Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ööööö

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“A neve Big Baba Bird,” mutatja be a vállamra telepedő nagy fehér kakadut Muraco, az üzlet tulajdonosa. Nem számítottunk rá, hogy az egyik leghíresebb seattle-i gyógyászati marihuánát áruló bolt, a Zöld Buddha fő dísze egy madár lesz, akinek ráadásul még sztorija is van.…..
ööööö 2012.11.14 16:54:28
@zajos1: Ennek mi köze a fűhöz te majom?
Addict talált egy kortárs megvalósítású antifű reklámot, amiben a különböző mellékhatások a füvező csávó alteregóiként esnek egymásnak: Megérkezik Röhögőgörcs, aki egyszeriben mindent nagyon viccesnek talál, és magváal hozza a Rágcsálót, aki kényszeresen tömi a…..
ööööö 2009.02.27 19:27:32
@pipacsaripacspapucs: Ezt megerősíthetem,nemrég estem át kemoterápián,szedtem a kapott hányingercsillapítókat(kb semmit sem ért),végül szintén az az egyvalami segített.Mikor a kajának a gondolatától is rosszul voltam,szépen beszívtam,és már ettem is,nem sokat,de épp eleget ahhoz,hogy ne nagyon fogyjak le.Az emberek nagyobb része persze enélkül csinálja végig,de biztos vagyok benne,hogy sokaknak lehetne segítség.Mellesleg a kemo alatt utáltam betépve lenni,ezért volt mikor abba is hagytam,de mikor nagyon okádtam,csak ez segített.