Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacrima

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 programigazgatójától szeretném megtudni így, a nagyvilág előtt, hogy hány német filmjük van még a polcon? Mert ma estére is jutott egy, 20:10-től kapjuk az Álomhotel: Thaiföld címűt, és máris rettegünk tőle. Mondjuk adnak majd egy angol vígjátékot is 00:45-től,…..
comment:com Hanks, Sinatra, Moore 2007.01.14 14:44:00
Valami zavart érzek az erőben, mára ismeretlen okokból egész normális filmeket is betűztek műsorukba a különböző csatornák. Még a kertévék is. Haladjunk mondjuk időrendben, úgyse fogom betartani. A Kapj el, ha tudsz tisztességes Spielberg-film Tom Hanksszel, és Leonardo…..
comment:com Ilonadrága 2007.01.08 16:00:00
Lehet hámozni a celofánt a videókazikról, mert a TCM-en tombolda lesz ma. 21-től folyamatosan Elvis Presley-filmek fognak menni, Börtönrock, Viva Las Vegas, az Elvis turnén című dokfilm és a Vidám lány. A dokfilm remélem igazi csemege lesz, a többi, meg a többi, nem kell…..
Odáig végül is rendben van a dolog, hogy kiásunk egy régi sztorit, retrózgatunk,  megkérdezzük az utca emberét, emlékszik-e Anett Pötzsch műkorcsolyázónőre, aztán nyomozgatunk egy kicsit, hogy igaz volt-e, vagy csak városi legenda, amíg ki nem derül, hogy Gyulai István…..
Hétvégén a tévék kicsit jobban az ember kedvében járnak, no meg sporteseményből is több van, így az ajánló dolga is lényegesen egyszerűbb. A sport1-en 18:00-tól láthatjuk a Magyarország-Németország férfi kézilabdamérkőzést, amire ne tessék legyinteni, hogy "csak egy…..
Újév van, ideje számvetésekkel bíbelődni, visszatekingetni az évadra, satöbbi. Az a helyzet, hogy lesz külön magyar kiadása is ennek a listának, azért emeltük a címben, hogy ez itt kérem szépen az amerikai sorozatokra vonatkozik, sőt, lesz év legszarabb sorozata is, ráérünk. Az…..
Lacrima 2007.01.04 18:26:17
Az igazán trendi médiaszemélyiség a tengerentúl nem arról ismerszik meg, hogy rádióban szakít a faszijával, vagy 100.000 forintos tiszteletdíj ellenében kúr szénné egy pornósztárt, és még az is ciki arrafelé (bármilyen hihetetlen), ha valakiről kiderül, hogy hazudott a…..
Felesleges küzdeni. Úgysem sikerülhet. Úgyis egy hideg konyhában ér a szilveszter, pár nagykabátban szorongó bölcsész társaságában, akik még az újév kedvéért sem hagyják abba az egzisztencializmus posztmodern kiútkereséséről folytatott vitájukat. Ha mégsem, hát elveszel a…..
comment:com Laza péntek 2006.12.29 13:07:00
Nekem sem a kedvenc gyerekfilmem a Hahó, a tenger!, de még mindig értelmesebb, mint mondjuk a Kipurcant a a bébicsősz, anyának egy szót se! című filmalkotás, ami egy sávban fut vele. Kicsit túl van komolykodva a Hahó, a tenger!, a srác, aki lelki válságban van, mert kistestvére fog…..
Karácsony nemtomhanyadik napja van, köszönt és minden jót kíván egy csupasz csíz a körtefán. Na, de most nó retró, nézzük, mit nézünk ma. Tíz kilóval nehezebben döcögünk a tévé elé, mert még mindig nincs vége sem a zabálásnak, sem a tévézésnek. Szerintem tegyünk…..
Soha nem tudtam elképzelni, hogy milyen is lehet a hatodik karácsony Jimmy nélkül, erre tessék most át kell élnem, itt vagyunk, és csak az üresség van, meg a Jimmy emlékzenekar új Best of albuma. Erről, meg a bejgliről beszélgetett Havas Henrik, meg Liptai Claudia, ma a Mokkában. A…..
A finisbe fordult börtönös sorozatunk tegnap este végre megindult a tudatos történetvezetés útján, habár az ElDzsé szál még mindig csak időhúzásnak tűnik, de ne legyen igazam. Májkül szarul van, mert az istennek nem sikerül összerakni a hátából kiégetett darabka…..
