Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lou

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Tenkes újratöltve 2007.01.22 14:40:00
Biztos mindenki azt hiszi, hogy megint egy jókorát kívánunk rúgni a BP TV rózsaszínű, párnás, nagy seggébe, pedig dehogy. Egyszerűen csak megérdemlik a fokozott figyelmet. A BP TV Magyarország titkos IQ bankja, hihetelenül kreatívak, és mindig bedobnak valami…..
comment:com Buzi-e vagy? 2007.01.20 10:13:00
A Grace klinika a boldog egymás mellett élés toleráns utópiája, koreai, afroamerikai és fehér orvosok gyógyítanak a munkahelyi szerelmektől fűtött falak között, szeretjük egymást, gyerekek. Persze a forgatás az más, ott színészek esnek egymásnak és lennének képesek a másik…..
Azt már korábban megírtuk, hogy az RTL Klub megvette a Miami helyszínelők ismétlési jogait, de most úgy tűnik, hogy 2008-ban már az összes Helyszínelőket a csatornán ismétlik majd. Ráadásul információink szerint főműsoridőben. Hogy miért éri meg egy már bemutatott sorozatot…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
A Budapest Tv-be, a többi kis adóhoz hasonlatosan könnyű belerúgni, mert ugye tévé ez is, csak éppen nem olyan, olyan vásárian alpári és ócska. Van nekik is nyeremény műsoruk, a műsorvezető szőke hölgy (aki lehet, hogy x-el írja a nevét) kissé megilletődött viselkedésénél…..
w Zuzmó néni zsidózik 2007.01.10 05:11:00
Morvai Krisztina betegségét én nem tudom gyógyítani. Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét, de ha a benzinkutastól kapna pár emberi szót, az is segítene talán. A szokásos, ócskán kódolt antiszemita ostobaság még egyszer; ezrével olvastam és hallottam ilyeneket, még csak nem…..
Nem tudom, hány embernek tűnt fel, de már elég régóta elkotorták a régi Zárórát műsorból, úgyhogy itt az idő, hogy írjunk az újról. A régi Záróra a totál felesleges műsor volt. Nem azért, mert értelmiségi izé, meg nem azért, mert nemhogy Fekete Pákó, de még…..
Az ilyen Világ árvái című műsoroknál előre lehet tudni, hogy addig-addig mutogatják a sok árvagyereket, a betegeket, a szegényeket, a nyomort, a szeméttelepet, meg ilyeneket, amíg vagy be nem csúszik valami jókora taplóság, vagy banálissá nem teszik az egész témát.…..
A Youtube-ra felkerülő Szomszédok részleteket nem lehet megunni. Arra viszont nem emlékeztünk, hogy Jutkának ennyire mocskos a szája...
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.08 11:08:00
Ha az ember miniszter, és összejön egy beosztottjával, vajon valamelyik reggel ébredés után eszébe jut, hogy lehet, ő nem csak a szépségéért és az eszéért van szeretve? És ha csak belvárosi polgármester?..
Subba Szex a múltból 1. - Tinik 2007.01.02 10:51:00
Ha volt ennek az ünnepi szezonnak slágere, az mindenképpen az isten tudja, honnan előásott "Tinik - I. Magyar Biszex Hangkazetta" volt. Több olvasótól is megkaptuk mailben, és bár egyszer sem voltunk fizikailag képesek végighallgatni az egy órás műsort, az azért a…..
comment:com Egy korszak lezárul 2006.12.29 10:04:00
Van aki azért nézi a Helyszínelőket, mert szeretné látni, hogyan roncsolja egy pisztolygolyó szarrá az áldozat agyát színesben, sokkolóan hiteles hangokkal aláfestve (nekik javasoljuk az Apocalypto című Mel Gibson ótvart is), és van aki odáig van Will Petersen visszafogott, mégis…..
Subba Érdekes adat: Szőrtelenül 2006.12.21 14:38:30
Nőgyógyász forrásaink szerint Magyarországon már annyira elterjedt a punciborotválás, hogy szinte ünnepnap, amikor végre látnak egy szőrös muffot. Lazán kapcsolódik ide, hogy míg az eredeti amerikai Topmodell sorozatnak fontos része volt a lányok szőrtelenítése, addig ezt a…..
comment:com Elcseszett Receptklub 2006.12.13 14:53:00
Na végre sikerült elcseszni kedvenc főzőműsorunkat is, csak megfelelő koncepció kellett hozzá, hiszen elcseszni tervszerűen és megfontoltan érdemes. Megújult a Receptklub. Új konyha, új főcím, új szerkezet. Persze, mi ostobák, azt vártuk, hogy a nagyobb konyhában, nagyobb…..
Az m1 a szokásos műsorokkal kecsegtet (Kékfény, Az este, Bestseller), de 23:00-tól a Kultúrházban a Second Life-ról is lesz szó, amibe ugye anyánk, az index is beköltözött, mi meg jól elmentünk a medencéhez, de most ott állunk pucéron, mert levetkőzni még ment, felöltözködni…..
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Ahogy arra már az előző karácsonyos bejegyzés kommentelői is ráébredtek, a szeretet ünnepének idei slágere egyértelműen az [origo] Karácsonyi Ajándékcentrum, pontosabban annak is Erotika/Szex kategóriája. Nincs azzal semmi gond, ha valaki egy Steve Rambo Butt és Dorongot…..
w Bencsik András emlékére 2006.11.29 08:00:00
Kiadtak a nyolcvanas években Magyarországon egy sci-fi regényt KEEC – A nagy világregatta címmel. Nyolc-tíz-tizenkét éves gyerekként akadt a kezembe, és noha a szar borító miatt először nem volt hozzá gusztusom, amikor mégis olvasni kezdtem, magával ragadott a varázslat.…..