Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltinho

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Legutóbb azt ígértem, hogy pár nap és itt az új bejegyzés, talán nem késtem sokat. A most bemutatásra kerülő bicikli szintén Zoli barátom alkotása, bár kevés közöm nekem is van hozzá. Már most szólok, ez Corratec Beach Cruiser nagyon ütős lesz! Én személy…..
Ahogy a korábbi bejegyzésem végén írtam, itt a következő erőfelmérő, amely szintemelkedésben az eddigiek közül a legnehezebb. Lélekben már korábban elkezdtem készülni rá, ezért sokkoltam magam az alábbi helyes kis összehasonlító ábrával: Gerecse 50, Nosztra 30, Galyatető…..
Ahogy azt a korábbi bevezetőben említettem, első túrahétvégénk után itt az első beszámoló. A legnagyobb változás, hogy a 35 évvel ezelőttihez képest egész máshol, sokkal feljebb (880 m) van az OKT rajtja, Írott-kőnél. Az első szakasz nyomvonala is jelentősen módosult,…..
4:30 Szombat reggel. Nem vagyok normális. Ez bőven a fájdalomküszöb felett van, ráadásul éjfél után sikerült lefeküdni, mert az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy mégis indulok. És öregszem is: bő tizenöt éve ilyen tájban részegen kóvályogtam hazafelé, mint most egy…..
2015. január 31., a Téli Mátra túra napja, hajnali 4 óra 15! Talán soha nem keltem ilyen korán önszántamból. Pláne szombaton. Öltözés csukott szemmel, fogmosás csukott szájjal… Elemózsia a hátizsákba, aztán go, hív a vasút, vár a MÁV. Alsógallán Szabi csatlakozott…..
Akarod tudni, hol tartasz? Ha mondjuk 30 éves vagy, akkor eddig mintegy 12 évet töltöttél felnőttként. Az előtte lévő részt nem számítom be. Sehová nem igyekeztél, minden egyértelmű volt, felelősség egy szál se, döntéseket az életedről aligha hozhattál. De ez a 12 sem teljesen felnőtt. Most nem…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lenyomtuk egész Európát, nnna. Még hogy olyanokat mondanak ránk, hogy lassú mifelénk a fejlődés. Sztálin és Rákosi pajtás ütemesen tapsolva ünnepelné népünket, ha látná e szép eredményeket, kár, hogy nem lehetnek itt, közöttünk. 77,4 százalék, ízlelgessük e nagy…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
zsoltinho 2009.07.29 11:53:55
Szujót életemben nem hallottam még ennyire halandzsázni. Eddig Ő volt az egyike a kevés riporternek, akiket még nem akasztottam volna fel, a végzett munkájuk alapján. Közlöm ők nem csak híreket mondani vannak ott, nekik szórakoztatniuk kellene. De EEEEZ?

Palik, na az egy érdekes csomag, mert a kajabálása legalább felébreszt, de hogyan lehet valaki egyszerre ilyen vak, és hozzá nem értő???????
Nem szeretek idézni, de most megteszem. Nos, aszongya a csóka, az idei egyik közvetítés alatt: "régen, amikor még csak fekete fehér tv-ről közvetíthetett, akkor is Ő ismerte fel a leggyorsabban az autókat, a külföldi komákkal szemben, mikor ők már színesben bámulhatták a cuccot." Figyeltétek már, hogy a még nem sikerült felfedeznie a BMW és a Williams közti különbségeket, tovább redbull vs. toro rosso sincs meg neki? Össze vissza bakiznak szerencsétlenek.
A párommal mérni szoktuk a hiba után mikor veszik észre magukat. Átlag 40mp. jó mi???
Egyébként a Formula 1 nem lenne ugyanaz 2 rövidebb futammal, vagy ahhoz fogható, nagyságrendi változtatásokkal.

Tovább megyek!!!!
Nem tudom, hogy ki felel a rögzített felvételek adásba adásáért, de emlékeztek még, mikor volt ilyen fos a mi kis országunkban a tv-sek eme munkája?
Lassan oda süllyedünk, mint Malaysia anno, mikor a rajttól a befutóig Alex Young-ot kellett "csodálnunk".
Na oda kérek egy fekete pontot, mi fekete pötty? Azonnal igazgatói intőt!!!
uh, ezt estig írnám.,.,de inkább hagylak kibontakozni titeket is. báj.
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..