Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ginsoakedboy

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán szokott megjelenni a nyilvánosság előtt, de júliusban két amerikai talk-showban is szerepelt Tom Waits, aki a rövid, kb. 5 perces interjúk után a tavaly megjelent Bad As Me című albumról is játszott egy-egy dalt. Július 8-án a David Lettermannél a The Late Show-ban volt…..
Rövid ingyenreklám: Az Alexandra könyváruház nagy nyári akciója alatt 70% kedvezménnyel, mindössze 1 090 Ft-ért  vásárolható meg Mac Mondaton: Álmodban ártatlan (Innocent when you dream) című kötete. Az interjúkat, lemezkritikákat és egyéb cikkeket összegyűjtő kiadvány…..
Péntekig a BadAsMe.com oldalon a lemez hivatalos megjelenése előtt teljes egészében meghallgatható a Tom Waits új albuma. A hozzáféréshez szükséges kódot tomwaits.com levelezőlistáján szereplő címekre a napokban kiküldték, de egy e-mail cím megadásával az oldalon is lehet…..
 Egy újabb dalt tettek közzé az október 24-én megjelenő "Bad as me" albumról, Back in the Crowd címmel. A szám megvásárolható-letölthető az amazon.com-on és további online zeneboltokban. UPDATE: Már elérhetó a dal streamje is: Tom Waits - Back In The Crowd by…..
A tomwaits.com oldalon és a facebookon tegnap közzétett a hivatalos bejelentés Tom Waits új albumáról. A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, és a 2004-ben megjelent Real Gone után (a régebbi kiadatlan dalokat tartalmazó Orphans tripla CD, és a Glitter and Doom koncertalbum…..
Négy koncert (egy budapesti és három vidéki fellépés) erejéig ismét összeáll a Tom Waits dalokat játszó, Braidogs formáció (Ian Siegal, Ripoff Raskolnikov, Kiss Tibor, Varga Livius, Varga Laca, Frenk, Nagy Szabolcs)A rövid turné programja:április 13.Budapest, Szikra info…..
Március 14-én rendezik meg a Rock and Roll Hall of Fame tagjai közé idén beválasztott zenészek ünnepélyes beiktatását. A New York-i Waldorf-Astoria Hotelben 8:30-kor (magyar idő szerint hajnali fél 2-kor) kezdődő előadáson a hírek szerint a ceremónián Tom Waitset Neil Young…..
Strange Weather Új lemez készül! 2011.03.07 16:58:00
Szűkszavú, ugyanakkor felettébb örömteli bejegyzés a tomwaits.com hírei között: “Good News! Tom is currently in the studio working on his next album. Stay tuned.”  ..
A tegnapi bejelentés szerint Tom Waitset beválasztották a Rock And Roll Hall of Fame (Rock and Roll dicsőségcsarnoka) tagjai közé.Tom Waits mellett Neil Diamond, Dr John, Darlene Love és az Alice Cooper Band került az idei kiválasztottak közé. A hivatalos beiktatás 2011…..
Strange Weather Happy Birthday! 2010.12.07 15:42:00
   ..
Április 15-én, csütörtökön az A38 hajón ismét Budapesten koncertezik a Tom Waits-dalokat játszó Braindogs-formáció (Ian Siegal, Ripoff Raskolnikov, Kiss Tibi, Varga Lívius, Frenk és Nagy Szabolcs)! Jegyárak: elővételben 3 500 Ft, a koncert napján 3 900 Ft, kezdés 20.00-kor.…..
Strange Weather Boldog Karácsonyt! 2009.12.25 12:10:00
Strange Weather 60! 2009.12.07 17:54:00
 "Well, Zenora Bariella and Coriander Pyle They had sixteen children in the usual style They had a curio museum and they had no guile All they ever wanted was a showbiz child The seventh of December nineteen fortynine They got what they'd been wishing for all of the time He grew up in a…..
A hosszú szünet után ismét aktivizálódik az oldal - a tervek szerint - most már tényleg rendszeres frissítésekkel! A frissen indult tomwaits.com hírei szerint november 24-én jelenik meg Glitter & Doom Live dupla CD, amely a 2008-as amerikai és európai turné előadásaiból…..
Az ANTI Records honlapján a múlt héten közzétett hírek szerint kedvenc zenészünk a 60. születésnapja felé közelítve sem tölti tétlenül a napjait.  A Mester legutóbbi, tripla albumát –  Orphans: Brawlers, Bawlers & Bastards – aranylemezzé…..
Fényképek a februári 17-i kiváló Braindogs-koncertől:  Bogi képei:  A38.hu:  Őszapó képei:    Egy koncertbeszámoló Lamoraktól a ClusterOne.hu-n   $29.00-video:   További videókhoz: katt ide!..
A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretén belül a Nemzeti Színház Gobbi Hilda Színpadán előadják William Burroughs, Tom Waits és Robert Wilson The Black Rider című színdarabját.Az előadás a fesztivál honlapja szerint "szcenírozott koncert a Nemzeti Színház társulatának…..
Egy rövid turné erejéig ismét összeáll a Tom Waits dalait játszó Braindogs-projekt, vagyis: Ian Siegal, Ripoff Raskolnikov, Kiss Tibor, Frenk, Varga Livius, Nagy Szabolcs és Varga Laca. Néhány ausztriai koncert után Szegeden és Budapesten lépnek fel.A magyarországi…..
   Ladies and gentlemenHarry's Harbour Bizarre is proud to presentUnder the Big Top tonight.... ..