Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie Suicide

114 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy visszaolvasgattam most néhány oldalnyi blogarchívumot egyetlen dolog jutott csak eszembe: ócskák a bejegyzéseim.3 évvel ezelőttiek és ócskák, trehányak, összecsapottak. Nagy részük semmiről nem szól.Kedves látogató kérlek ne olvass bele, állj meg, saját érdekedben, és…..
if it makes you happy tetszik, hogy 2011.09.25 14:26:18
akármit írok, mintha a semminek írnáma senkinekén a senkinek írok, magamnakakkor én vagyok, aki senkide a semmi egyenlő a mindennelén vagyok mindenki aki ezt a szart olvassa és írjale kell kötnöm magam mertmost nem bírommert most összezavarodtammintha nem lenne más választásompedig…..
if it makes you happy teszek majd 2011.07.04 22:59:24
dolgokat amiket megbánok, vagy nemmi ez a zaj a fejemben nem tudom, nem élvezema hangok amiket hallatnak, se szó se beszéd, csak őrjöng a bánat a fejembennem nehéz leírni amit egyszer elképzelsz, talán nem akarom az életemet ilyenreés talán tudok változtatni, csak nem tudom jó…..
if it makes you happy annyi 2011.04.14 09:08:18
dolgot csináltam mostanában amit nemhogy megbántam, de még élveztem ishogy elcseszemnincsenek ígéretek, vagy nem válnak valóra. nekem csak álom kellahogy a kábulat boldogít, csak csak szavak és az érintéssel nem ér felkellenek azok a dolgok amiket megszoktam és nem érdemlekaz…..
if it makes you happy azért 2011.04.05 08:38:49
írok netes naplót, mert azt egyszerűbb megsemmisíteninem is gondolok arra, hogy sokszorosítani is gyerekjáték..
if it makes you happy nesze 2011.03.07 18:13:16
off mégiscsak kibaszott mélypont jönjött, ittvankurvára olyan mintha szétfolynékmégis mi ez az állapot?olyan boldog voltam..
if it makes you happy fákjú 2011.03.05 23:51:00
tessék, sorra mindent szépen visszakapok az élettől, hogy lehettem ekkora szemét seggfejúgy sajnálomhát játsszuk végig..
az egyik pillanatban vele szárnyalok a másikban meg magányba bénultan fekszem a földönvagy épp lekötözvebármi lehetne ha nem lennének a tér meg az időcsak ezt a két dolgot hadd nekem irányítani légyszíves, légyszívesmert totál kezd kicsúszni az irányításom alólszóval vagy…..
annyi-annyi emlék tört fel jóéga nyár meg a szin meg a nyár meg a szinamúgy nem tudom, hogy mikor, de rájöttem, hogy mi lenne a legjobbAZ HA KIKÖTTETNÉ ANYA A NETET ITTHONRÓL..
if it makes you happy tanulság 2011.03.02 17:14:07
nem mindig olyan jó elveszíteni a kontrollt, mert valakinél mindig van fényképezőgép..
if it makes you happy irónia 2011.03.01 18:03:24
de ez mekkora hülyeség behalok az ilyenen, mégis hogyan lehet megcsalni valakit, mikor csakis magadat tudod |:nem vetted még észre, hogy neked sokkal jobban fáj? barom..
if it makes you happy jesz 2011.02.27 19:14:00
zsuzsanna szerint a vízöntők csalfák, és képtelen vagyok meggyőzni arról, hogy kurvára nem..
if it makes you happy tesem tudod 2011.02.27 10:49:27
énsem..
if it makes you happy mivan akkor 2011.02.27 01:18:00
de ha nem attól ráz a hideg, hogy fázom, hanem csak végigfut a hátamon, hogy milyen ez a magány így délután vagy hajnal egykorde ha nekem nem fűti fel a szívemet a radiátor és a gázvízfűtésvillanyszámla sem hoz annyira lázbanekem most fogalmam sincs mi kellene a forrócsoki is…..
if it makes you happy csúszda 2011.02.27 00:48:00
lecsúsztam valahova és nem tudom van-e visszaútmeg megint minden bizonytalan a helyessel kapcsolatbanna mindegy, csak, hogy tudd, sorrendet állítottam, te az első helyen vagytanulok mert kezd veszélyessé válni a jövőm, nincs több hiba mert túlléptem a határokatnem tudod, milyen…..
if it makes you happy tévedés 2011.02.21 17:05:49
én nem mindent akarok megtenni, csak bármittaláltam múltkor egy jó idézetet a demotivalo n, mégpedig, hogyha valaki miatt leteszed a cigit, biztos, hogy az miatt fogsz rágyújtani isccc jesz, most mondd, hogy nincs igaza..
if it makes you happy halovány 2011.02.14 17:42:00
az ócska ölni nem akaró tévelygések teszik tönkrea szenvedélyt, csúsztatott sorok, mert azt hiszem így nem látodbennem még itt vagy néha(!)ne engedd, hogy átgondoljam..
hogyan nézzek ezentúl a szemedbe?nincs gusztusom hozzád..
ne félj, ez csak szerelemés egyszerű, mint az egyszeregy..
if it makes you happy naja 2011.02.08 20:00:11
nekem mindig olyan érzésem van, hogy halhatatlan vagyok de semmire sincs időmés, hogy mindig csak ma, csak ma még hadmaradjak fennt, csak mindig elcseszem, hogy mikor kell még tovább húzni és mikor nem gondolni a holnapratényleg mindig elcseszemnem csak eztszóval ha lenne most egy…..
IGAZAT ŐSZINTÉN MONDJ IGAZAT ŐSZINTÉN MONDJ IGAZAT ŐSZINTÉNszeretek nem gondolkodni, de ha elveszed az eszem legalább ne hazudj..
mostanában megjavulni akarokpersze persze stréber akarok lenni, semmi életem ne legyen inkább de mindenböl ötös legyek; ÁLOMKÉPannyira nehéz a helyest tenni, amikor már megtapasztaltam a jótnemtudjátok mi, hogy mennyire nehéz a két út között őrlődnimegjavulni, ez az…..
"Soha ne költs drogokra! Legyél popsztár és megkapod őket ingyen"nos, a pop értelme:olyat adni, ami mindenkihez szól(nem fejtem ki, már megrágtam, te edd meg így)de mi szól mindenkihez úgy, hogy nem mondták már ki ötmilliárdan elötted?elveszíted magad…..
A lényeg, hogy nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem, hogy mi van bennedA TÉHÁCÉ?tulajdonképpen tegnap dobtak ki először házibuliból, és erre pont azt az időpontot választották, amikor már egy rohadt busz sem ment rókusról a belvárosba, tényleg tisztára jól…..
neked csak semmi okod ne legyen félnién nem haraplak meg, csak te folytogatszháborodok fel meg vérzik a szívem, seggfejés totál totál te akartad ezt, nem énén nem akartam ilyetfolytogatsz és élvezed, én nem..