Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BelaVitez

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
BelaVitez 2007.11.28 08:35:17
BelaVitez 2007.11.28 14:00:35
Nem, nem, nem és nem. Az USA-ban nincs olyan, hogy alapműveltség. Ott az alapműveltség az hogy mennyi egy meg egy, és hogy kell betűzni a saját nevét. A tanulókat szelektálják képességek, perspektívák, lokális munkaerőpiaci szükségletek és millió-egy más dolog alapján. Ott nincs általános műveltség, mert nincs általános tananyag sem. Például én a jogi oktatást ismerem, ott nincs egységes jogrendszer sem ( a tagállamok külön jogforrásai miatt ), ezért nem is tudnának egységesen mit tanítani. Az egyén, a képességei és az érdeklődési köre van előtérbe helyezve. Elég két-három tantárgyból jó lennie. De abból a legjobb lehet, mert az ott is kell az egyetemi felvételihez. Egy fizikus pályára készülő diák nem fogja tudni, hogyha valaki Magyarországot említi, akkor nem épp az éhségre gondol. Később vagy megtudja, vagy nem. De attól még ő fogja létrehozni a magyar elméleten alapuló legkorszerűbb tudományos eredményeket. Mert európa megálmodja, az USA létrehozza. Ez a legnagyobb probléma. Az USA-ban olyan szinten koncentrálódott már a gyakorlati tudás, hogy léteznek olyan elméletek, amelyek ott az oktatás alapját képezik, melyeket egy magyar szakembernek hetekig kellene magyarázni, hogy egyáltalán megközelítőleg megértse valaki azokat. Európa lehúzhatja magát az általános műveltségével, ha nem képes megérteni, hogy a jelenlegi társadalmi, piaci berendezkedésnek nem általános műveltségre, hanem kiválló szakemberekre van szüksége - bármilyen fájó is ez itt egyeseknek.
Amikor annak idején a csajom bevállalta a szólót az anyáknapi nagycsoportos ünnepségen, nemigen fordult meg a kis fejében, hogy a) egyszer ezzel pénzt is kereshetne, b) majd  Blikk címlapon hozza, hogy a legújabb pláza budijában smárolt XY pályatársával. A tízmillió…..
BelaVitez 2007.11.19 11:25:12
Nem szoktam ide kommentelni, de most kivételt teszek...:) Egyébként üdv mindenkinek. Szóval, ha már a kedves szerző feltett a végén néhány kérdést...
Egyébként nagy általánosságban egyáltalán nem értem, hogy mi olyan meglepő ebben az egészben az olvasóknak. Ez a műsor egy kereskedelmi műsor, egy kereskedelmi TV-n. Ez már önmagában előrevetít bizonyos elvárhatósági mércét a színvonallal kapcsolatban. Hogy miért kell mindenkinek csontig nyalni? Mert, ha mindenki szénné van dícsérve, akkor a Kedves Néző elhiszi, hogy valami egyedi, különleges és megismételhetetlen élménnyel lett gazdagabb, és ÉRDEMES legközelebb is a TV elé ülni. Egy mainstream műsort azért kritizálni, mert a közízlést elégíti ki ugyanolyan botorság, mint a filharmonikusokat konzervativizmussal vádolni. És hogy ez a közízlés, arról nincsennek kétségeim. Ha már az ő képe van kint, akkor nézzük például Fruzsikát. Ő egy nagyon aranyos lány, megnyerő egyéniséggel (legalábbis a színpadon), a 14-36 éves korosztályig bezárólag minden férfi és leszbikus nő "bepróbálná". A hangja egy audio-vizuális struktúrában csak egy kellék a sok közül. Egyébként élőben még olyan énekeseket is hallottam már nagyságrendekkel is bénábban énekelni a saját számaikat, akiket egyébként még tisztelek is valamiért. Hogy félreértés ne essék, én mondjuk Big Bad Voodoo Daddy-t, vagy épp Pink Martini-t szeretek hallgatni, Brian Setzer-ről nem is beszélve, de nincsennek illúzióim, hogy valaha is viszontlátom-hallom ezt a stílust egy kereskedelmi csatornán... Én speciel, épp azért nem csalódtam, mert nem ezt vártam. Egyébként jól szórakoztam.
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..
Egyik, nemrég apukává lett kollégánk hívta fel a figyelmünket a gyárban, a hazai pedofilok kedvenc legális weboldalára, ami nem más mint a tárponthu képmogosztó oldala. Sanyi (nevezzük így a balladai homály kedvéért) éles szemmel rámutatott, hogy - főként hétvégén -…..
BelaVitez 2007.10.29 13:30:17
BelaVitez 2007.10.29 13:59:29
Nem HÜLYESÉG. Ez nem egy jogi fórum, úgyhogy értelemszerűen a pornográf felvételek képek is lehetnek, így köznapibb a megfogalmazás. Sőt ha már ott tartunk nem egy döntéshozó, hanem egy végrehajtó szerv egyik vezetőjéről van szó. A lényeg nyílván nem ez. Az, hogy egy FELVÉTEL-ről kiderüljön pedofil-e egy egyszerű szűrőn megy keresztül, melynek része többek között egy igazságügyi orvosszakértő is, tehát profiknak kell megállapítani, hogy valóban kiskorú-e. A rendőrség erre szakosodott tagjai kidolgoztak bizonyos kérdés-felelek listákat melyek beazonosíthatják az ilyen (képeket) FELVÉTELEKET. Például ázsiai lányoknál európai szem meg nem tudná mondani +-10 év hibahatárral a hölgyek korát. Az ilyen FELVÉTELEKET birtokolni sem lehet, tehát, ha megnézi valaki neten, és az letöltődött a gyorsítótárába, akkor már bűntethető.
Hogy mennyire vékony határon mozog a rendőrség és a pedofilok harca, íme egy iskolapélda:

