Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Purple!

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, holnap péntek. és "Holnap Péntek" - mondta Crusoe Pénteknek, mikor meglátta a cápát a vízben, amint irtózatos pöröllyel szájában mindent elpusztít maga körül vizen és levegőben egyaránt. Így esett, hogy Robinson aznap csak darált döghúst evett. A Medieval Shark…..
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
Purple! 2012.08.17 16:42:07
@Arisztogatya: a "tehened" nem fog hatarrevizoval visszakerulni. Megis meg kene probalni szert tenni egy uj peldanyra, nem?
Purple! 2012.08.17 16:45:38
@Arisztogatya: nem kene egy lapon említeni egy tolvajt, aki elfut, illetve egy haborut lezaro beket ..
Purple! 2012.08.17 16:49:11
@nyünyüge: naja .. de gondolom azzal mindenki egyetert, hogy Koszzegi ur retorikaja csak es kizarolag a Jobbik szavazoinak megnyeresere iranyult?
A felvezető napok után ma indul be igazán a Sziget Fesztivál, és ezzel együtt a szűk egy hétnyi fékevesztett buli, ami nyilvánvalóan megviseli a szervezetet, nem hiába említik a rendszeres fesztiválozók az esemény utáni legyengült testi-lelki állapotot Sziget-betegségként. A…..
Purple! 2012.08.09 08:11:09
@shitgun: no igen a "szigetbetegség" tökéletes tud lenni augusztus végén, lázzal, szürke köpettel és krákogással :) nyomni kell a jó gyógynövényeket, de én a felsoroltak mellé a Jäger-t javaslom, koncentrált formulában 56 féle növénnyel :D
A pénteki autentikus japánkert bemutatása juttatta eszembe, hogy talán sokan kedvet kaptak ilyesféle egzotikum megismeréséhez, ahogy pedig ott is említettem, a Fővárosi Állatkertben található Magyarország egyik legnagyobb japánkertje. Az Állatkert egyébként is kiváló családi…..
Mostanában annyi szó esett kerti rovarokról, hogy szükségét éreztem visszatérni a növényekhez, egy ilyen alkalomhoz pedig valami igazán előkelő zöld illik, ami jelen esetben nem más, mint a császárfa. Rendkívül sokoldalú fáról van szó, a Távol-Keleten nem elsősorban…..
Purple! 2012.08.09 08:01:32
@Megyeri Szabolcs: no igen, mint a legtöbb növény, természetesen a császárfa is meghálálja a gondoskodást / irányított metszést :) sajnos 3-4 méter magasra már problémásabb a száraz ágak miatt felmászni, vagy legalábbis veszélyes munkakör

@Mészáros Laci: sajnos nemsokat tudni/találni a császárfa betegségeiről, kissé fagyérzékeny és sárgulásra hajlamos, védett helyen azért elég jól elvan. Mennyire döglöttek le a fák?
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
[Videó lent] Nagyon régóta szerettem volna már elmenni megnézni, hogy miből is áll a méhészkedés, hét elején végre lehetőségem nyílt erre is, ugyanis a teljes erőből virágzó akácerdőnek köszönhetően a Kőteleki Kaptár minden méhe szolgálatban állt, és folyamatosan…..
Purple! 2011.05.28 15:14:17
@egy maréknyi dollár: csak füst, de ettől nem csendesednek meg, sőt :)

Nem vészes meló egyébként, lényeg, h nem szabad hirtelen mozdulatokat tenni, mert arra támadnak. Egyébként nyugisak.

Azé félmeztelen elég adja Pityu :P
 Mára demokratikus hatalommonopólium jött létre Magyarországon. Van ilyen? Hiszen a demokrácia lényege éppen az, hogy nem monopolizálható a hatalom.Valóban: ott, ahol a demokrácia gyökerei maguktól, hosszú-hosszú évszázadok alatt jöttek létre, igen kicsi az esély manapság…..
Purple! 2011.03.05 16:56:47
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
Purple! 2011.02.01 08:59:10
@algi: aaa :)

