Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feket663

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, ki ismeri és olvassa a positive-feedback-ra költözött Jeff's place nevű blogot. Én sem merültem el benne mélyebben, de egyszer-kétszer beleolvastam, amikor éppen az első öt találatban benne volt, ha valamit kerestem. Itt - Nála - olvastam a mikrofonkábelekről, amelyeket érdemes…..
feket663 2019.10.14 19:49:58
Dexter Holland gitáros-énekest eddig mindenki arról ismerte, hogy ő az Offspring frontembere, zenekarával milliós példányszámban adtak el lemezeket. Ha a kilencvenes években volt nálatok Music TV, akkor a Self Esteem című számukat ma is tudod fejből dúdolni, ha azóta se hallottál felőlük. Akik pedig…..
Nem állítanám, hogy  Beerotor a világ leghíresebb gyártója. Van egy olyan gyanúm, hogy ez is valamelyik nagyobb webáruház saját márkás terméke, bár az FPV szemüvegük formavilága alapján akár önálló cég is lehet. A Bvone szemüveg viszont érdekes lehet, egész jó a…..
Akárhogy is nézzük, a kiegészítők piaca ma már kezdi utólérni magát a hifit, legalábbis úgy tűnik, hogy ott liheg szorosan a sarkában. Mivel nekem is adódott némi problémám ilyen téren, gondoltam, utánajárok, mit lehet tenni, mit lehet venni, és egyátalán érdemes-e…..
Belsőség Bent a kövület-Pio! 2015.06.02 16:00:17
Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve vettem, bent lakik a Foltosban. Eddig egy szem, Borsi Miki barátomtól kapott ősrégi, monó Blaupunkt rádió szolgáltatta nekünk a talpalávalót, kis csalással egy kék (amerikai…..
Botor módon belekezdtem a szélessávú projektembe, nem gondolva arra, hogy egyszer majd be is fejezem. Az igazi D.I.Y ugyanis sosem ér véget, mindig van valami fejleszteni való, valami, aminek a végén „kijön” a képzeletbeli gyártósorról a hangfal, amire mindig is…..
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
feket663 2015.02.25 16:06:35
@Ződ2000: "(az enzo bemutatűásakor pl vagy 15 éve nem is gyártott ilyet)"

Porsche 959-ről hallottál már?
Ritkán történik meg, hogy egy merőben új járműfajta jelenik meg. A Volocopter, az elektromos meghajtású helyből fel- és leszálló (vertical take-off and landing – VTOL) légiközlekedési eszköz azonban ilyen. Első ránézésre úgy néz ki, mint egy helikopter, de nem rotorok emelik…..
feket663 2013.12.11 22:23:42
@visszakettopadlogaz: Fix rotorral aligha rotál le senki, legyen az akármilyen pilóta.

