Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vladimir cosma

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királynő 2009 Valo vilag 2011.12.21 23:50:45
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők...
F1 VAlo vilag 2011.12.21 23:50:33
 Ujra élet van a való világ villájában hisz elindúlt a való világ 5-ödik szériája. A leg érdekesebb embertől aleg hétköznapibbakig mindenki jelenlehet. Alfahim, plázacica, helzes pasi de még Alekosz exei kozül is vannak szereplők...
Celebvilág Tenerife repülőjegy 2011.05.20 12:56:00
Olcsó charter Tenerifére: Tenerife charterweboldal látogatottság növelés..
Celebvilág Vékony = szép? 2009.03.13 18:26:00
A mai bulvárlapot kinyitva már a harmadik oldalon ott virított a címlapsztori: „Paris Hilton már csak csont és bőr!”. Mostanában egyre több sztárról lehet ilyet olvasni: Angelina Jolie, Nicole Richie, Victoria Beckham és itt még lehetne sorolni sztárok sokaságát, akik az…..
Rebecca Loos akkor lett ismert, amikor 2004-ben kiderült, hogy David Beckham személyi asszisztenseként egyben a futballista szeretője is volt. Az óriási botrányból végül jól jött ki a pénzéhes nő, sztoriját több lapnak is eladta, fontmilliókat keresett az orális szexen alapuló…..
A Honda kivonulása után Jenson Button állítólag más csapattól is ajánlatot kapott a folytatásra, de inkább maradt, míg a veterán Barrichello a hallgatást tartotta a legjobb stratégiának télen.Bár Jenson Button a tél folyamán más csapattól is ajánlatot kapott, az angol végül…..
A Forma-1-ben egyedüli beszállítóként tevékenykedő Bridgestone cégóriás vezetése megerősítette, egyelőre még nem döntött arról, hogy más versenyen is beveti-e a Monte-Carlói Nagydíjra fejlesztett, a többinél nagyobb tapadást biztosító esőgumijait. Az izgalmak…..
F1 A 2009-es F1 nevezési lista: 2009.03.06 11:40:00
A 2009-es  F1 nevezési lista: 1. Vodefone McLaren Mercedes Lewis Hamilton 2. Vodefone McLaren Mercedes Heikki Kovalainen 3. Scuderia Ferrari Marlboro Kimi Raikkönen 4. Scuderia Ferrari Marlboro Felipe Massa 5. BMW Sauber F1 Team Nick Heidfeld 6. BMW…..
F1 Megmenekült a volt Honda! 2009.03.06 11:08:00
Brawn GP néven indul a 2009-es világbajnokságban a volt Honda-csapat. A versenyzők idén is Jenson Button és Rubens Barrichello lesznek.Hivatalosan is bejelentették, amit az elmúlt egy hétben már sejteni lehetett: a volt Honda-csapat indul a 2009-es Forma-1-es világbajnokságon. Az új…..
Az egykor ünnepelt popsztárnak óriási adósságai vannak. Michael Jackson kénytelen megválni Santa Barbara-i birtokától, hogy csaknem 25 millió dolláros tartozását kiegyenlítse.A popélet egyik hullócsillagának, Michael Jacksonnak a neverlandi birtokát 2008 márciusában 25 millió…..
A Williams-csapat ma grove-i központjában bemutatta 2009-es autója, az FW31 végleges festését.Bár a Williams már január 19-én leleplezte 2009-es autóját, az FW31-est, de a járgány akkor - ahogy a korábbi években is - még csak egy egyszínű sötétkék átmeneti festést viselt. Az…..
Miközben riválisai a gyárakban dolgoztak, a Red Bull Racing Valenciában készült az idei szezonra. Az energiaital-gyárosok négy napon át rótták a köröket a spanyol ringen, ahol felkészítették az új autót a jövő heti tesztre. Az első két napon a lábsérüléséből…..
Bár a Red Bull kisebbik csapata a jövő héten valamikor leleplezi 2009-es autóját, a faenzai alakulat szinte tesztelés nélkül vág majd neki az idénynek.A Toro Rosso valamikor a jövő héten az olaszországi Adriában mutatja majd be 2009-es autóját, az Adrian Newey által tervezett -…..