itt meg legyen akkor: Battlezone
Avagy a háború maga a pokol, de a katonák mindig feltétel nélkül engedelmeskednek a generális parancsainak... na de ennyire? See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor. ..
Purple! 2010.06.24 21:06:12
@Dukefazon: és akkor Kerrigan az mégis mi az anyám tyúkja volt, már ne is haragudj?:)
Másfél hónapja még tülekedés volt a Startcraft II bétatesztjében való részvételért (ugye százdollárokért keltek el bétakulcsok az eBayen), mostanra viszont boldog-boldogtalanhoz hozzávágnak egy bétakódot. Mi is így teszünk, hála az 576 KByte bolthálózatnak, amitől kaptunk…..
A "portásország" fogalmán elgondolkozva írta meg nekünk Louise a levelét. Részletesen leírja, órákra lebontva, hogy hogyan is nézne ki egy napja, ha nem tanárként viselkedne, hanem egy hétköznapi emberként, aki kimondhatja, amit gondol és nem próbálná csillapítani a…..
Purple! 2009.11.23 10:19:01
Szeretném hozzátenni a saját tapasztalatomat. Szerencsére nekem megadatott, hogy ismerhessek őszinte, szókimondó ellenben hatalmas fegyelemet és rendet tartó tanár(nőt)!

Matematika / fizika tanárnő volt, mi rettentős középiskolások voltunk, borzalmas körülmények uralkodtak (amiket a postban lehet olvasni, mindennaposak, x 10) Mégis az ő óráin teljes csönd, munka és fegyelem. Hatalmas kisugárzása, hatalma volt neki. Féltünk tőle :) Pedig Ő, a tanárnő volt a mentsvárunk, ugyanis mindenkin, de mindenkin segített, akár az osztályába járt, akár nem! Bármilyen problémával fordultunk hozzá meghallgatott és segített ha tudott, de legalábbis egy jótanácssal mindig szolgált. Rengeteg problémás, drogos, lógós, nehezen kezelhető gyereknek verte a fejébe a matekot, fizikát, akik nélküle bizony le lettek volna húzva a wc-n. Mostanra diplomás emberek! Akkor senki nem adott volna értük egy forintot sem. De ami még fontosabb: emberi tartást, erkölcsöt, tisztességet tanított nekünk, ami a mateknál, diplománál elmondhatatlanul fontosabbak.

Ő igenis megmondta, hogy igen fijam hülye idióta vagy. Igen fijam te ott kint cigiztél és ittál iskola előtt. Volt olyan óra, hogy 6 darab egyest kaptam tőle. Volt, hogy beszóltam neki, amire ő megvonta a vállát olyat visszaszólt, hogy egy hétig nem mertem a szemébe nézni és az egész iskola rajtam röhögött napokig.

Ő Tanár. Nagyon nagyon kevés olyan van mint ő. Soká éljen T. SZ. E! :)

u.i: rengeteg anekdota fűződik hozzá, majd egyszer megírom ide a blogba, okulásképp a jelen diákjainak, tanárainak.
- parlamenti tudósítás -Az MDF magára maradt nyers, elutasító véleményével, miután a két nagy parlamenti párt és az SZDSZ egyaránt úgy nyilatkozott, hogy igenis látnak fantáziát a betyármozgalom felélesztésében, illetve a betyársereg falusi turizmusban történő…..
IDDQD Négy ujjal ne menj Japánba! 2009.11.20 16:41:00
Burakumin. A szó valószínűleg a legtöbbek számára ismeretlen, és ez nem véletlen, hiszen egy tipikusan japán dologról van szó. A burakumin egy gyűjtőnév és azokat az embereket jelzi, akik a feudális korban megalázónak, mocskosnak tartott munkát (bőrcserzők, kivégzők,…..
IWiwes ismerkedés, gyors webkamerázás után hiába nyalja a srác undorítóan a kamerát, a lány mégis elmegy vele randizni. Érthetetlen, hogy miért, ha csak azért nem, hogy megíjra nekünk. Sziasztok! Már több sztorit is szerettem volna beküldeni, de a'sszem ez viszi közülük a…..
Purple! 2009.07.11 09:52:02
Purple! 2009.07.11 10:36:25
(öcsém kérésére)

Nna. Belekezdek akkó! A sztori egy reszet mar megirtam ide, mer' akkor meg csak 0,5 darab szakitas volt. Akkor is kommentbe' Mostmeg rogvest 3 :)

