Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bp Butik

327 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit kiakadt haltijatar azon, amit a Hádáról szóló posztunk alá kommeteltek az olvasók. Ezen felbuzdulva terjedelmes hozzászólást írt maga is, melyet most veletek is megosztunk, mert érdekes kérdéseket vet fel: Muszáj ide írnom, mivel eléggé ismerem a turik világát.…..
Tünci nevű olvasónktól kaptuk az alábbi levelet, akivel nem voltak valami kedvesek az eladók a Sugárban. Egyik este a Sugár Soft Divatáru nevű boltjában jártam, ahol a felsők között válogatva a a következő beszélgetésre lettem figyelmes két eladó között, akik az üzlet…..
Mi? Húsz százalék kedvezményt kapsz, ha bármit vásárolsz bármelyik Reserved üzletben holnap. Csak a jelszót ne felejtsd el bemondani, ami ezúttal az, hogy "Manhattan". Mikor? 2012. október 31. Hol? Budapesten: Váci utca 14., Corvin Sétány, Árkád, Duna Plaza, Campona,…..
Mi? A Mr Sale 23 120 Ft értékű ajándékcsomagot ad minden szövet télikabát mellé. A csomag két pulóvert, két galléros pólót, két nyakkendőt, és két sálat tartalmaz. Mikor? 2012. november 3-ig. Hol?  MrSale, VI. ker Weiner Leó utca 20. Milyen? Ilyen.…..
Mi? A Fashion Video Fesitval idén ősszel a Design Terminalban kerül megrendezésre. A hazai divatfilmesek mellett nemzetközi pályázók is ringbe szállnak a fesztiválon. Az idei zsűri olyan neves szakértőkből áll, mint Marie Lannelongue, a francia Glamour főszerkesztője,…..
A C&A pulóverkínálatán kesergő posztunkhoz érkezett az az érdekes felvetés, hogy az üzletekben a legnagyobb baj nem is a ruhák dizájnjával, sokkal inkább a méretével van. Trazz nevű kommentelőnk szerint általában túl nagyok a boltokban kapható ruhák: "Férfi…..
Bp Építészből lett orosz dizájner ékszerei Budapesten (hg) Valódi boltot nyit a netes hipermarket (mediainfo) A legjobb sörboltok a fővárosban (hvg) Divatos buli lesz az Ankerben (antropos) Nem Bp Hat kihagyhatatlan kiegészítő őszre és télre (dívány)  Ezt…..
Mi? Húsz százalék kedvezményt kapsz, ha betérsz vásárolni bármelyik Reserved üzletbe a hétvégén. Mikor? 2012. október 12-14. Hol? Budapesten: Váci utca 14., Corvin Sétány, Árkád, Duna Plaza, Campona, vidéken: Árkád Győr, Árkád Pécs, Miskolc Plaza Milyen?…..
Bp Hol intézi a bevásárlást a magyar uralkodó osztály? (index) Térkép egy pesti éjszakához (mno) Mobilkuponokat kínál egy ingyenes app (travelo) A város legjobb deszkás boltjai (welovebudapest) Félmilliós öltönyt sorsoltak a reptéren (travelo) Nem…..
Mi? Egész hétvégén WAMP-ot tartanak egy különleges helyszínen, a Palazzo Dorottyában. A Design Hét keretében megrendezésre kerülő vásáron a megszokott, dizájnos portékák mellett prémium minőségű termékekkel, és gasztro-szekcióval is készülnek. Hétvégi programnak…..
Mi? Holnap bevásárló szerdát tartanak a Reserved üzleteiben. Minden cucc húsz százalékos kedvezménnyel hazavihető, a szupertitkos jelszót kell csak bemondani hozzá, ami amúgy az, hogy "Julia". Mikor? Október 3., szerda Hol? Reserved – Árkád, Duna Pláza, Campona Milyen? Ilyen.…..
Mi? Minden öltöny, vagy zakó és nadrág kombóhoz 18 210 forintos ajándékcsomag jár a MrSale-nél. Átmeneti kabát, pulóver, két nyakkendő, és egy nagy gyros tál tartozik a csomaghoz. Ez utóbbit egy közeli gyorsétteremben lehet elfogyasztani, ha megéheztünk a nagy vásárlásban.…..
Fotó: vadjutka @ Facebook Különleges kiállításra invitál legújabb hírlevelében vadjutka. A Budapest Design Hét keretében megrendezésre kerülő eseményen a látogatók maguk készíthetik el a kiállítás tárgyát képező műalkotást. Vegyetek részt október elsején a boltbulin…..