Ordas nagy kamunak tűnik ez az egész projekt. Egy modell méretű multirotoros gép fenn van a levegőben max 10-15 percig, és az akku jelentős helyet foglal el. 1 órás repüléshez jó nagy akkupakk kellene még lithium polimerből is, főképp 18 motorhoz...
Volt ugye az a tervem (“I’m thinkin’ about a master plan”), hogy minden idők egyik legismertebb és legjobb hangúnak tartott, tömegesen elterjedt DAC chipét megvizsgálva jól kipróbálom, mit lehet belőle kihozni, ha megadunk mindent, amit csak “házi körülmények” között…..
Senki nem gondolta egykor a Hondánál, hogy harminc évvel később a CX500 feltámadhat. Pontosabban sosem halt meg, hisz ez egy elpusztíthatatlan konstrukció, de az, hogy hirtelen beleszerettek a motorépítők, mindenkinek meglepő volt. Oké, pár chopper idehaza is készült belőle,…..
Télen, nem sokkal azután, hogy hozzám került Már meséltem róla, tavaly vettem egy Kawasaki Z1000P-t. Egy leszerelt rendőrmotort. Nem volt rá szükségem, de kellett. Az egyetlen magyar rendőrségi KZ1000P-t, egy olyan motort, amilyet leginkább az amerikai rendőrök használtak. Volt,…..
feket663 2012.08.20 18:57:58
@streetsta: Nem okoskodásképpen, de a sportszűrőt nem árt 1000 kilométerenként kimosni és újraolajozni, mert ha telítődik porral az olajos textil, akkor már semmit nem szűr meg. Ehhez képest a gyári papírszűrő ha telítődik, akkor sem enged be port a motorba. Saját tapasztalat: a Hayabusám hengerét 20-on párezer kilométer után el lehetett hajítani, mert kopáshatáron túl volt az átmérője, mindezt egy BMC sportszűrőnek köszönhettem.
Tudom, hogy otthon sokan nem érzik át, mert nem érdekli őket, vagy egyszerűen csak sétagaloppnak gondolják azt a több, mint ezer kilométert, ami e mögött a két öreg autó mögött áll. Nem is baj, gondolják csak, hiszen valószínűleg sosem láthattak egy ennyire idős dolgot…..
Bár még van közel két hetünk januárból, és előttünk áll 2011, ezt a díjat én már most kiosztom.A nyertes pedig:..
feket663 2011.01.19 17:04:46
@Nr01: szerintem ez csak egyféle szemcseméretben van, ezt a képet a gyár oldaláról vettem, ahol is azt írták, hogy az eredeti színre van festve, van ott egy ukrán BMW is, az teljesen olyan, mint a Punto az itteni cikkben. Nagyon érdekesek ezek az effekt festékek, nekem a motoromon anno volt Mipa Gemini effektlakk, ha pirosra fújtad 1 rétegben, akkor aranyszínű szemcsék jelentek meg, aztán 3 rétegnél pedig narancssárgából zöldbe színjátszó lett. Ha feketére fújtuk volna, akkor pedig zöld-arany lett volna 3 rétegnél. Talán ezen a képen látszik valami belőle: img14.imageshack.us/img14/7051/kp350.jpg De lefikázni nem ér!!!
feket663 2011.01.19 18:17:14
@HippY: kösz! már nem az enyém, eladtam...
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez... 2010.12.11 09:45:00
 Elsőre én sem találtam ki.Szerintem egyben nehéz, de könnyű is...
feket663 2010.12.11 09:46:21
Dani odamegy, megtekinti a portékát, nem nagyon beszél, nem is fitymálja, inkább talán visszafogottan dicséri, kihúz a zsebéből egy névjegyet, átnyújtja, beajánlja a kért összeg felét, és arra kéri az eladót, hogy ha esetleg mégis érdekelné, hívja fel. Vélemények az azonos…..
Nem is olyan régen a Burzsuj blog tette közzé a hírt, mely szerint egy Hassan al Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah nevű úriember eladna egy pár igazán érdekes autót. Barátunk, Hassan, akit mindenki csak brunei szultánként ismer, az utóbbi időben némiképp gondterhelt, hiszen nem mennek…..
feket663 2010.12.02 19:25:28
@JUMBO1: A Magyarországra került Cizeta piros színű, én láttam a Vámáruraktárban 1999-ben, hogy azóta mi van vele, nem tudom. Még annyi kiegészítést szeretnék ezzel a járművel kapcsolatban tenni, hogy szerény ismereteim szerint két darab Ferrari V8-as van benne, és nem akarok hazudni, de én mintha valami 32 körüli gyártott darabszámra emlékeznék, és talán a tizvalahányadik darab volt Magyarországon, amit talán a Conti Car hozott be, és ezért foglalták le...
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
Belsőség Majdnem ráalkudtam 2010.07.13 07:15:24
A kéne és az elfogadnám közötti különbségek nüansznyiak. Ezek érzékeltetésére nem is kellenek jobb példák, mint azok az idegesítő, apró marhaságok, melyek miatt tesztautónkra nem kezdenék el azonnal alkudozni. Vélemények az azonos című írásunkról...
feket663 2010.07.13 13:54:30
@shinichi:"90e km élettartam várható, kevés kivételtől eltekintve minden (kicsi) dCi szétesik ennyi után. De félmillió forint, és megy újra. Viszont kevest fogyasz."
Nekem igaz Clioban, meg igaz, hogy csak a 82 lóerős változat van, de 215 ezer kilométer után is szépen ketyeg, motorolajat nem fogyasztja, az elektronikai hibák sem jöttek elő ennél a motornál. Bezzeg a volt kollegám újonnan vásárolt VW Passat TDI-je: 160 ezer kilométer alatt az összes légtömeg és egyéb érzékelőt cserélni kellett benne, lelökte magáról a turbó levegőcsövét, tönkrement benne a központi zár vezérlő modul, így nem lehetett az ajtókat zárni, az ablakokat leengedni. Emellett még az olajat is szépen töltögetni kellett bele. Igaz az az autó majdnem 7 milla volt, az enyém meg 3,5...
Csikós nagyon helytálló elmélete szerint az autó- és szerelésszerető ember előbb-utóbb megkapja a maga szaros kenyerét. Ez általában egy olyan autó/motor/traktor/busz, amit imád, szeret, mindamellett végtelen mennyiséget szív vele, káromkodik, szerel, alkatrészezik, hegeszt,…..
feket663 2010.05.22 06:11:32
Karesz persze nem bírt magával, szokás szerint mire kettőt pislogtunk, könyékig belenyúlt a motorba. Reggel már jött az esemes: megvan a hiba igazi oka...
feket663 2010.03.09 18:17:19
@jaafar: ebay.de