Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icramg

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
icramg 2012.07.02 19:17:50
@árnyékgyuri: Csatlakozom és egyuttal megkérdezném az ellentábort, hogy egy részeg biciklista éppenséggel kinek a fa..ával veri a csalánt? Értem én, hogy a "törvény azt mondja..." de könyörgöm, hány értelmetlen törvény van??? Mellesleg meh, ha részegen csinál is valami galibát a bringás, ő húzza a rövidebbet. Én még olyat nem hallottam, hogy "részeg kerékpáros gázolt halálra..." Max forditva, de az meg ugye hadd legyen már az egyén szuverén joga eldönteni, hogy mit kockáztat és hogyan!?
Legyen kötelező nekünk is, valami röhelyes összeg negyedévente (mert ugye kárt azt nem igazán tud a puha kis testével okozni) és kész. Ha karambol, és túléli, fizet a biztosító.
Hozzáadott patch-ek: PATCH-393, Google Maps térképet nem lehetett függőlegesen húzni. Ahogy sokan észrevették (rengeteg bugreport futott be a fejlesztőkhöz hétvégén) a Google Maps nem működött (a stabil változatban sem). Egy Google-oldali frissítés miatt volt, ami pár…..
Magyar Opera Fórumok 2007.07.17 14:40:00
Ha beszélgetnél az Operával kapcsolatban, keresd fel az alábbi fórumok egyikét: My Opera fórum (hivatalos Opera fórum, angol felülettel) Prohardver fórum Index fórum (Indapass-os) SG fórum HWSW fórum Opera Mini fórum Ha segítségre van szükséged az…..