www.hotsologirls.net/galleries/littlelupe-v02-lesbians/smokinmovies.html

A képen szereplő, de felöltözött lány nyílván nem nagykorú, de nem lehet pedofil felvételnek tekinteni, hiszen fel van öltözve.
A videón hihetetlen, de valószínűleg tényleg 18+ szereplők vannak, a nagy számok törvénye és a jó smink segítségével találnak ilyen "alulfejlett", de nagykorú lányokat is. Elvileg tehát mindenki boldog: a törvény betartva, a rendőrség felügyel, a pedofil kiveri.
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Subba Országos gerillakapmány 2007.10.08 13:00:00
Mi mással indulhatna a hét, mint egy jó kis sajtóközleménnyel, és jééé, ismét a magyar popipar mélységeibe nyerhetünk betekintést, no meg abba, hogy miképp is kell egy jó kis gerillakapmányt levezényelni ebben a balkáni szutyokban, ami itt van. Szó szerint közöljük az új…..
...a két szerencsétlen kutyát, vagy a két szerencsétlen idiótát a kocsiban. Vigyázat, kevésbé erős idegzetű nézőink inkább kapcsoljanak el. A többieknek íme a falusi humor legalja, az év legrombolóbb röhögésével: ..
BelaVitez 2007.10.02 08:09:36
BelaVitez 2007.10.02 08:17:42
:)
Valamiért ma, a metróra várva, a tacepaóra kibiggyesztett háromoldalnyi hungarian economistra döbbenten bámulva, elegünk lett a heti rutinnal felköhögött gesztizmusokból. Nem ígérjük, hogy rendszeresen, de alkalmanként mindenképp belenyomjuk - bár még nem tudjuk, kinek a bűne ez…..
BelaVitez 2007.09.28 09:36:13
Mindig is tudtuk, hogy a keresztény (vagy ha úgy tetszik: keresztyén) egyházhoz bármikor bizalommal fordulhat az ember fia, ha valami komoly kérdés nyomja a lelkét. "Keresztény vagyok és lenne egy elég kellemetlen kérdésem. Tudni szeretném, hogy Isten szerint rossz dolog-e az…..
Csak tőszavakban vagyunk képesek pillanatnyilag fogalmazni: Fiesta, zenekar, Duna Pláza, csudajó muzsika, lehengerlő háttértáncos. ..
Drága jó Pajtás magazin Ifjúsági Magazin, óriási űrt hagytál magad után. Hova forduljon egy tanácstalan fiatal? Ismét tegyük össze kezeinket az Internetért. Na nem mintha lenne olyan férfi köztetek, aki újdonságokat olvas majd fórumon, de akkor derüljenek egy jót a…..
Nincs új a napa alatt, csak jönnek, csak jönnek a szebbnél-szebb sajtóközlemények. A legjobbakat persze a mérhetetlenül sötét hazai popipar tudja produkálni. Alexandra - Startugrásra készen a magyar Beyonce Alexandra első látásra egy rendkívül csinos, az átlag tinik életét…..
Folytatódik a Sajtóközlemény-bajnokság: igen erős versenyzőtől hozott levelet ma a posta. Emlékszik még valaki az annó prosztódiszkóban nyomuló A.D. Stúdióra? Neeeem? Na, ezt olvassa, akinek van rá szeme: Goodwill Gyuri: a dalszövegírók fagyasztassák le a spermájukat! A nagy…..
Kedves, és érdekes oldalra bukkantunk. Rögtön az első lapján a készítők megszólítják az Internetpokol lakóit, a hackereket. A hackerek tönkre tudnak tenni tisztességes munkával megépített ottlapokat, vagy szorgos kezekkel által megépített rendszereket…..
Subba Ó, ez biztos fájt 2007.08.27 08:11:30
Mindig is azt tartottuk, hogy sport=halál. Azt viszont sosem gondoltuk volna, hogy egy sokezer méteres atlétikai versenyszám tartogathat meglepetéseket. Guenther Weidlinger osztrák atléta vasárnapi buktája az oszakai világbajnokság 3000 méteres akadályfutás számában...
Mégis mit képzelnek az olvasók? Úgy akarnak internetes újságot olvasni, hogy közben nem kattintanak minden egyes hirdetésre? Sőt még látni sem akarják azokat? Firefoxot használnak és hozzá Adblock kiegészítést? És pofátlanul mindenféle filterlistákat töltögetnek a…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..