A felállás kovetkezo: szamomra első komoly kapcsolat, neki második. Sokévnyi nyűglődés után, beadta a derekát egy szilveszter este és beindult a boldogság gépezet. Én magánéleti okok miatt épp otthagytam főiskolát (kertesz), ő pedig szinten maganeleti okok miatt egyetemet (orvosi) Mindketten huszevesek, csalodottak és maganyosak:P Kiskorunk ota ismertuk egymast, de valahogy sosem jott ossze nekunk a kapcsolat dolog. Én ezen a teren rendkivul makacs vagyok, nem engedtem, kuzdottem erte, hogy legyen. Rokkerkorszakbol kinottem, baratokat hanyagoltam miatta. Nemjartam bulikba, dolgoztam és lestem minden kivansagat. Ő az újboli érettségire én pedig mar a nagybötus életre kívantam készulni! Boldogsag megvolt, eslo szexualis elmeny megvolt (nekem) kozosen fejlodtunk ezen a teren is. Az ismeroseim persze jeleztek mar akkor: te neki nincsenek baratai! figyelj ez a lany sokat hisztizik! meg te iszunk sort? nelegyel papucs :P Nem erdekelt, inkabb leépitettem oket. Probaltam őt is bevonni a tarsasagi eletembe, keves sikerrel. Majd jottek a probelmak: fel eves kapcsolat, kozos tervek, almok stb. Meg egy veletlen 'becsuszo' gyerek. Én akartam: ő nem. Nagy alma, hogy visszaterhessen az orvosira, így megdolt volna. Az enyém pedig, hogy kis csaladert dolgozhassak szinten. Vegulis mutetre kerult sor én szenvedtem, de csakis mellette, erte. Tuleltuk, a nyar vegere mar ujra boldogsag, kozos munka (kerteszkedes) és a jovo magasfoku tervezese. Biomernok akart mar lenni és kozosen vallalkozast épiteni. Aztan jott egy sms, hogy ebbol megis csak orvosi lesz, o a fellegekben en pedig padlóra. Tudtam mivel jar az nekem :S Jött meg egy nyarvegi nagy nagy kiruccanas kretara, persze sok veszodessel, de nagy boldogsagban:P Teljes volt az elet... majd jott a sivar valosag:énis, ő is egyetemen. Nekem a masfel ev kihagyas ellenere jolment, beilleszkedtem ujra, ő kevésbé. Kiborult a hirtelen nagy nyomas miatt, a ritka talalkozasok es keves kozos program miatt és ezert megprobalt szakitani. Nem engedtem, megbeszeltuk ket napig teljesen romokban. Ugy ereztem tul sok volt az, min atmentunk kozosen, tul sok volt az, amit tettem azert, hogy boldogok legyunk. Nem tudtam elszakadni tole, inkabb kuzdeni akartam. Amibol magasfoku szenvedes lett. Feltekenyseg, hiany stb. Egyéves fordulon persze mar bódogtág, vizsgazas, egymas biztatasa. Sikeres vizsgak utan nagy elhatarozas: koltozzunk ossze, koleszban. Parhavi szarakodas, penztelenseg es egyeb utan megoldodott a tortenet: koleszban sikerult egyuttlakni. Kömény 1 hónapot. Nem birta elviselni az en laza eletvitelemet. Neki tanulnia kellett, én pedig konnyeden vettem az akadalyokat. A szexualis élet romokban, ugyerezte tul sokat varok tole. Munkat is talaltam, mig neki ott kellett hagynia. Hiaba foztem, takaritottam, mosogattam keves volt. Igy egy este kozolte, hogy koltozzek haza. Kerdeztem, hoyg szeret-e, kozolte, hogy nem. Idegroncs lett. Szakitas no2, vele, egy napig bírta, felhívott, zokogott, visszakonyorogte magat. Persze nemsokat kellett gyozkodni. Meg akartam oldani! Jobba akartam tenni a kapcsolatot. Hazakoltoztem. Am valami meghalt bennem: hiaba akartam ujra es ujra kuzdeni, nem sikerult. Nem volt kedvem sehova menni vele, ujra megtalaltam a barataim, a hobbit, miket miatta hanyagoltam. Közös munka projectbe kezdtunk jobaratommal (talan o volt egyedul, ki kitartott mellettem igazan) Aztan jott a vizsgaidoszak, ő is hazakoltozott. Kek eg, szánsájn, szex ujra jó, nagyon is jó. A vizsgaidoszak nagyjabol sikerult, ő azert szenvedozott vele, de boldog volt. Sokat volt nalam, otthon nagyon nehezen viselte a csaladi legkört. Én pedig egyre inkabb őt. Probaltam kerulni, egyre tobbet toltottem jobaratomnal. Kezdtem hallgatni ra, belatni azt, hogy ő csak akaszkodik rám, hogy hisztis stb. Addig nem zavart. Magasfoku turelemrol tettem tanubizonydagot. Sok mindenben koszonetet mondhatok neki: megtanultam kolcsonosen tisztelni a masikat, figyelni rá, a dolgaimat rendbe tenni. Az ezt megelozo eletem kaotikussaga tovatunt. A csunyacska es bunko rokkergyerekbol egy divatos, vonzo és rendkivul kedves valaki lett. Ezt ő is tudta és hangoztatta is. A nagy műve voltam, a szeme fénye.
Vegul a vizsgaidoszak is vegetert. Reszemrol akkora mar semmifele erzelem nem maradt, csak nemi kotelessegtudat talan. Jobaratom hasonlo helyzetben, kozosen kitargyaltunk mindent. Akkor utaltam azt az erzest, de a baratom hatasara belattam, hogy a baratnemet egyaltalan nem erdeklik azok a dolgok amiket engem mozgattak. Lebeszelt a versenyszeru jatekrol, rossz szemmel nezte a barattal valo kozos tenykedest és hianyolta a kozos programokat. Ami akkora mar a kozosfilmnezes és szex kettosre szorult vissza. Ez szamomra mar mar csak kotelesseg szinten mozgott.
Aztan jott a nagy szakitasi hullam: ismerosi korben sokak szet, en is valtoztatni akartam. El is mondtam neki a gondjaimat és a dontesemet.(no3) Kiborult. Sírt. Kozolte, hogy megvaltozik és mindent megtesz amit kerek. Itt elveszitette az utolso szamomra noies és vonzo tulajdonsagat, mert miaz, hogy mindent megetsz ertem? Rabszolga lesz? Egy nő legyen onallo, legyen akaratos ha kell, mindamellet, hogy tisztel és szeret. Ne fuggjon. Visszavittem hozzajuk a cuccait és elbucsuztam tole. Meg volt par erotlen kiserlete, hogy visszajojjon hozzam, de nem engedtem.

