Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss János

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban robbant "cigánybomba" után mindenki követelőzik és vádaskodik. Jómagam a magyar értelmiségi elitet vádolom. Vallásra, bőrszínre, nemre, szexuális orientációra, leginkább pedig politikai preferenciákra való tekintet nélkül. Szerintem ezt a…..
Kiss János 2009.02.16 18:56:31
@smalladam: Remélem,nem.Régi KISZ klubokban népszerű lettél volna.Ahogy a képedet nézem, biztosan ötöst kaptál matekból,alternatívan öltözködsz,metroszexuális vagy és egy kicsit hypochonder.Nem baj.Inkább arra bíztatnálak,nézz körül jól,ne csak papírokból tanulj,hanem tapasztalj.Olyan könnyűéletű,okoskodó fejed van.Még lehetsz rendes ember.
 Tele van a tököm ezzel a pc brigáddal. Nem a véleményük, nem az elveik és nem is gondolataik miatt, hanem azért, mert pont annyira progresszívek, mint azok, akiket fikáznak. Konstruktivizmusból zérus. Adott itten kérem ez a több évtizedes, évszázados, vagy mit tudom én…..
Kiss János 2009.02.10 14:38:10
Vannak becsületes ,dolgos romák.Ezt mindenki tudja,bár sokan nem akarják tudni.Mégis a fél ország fantáziál Raffael és Sztojka [a nevek nagy kezdőbetűje nem feltétlenül indokolt] börtönélményeiről, ideértve szakszerű análerotikai felzárkóztatásukat és nyilvános kivégzésüket is.A nevek tíz év múlva már nem hangzanak ismerősen,de a baj még nagyobb lesz.Miért gondoljuk,hogy a romák szavazatait segélyekkel megvásároló politikusok egy évvel a választások előtt valódi intézkedéseket hoznak majd?Az olasz törvényhozás alanyi jogon ujjlenyomatot vesz minden,főleg román cigánytól.Miért is?Nem fejteném ki,tudjátok.Nálunk is hasonlóval kéne kezdeni,mert pont a becsületeseket védenénk meg közülük és könnyebben találnánk meg a gonoszokat.Van,aki bűnöző életmódnak hívja,van,aki a kultúrájuk részének,hogy fehértől lopni nem bűn,hogy a lányokat kiállítják a főutak mellé,és verekedni jó,megfélemlíteni jó.Sasszéztunk eleget,voltunk megértőek,kedvesek.Ez nem megy.Határozott intézkedések,új törvények,kemény fellépés.
Egyre több barátom hagyja el az országot.Építészek,tanárok,művészek.Nehéz itt élni.Mostantól veszélyes is.Van elég bajunk,ez most még egy világosan látható katasztrófaközeli élmény.
Tudjátok,amikor orvos barátom elmeséli,hogy cigány asszony a 12.puját megszülve Sanyinak nevezte volna el a babát,és figyelmeztetni kellett,hogy olyan már van,akkor elgondolkodtam:kell-e nekünk 12 írástudatlan ostoba gyerek,vagy inkább kell sok dolgos kéz.Mert hiába akarom őket nevelni,hiába van oktatás,ha nem kell nekik.Az ormánságban sokáig nem értették a szociális munkások.miért marad ki minden cigánylány a nyolcadik osztály vége előtt.Nagyon egyszerű:ha nő létedre megvan a nyolc osztályod,nagy eséllyel "okosabb" leszel,mint a lehetséges férjed,az pedig megengedhetetlen.Így kimaradnak,gyorsan szülnek egy jót,a sok-sok próbálkozás után,hogy tanulj,dolgozz,illeszkedj be,helyre áll újra a világ rendje:putri,pálinka,gajdolás.