Most kezd izgalmassá válni a Megatánc, mondjuk én mostanra kezdtem el baromira unni, de azért még Olter Wandáért és Kovács Gergely Csanádért lehet izgulni (TV2, 20:10). Ha mégsem a táncosokat választjuk, akkor a közszolgálati, és ott a Dob + Basszus. A mai adásban…..
A ma esti laza tévézést kezdjük egy spanyol vígjátékkal, amiről nem sokat tudni, de érdekesnek ígérkezik. A Bankrablás női módra három csajról szól, akik - ki gondolná a cím alapján - bankot rabolnak (Duna, 20:40). Akinek van HBO-ja, feltétlenül kapcsoljon át 21-kor a Charlie…..
Bejött az ősz, színesedik a lombozat meg a sajtópaletta: immár van bazmegolós-beszívott-hülyecsávós pinamagazinunk, a Maxim. A sajátos világreceptnek megfelelően pinaszegény pinamagzin lightról van persze szó, az egyéb hozzávalók közül azonban a Kretén magazin, a Dumb és…..
„Mivel az elmúlt héten több megemlékezést is bejelentettek a forradalom gyásznapjára, a Tv2 úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a Megatánc következő szombati döntőjét, és a várható országos érdeklődés miatt az este során rendszeresen beszámol a november 4-i…..
Igazából én magam is kételkedek ilyen fokú hülyeségben, úgyhogy az alábbi sztorit legszívesebben telehinteném kérdőjelekkel, biztos nem is igaz az egész, csak töltött káposzta túladagolás okozta csúnya hétfő esti hallucináció volt a tévé előtt. A múltkor a Mokkában…..
Lacrima 2006.11.02 10:03:06
Vasárnapra vért, zsigereket és agyvelőcafatokat ajánlunk, mert mikor rettegjünk, ha nem az év leghosszabb napján, amikor huszonöt órán át várhatjuk egyre jobban görcsölve a hétfőt, a munkát, az irodát. Este tízkor kezdjünk a Viasat Exploreren, ahol a Véres rítusok című…..
Lacrima 2006.10.29 22:54:19
Vasárnap is van sport, már ha egy 300 km/óra sebességgel száguldó gépjárműben izzadó milliomosok hétvégi szórakozását annak tekintjük, Forma-1 zárófutam élőben az RTL-en 19:00-től, ki nyer vajon, az arrogáns német vagy a tüzes spanyol? (Ezt nyúltuk valahonnan, nem saját…..
Vasárnap az ember kétségbeesésében tévézik, azért, hogy ne kelljen arra gondolni, hogy holnap hétfő lesz, és nem pedig szombat. Mivel, ha a világyegyetem értelmesen lenne berendezve, akkor a vasárnap után szombat jönne. De mindegy, az a lényeg, hogy azért lesz egy-két jó film,…..
comment:com L-qurtuk, 56, tinik 2006.09.28 17:34:00
Legnagyobb sajnálatomra nem maradt mára normális focimeccs, a Catania-Messina meccset jó szívvel senkinek nem ajánlom. Maradjunk tehát a filmek, sorozatok, és a pornó vonalán. Az 1956-os emlékév jegyében az m1 újabb rókabőrt húz le a témáról, emlékeztek már Amerikába…..
comment:com Túl a Fülesmackón 2006.08.23 17:41:00
Ha túl vagyunk a vacsorán, a Fülesmackón és a Híradón, akkor nézzünk bele Gertler Viktor klasszikus filmjébe, az Állami áruházba. Ez is az a fajta film, amit nem azért szeretünk, mert olyan eredeti, hanem mert játszik benne Latabár Kálmán, Feleki Kamill, Gábor Miklós.…..
Divat szidni mostanában a valóban eléggé gyenge lábakon álló magyar futballt, de szerintem attól nem lesz jobb, ha kurvaanyázzuk a játékosokat. Inkább üljünk le a tévé elé, vegyünk magunkhhoz megfelelő mennyiségű tudatmódosító szert, és nézzük meg mire megyünk a…..
Mint írtuk, egy olvasónk észrevette, hogy Andy Vajna ’56-os szuperfilmjének, a Szabadság, szerelemnek az előzeteséből kifelejtettek egy akkor még létező Duna-hidat. A film sajtófőnöke a poszt felrakása után pár órával képpel igazolta, hogy a végleges verzióban…..
Lacrima 2006.07.25 10:48:39
Ha van fontos főhadiszállás, amire minden internetező, hát még blogger, kíváncsi, az a Googleplex. Nemrégiben a MetropolisMag elemezte részletesen az épületet. Az írás szerint olyan klassz a komplexum, hogy a munkatársaknak nem is nagyon akaródzik hazamenni. A cikkben szó van…..