelölt ügye kapcsán,  Mint ismert, a korábban önkormányzati képviselői és…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.14 18:53:18
Évről évre nő a cukorbetegek száma. Az Egészségügyi Világszervezet becslése szerint ma, a cukorbetegek világnapján nagyjából 422 millió diabéteszes él a világon, ebből közel egy millió Magyarországon...
Állítsuk meg a ......... 2017.11.14 15:15:35
Állítsuk meg a ......... 2017.11.14 15:16:45
Orbán Viktor agya - mint mostanában oly sokszor - ismét ledobta a bicikliláncot. A diaszpóra-konferencia, vagy mi fene óta már mindenki tudja, hogy szerinte, ha valakit támadnak, az a tisztelet jele. Szórakozol, Viktor? A Fidesz-főnök szerint az, hogy a világ boldogabbik fele a bénító döbbenet…..
Állítsuk meg a ......... 2017.11.14 14:46:38
@tireless treehugger:

"Mostanában tele van a net orbán furcsa viselkedésével, az editorok munkájától eltekintve, nekem határozottan a drogos jellemzők tűnnek fel, diliházba nem vagyok bejáratos, de szintetikus drogok használói mutatnak ilyen tüneteket, attól még lehet valamelyik gyógyszer mellékhatása is."

Nem drogos, csak gyógyszereket szed :
haloperidol féle+xanax

Állítólag egykori kezelőorvosa Prof. Dr. Degrell István volt.
fáymiklós Ez is egy tanulság 2017.11.14 06:57:26
Biztosan mindenki ismeri az érzést, belakott, nagyon belakott, úgy érzi, már egy morzsa sem menne le a torkán, és akkor hozzák az édességet. És gond nélkül lecsúszik még egy tányér somlói galuska, vagy akármi, mintha az egy másik gyomorba menne.  Valami hasonlót érzek most, amikor Kerényi Miklós…..
Amit Orbán mesél, azt ma legalább 2,2 millió magyar hallgatja és hiszi, mint lefekvéskor egykor a szülői szót. Mint minden mese, ez sem igaz, tele kitalált elemekkel és csodával – de a hallgatóság bele tudja élni magát. Az ellenzék képtelen mesélni...
Állítsuk meg a ......... 2017.11.14 11:13:02
@Ballib cenzúrázók réme 25:

főleg a tállai bandi, aki ép ésszel fel nem fogható, hogyan kerülhetett a NAV elnöki székébe
de a többi is kiveri a biztosítékot
kósa
matolcsi
.........
Állítsuk meg a ......... 2017.11.14 12:10:28
@ben2:

kellene egy törvény
amely szabályozná, hogy minden elnök 2 kitöltött ciklusa után elmegy a bús ...BA
de ez a zorbán ott akar megmumifikálódni az elnöki székben

.
segítsünk hát néki
Emberi ésszel nehezen felfogható, hogy az állandóan a magyar emberek védelmére hivatkozó kormány hogy tud a saját állampolgáraival is totálisan embertelenül viselkedni. Legyen szó közlekedni kívánó mozgáskorlátozottakról, határra rendelt rendőrökről, vagy épp, mint most, a végstádiumban lévő…..
A Fidesz-kongresszuson elhangzott beszédek duzzadtak az önbizalomtól, nem is ok nélkül. Az ország legszervezettebb pártja nyerésre áll, bár Orbán Viktor óvatosságra intette az elvbarátait. Beszédében tíz figyelemre méltó mondatot találtam, olyan eszmefuttatás azonban nem tűnt fel, amelyet érdemes…..