F1 F1 - Nők a pult mögött?? 2009.02.24 09:33:00
Bár azt még mindig nem tudni, hogy mi lesz a Honda decemberi visszavonulása miatt elárvuló istálló sorsa, egyre biztosabbnak tűnik, hogy 2010-ben ismét legalább tíz csapat indul majd a Forma1-ben. A teljesen amerikai „alapanyagokra" támaszkodó USF1 ugyanis bejelentette,…..
A Nemzetközi Automobil Szövetség a csapatok kérésére készen áll módosítani az idei motorszabályokon, hogy az eredeti elképzeléssel ellentétben, csak indokolt esetben lehessen motort cserélni a versenyhétvégék szombati napján. A költségek további csökkentése érdekében…..
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája úgy véli, hogy a 4,3 millió eurós évi fizetése közepesnek számít a Forma-1-ben."Többé-kevésbé korrekt ez az szám - válaszolta a The Times újságírójának kérdésre a 32 esztendős Webber, amikor arról faggatta mennyi fizetséget…..
F1 Räikkönen már nem piál 2009.02.22 10:10:00
Kimi Räikkönen mindent megtesz, hogy 2009-ben újra régi fényében csillogjon. Állítólag a sikerért az alkoholról is lemondott.Kimi Räikkönen a versenyeken szélvészgyors, a padockban halk szavú, viszont a pályán kívül szeret bulizni, és köztudott róla, hogy nem veti meg a szeszt…..
Különleges festéket alkalmaz a Williams-csapat a 2009-es versenyautón. Az új bevonat könnyebb, mint korábban, ami gyorsabbá teheti az autót.Meghosszabbította a szerződést a PPG-vel a Williams Forma-1-es csapat. Az amerikai vállalat 2003 óta technológiai partnere a brit…..
Sir Jackie Stewart szerint, ha Donington képtelen lenne megrendezni a 2010-es Forma-1-es Brit Nagydíjat, akkor Silverstone-nak kell beugrania helyette.Simon Gillet-nek, a doningtoni Forma-1-es futam főszervezőjének anyagi gondjai támadtak. A verseny megrendezéséhez szükséges pénzből…..
A Forma-1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda szerint össze sem lehet hasonlítani a jelen sztárjait az egykori nagyokkal, ugyanis a mostani versenyzőknek se személyiségük, se karizmájuk nincsen. A hatvanadik születésnapját a hétvégén betöltő osztrák legenda kimerítő…..
Már nem kell hajnalban kelnünk a Forma-1-es világbajnokság első versenye miatt. Itt az évadnyitó menetrendje.Március utolsó hétvégéjén elkezdődik a 2009-es Forma-1-es világbajnokság, a szokásoknak megfelelően az ausztráliai Melbourne-ben. Az európai tévénézőknek jó hír,…..
Kóbor kutyák rohantak az aszfaltra a Forma-1-es csapatok szahíri tesztjén. Senki sem sérült meg.Két gazdátlan eb zavarta a meg a Forma-1-es csapatok tesztjét Bahreinben. Az állatok beszaladtak az aszfaltcsíkra, ám mielőtt közelebbi ismeretséget köthettek volna egyetlen autóval is a…..
Tiger Woods az egyik legboldogabb ember a földön mostanság. Kislánya után ugyani 10 nappal ezelőtt kisfia született. Nem is bújtatta sokáig.Általában többet kell várnia egy híresség újszülött gyermekére, mint 10 nap. Tiger Woods, a büszke apa azonban nem akarta titokban tartani…..
Ki ne emlékezne a Halálos fegyver sztárrendőrjére, aki bár alkohol problémákkal szenvedett, soha, egy nő sem tudott ellent állni neki.Most már bizonyára többen tudnának, a valaha sármos és az egyik legszexisebb Hollywoodi sztárnak számító Mel Gibson is megöregedett. Igen…..
Már házaspárként akarja fogadni közös gyerekét Anna Kournikova és Enrique Iglesias, ezért nemrég eljegyezték egymást.Anna Kournikova és Enrique Iglesias nem túl jók a titkolózásban, a héten előbb ez egykori teniszcsillag terhességére derült fény, most pedig az eljegyzésükre.…..