Azota egyedul vagyok, ujra élek. A baratok megtalaltak és persze kaptam nemi fejmosast, de tuleltem haha! A project mit baratommal csinalunk szepen halad.

Lanyt is talaltam megfelelot, bar még udvarlasi szakasz tortenik :) De az mar egy masik tortenet.

Kicsit szedett vedett, de mennem kell. Remelem a lenyeg atjon, értitek' Persze akit erdekelnek reszletek, vagy homalyos valami kesobb szivesen valaszolok a kerdesekre! kommentre fel! Szep napot!

P.
Purple! 2009.07.11 10:49:45
@Borsószem: nincs haragvás:)
Szerintem egy idő után a lány sem értette, ki kivel van. Kedves Szakítósblog! Egy gimis szakításom történetét szeretném megírni. A szereplők: Patrik 17 éves, évfolyamtársam, Jani 19 éves egyetemista és én 16 éves naív kiscsaj. A történet ott kezdődött, hogy bele voltam…..
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
 Az apa közvetítette ki a srácot a lánynak, 5 év után jött is a baj. Szakításom hiteles és remélhetőleg rövid történetét szeretném megosztani veletek. Előrebocsátom, hogy nem vagyok szép, soha nem is voltam, de a stílusom, az alakom, a közvetlen, csipkelődő modorom…..
Rége volt ennyire erős tételmondatunk: Ha a szakítás ennyire fájdalmas, akkor nem is éri meg szerelmesnek lenni.  Sziasztok! Az én történetem főszereplője egy 24 éves srác, aki egy hatéves kapcsolatból kiszabadulva kalandokat keres, és egy 21 éves lány, aki kevés…..
A Warzone Tower Defense nem mutat sok újat a többi lövegtoronyjátékhoz (aka. tower defense) képest, de mivel régen volt ilyesmi a blogban, ezt most postolom. Korrekt grafika, ígéretes, még a műfajhoz képest is pörgős játékmenet, bevethető bombák – nem egy Gemcraft, de átlag…..
Purple! 2009.03.31 10:37:18
Vigorblog Életblog 2009.03.09 13:22:00
                                  Vigor aetatis fluit ut flos veris.          Az általunk ismert élet nem más, mint világunk egyensúlyi…..
A szerelmet nem hajtani kell, mert nem báránycsorda.Kedves Szakítós!Mikor tavaly májusban szakítottam, nem tudom már megmondani milyen úton de eljutottam az oldalatokra. Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a történetemet, de érdekes módon erre most -amikor újra jó bőrben vagyok-…..
Vigyázat: a hülye iwiwen látszik, ha elolvasol egy levelet. A kép innen Sziasztok!   Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet...végülis úgy döntöttem, megteszem, mert életem legérthetetlenebb módon lezajló szakítása volt. Azért kicsit…..