Mi? Új cuccok érkeztek az Overstore zuglói üzletébe. Energie farmerek, kabátok, bőrdzsekik, pulóverek, pólók, cipők és kiegészítők. Illetve Murphy&Nye márkájú felsők, mellények, kiegészítők, valamint Miss Sixty nadrágok és kabátok. Minden új termékre 50%-os…..
Mi? TIMELESS - fotókiállítás a "vintage ruhák időtlen szépségéről" Heisler Zsófia és Krulik Marcell kép-párjain keresztül, mellette pop-up store a Szputnyik Shoptól A Szputnyik shop a slow fashion jegyében egy rendhagyó időutazásra invitálja a divat és fotóművészet…..
Mi? Átmeneti kabát 7 990 Ft helyett 790 Ft-ért két nyakkendő mellé a MrSaletőlMikor? Szeptember 22-igHol? VI. ker Weiner Leó utca 20.Milyen? IlyenMegéri? Átmeneti kabátot addig érdemes venni, amíg egyáltalán van olyan, hogy "átmeneti idő" - és ha csak két hétig is tart, 790…..
Mi? "A LoveBug Vintage szalonban ismét izgalmas, egész napos program! Pezsgőzve mazsolázhatsz a legújabb vintage kincsek között: zakók, dzsekik, csizmák, ékszerek, oversize és skinny cuccok, farmer, bársony és minden ami bőr!" – olvasható az esemény Facebook oldalán. No meg az…..
Mi? Tiszta gyapjú öltönyök 39 900, kevertszálas szövet öltönyök 19 900 Forintért. Bónuszként bármelyik öltöny mellé 23 940 Forint értékű ajándékcsomagot adnak, ami három inget és három nyakkendőt tartalmaz. Az ajánlat annyira szupertitkos, hogy külön kell jelezni a…..
Mi? Scholl nyári leárazás: "Vásároljon akár 40-50% kedvezménnyel a Scholl Referencia és Outlet üzletekben" Mikor? Erős a gyanú, hogy egészen pontosan "most" és "amíg a készlet tart", mindenesetre ennél közelebbit nem tudtunk meg. Hol? Teréz körút, Campona, Mammut I. II.,…..
Fotó: New Yorker Korábban már hírt adtunk róla, de holnap van a nem biztos, hogy olyan nagy nap, úgyhogy még egyszer: augusztus 23-án új üzletet nyit Budapesten a New Yorker. A young fashion profilú német divatcégnek sorjában ez már a 10. boltja a városban, de hátha az…..
Megújult, "forradalmi bútorkoncepciónak" becézett dizájnnal nyitotta meg ismét kapuit a Levi’s® márkabolt az Aréna Plázában. Az üzlet belső terének újragondolásákor a tervezőket valamiféle “vissza a természetbe/vissza az alapokhoz” elv vezérelhette, a koncepcióban a…..
A magyar élelmiszeripar kedvenc szava tíz évvel ezelőttig a "jellegű" volt. Gyakorlatilag minden második csomagoláson felbukkanhatott, általában diszkréten eldugva. Vagyis jó nagy betűkkel szerepelt, hogy mondjuk CSOKOLÁDÉ alatta meg kicsivel, hogy jellegű termék. Volt "házi…..
Ma nyílt meg a Garage Store az Árkádban, ahol a nyitás hétvégéjén minden húszezres vásárlás mellé ajándék jár. hogy mi ez az ajándék, mit vehetünk a húszasunkért, hol van a bolt, mi változott a bezárás óta, azt nem nagyon tudjuk. Nem szeretjük a bő lére eresztett…..
Mi? "Vásárolj akár 80%-kal olcsóbban a tavaszi-nyári kollekció darabjaiból." Mikor? 2012. augusztus 31-ig. Hol? Debenhams, WestEnd City Center első emelet. Milyen? Ilyen. Megéri? Ha tényleg vannak még szép darabok, simán megéri beruházni. Az oldalt látható táska például most…..
A Hádás boltbejárásunkhoz érkezett Belagezapista pompás vitaindító kommentje az egyforma ruhák problematikájáról: Mesélje el nekem valaki, egy nőnek miért érdekes annyira, hogy ne jöjjön vele szembe ugyanolyan ruhában valaki? Csak magamból indulok ki, ha meglátom, hogy…..