Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villabarat

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre buzdítanak egyik olvasónk által küldött (ezúton is köszönöm) fotók tanúsága szerint az eisenstadti központú, regionális osztrák Burgenland Bank plakátjai, amelyeket ráadásul nem is Magyarországon, hanem a határ túloldalán helyeztek el, egyértelműen a tőlünk…..
Villabarat 2011.01.12 12:53:15
@Rohadjatokmeg!: Ezt nem igazán tudom értelmezni. Nem a politika miatt csináltuk, én is jobbos, és nem hiszem, hogy einstandolnák a magánpénzt, bár amilyen állapotban az MSZP itthagyta az országot, az sem lenne csoda. Azt ugyanis elfelejti mindenki, hogy az egész magánnyugdíjcirkusz csak azért van, mert üres a zseb, és nem lehet máshonnan hirtelen megtömni. A cég egyébként itt van. Itt adózik. Annyi, hogy nem a magyar bankok zsebét tömjük 11 szeres átutalási költséggel.
Villabarat 2011.01.12 15:44:00
@marklovassy: Nem sok. A mi cégünk ekkora. 900-1000 egyedi ügyletünk van/hó és megrendelőink és az alvállakozóink zömmel EUR-ban fizetnek és EUR-ban kapják a pénzüket.
Villabarat 2011.01.12 15:52:43
@preston: Részben igazad van, én sem gondolom egyébként, hogy a Fidesz isten, és tök jól csinálnak mindent. Elég sok a szimbolikus baromság - lásd kisvasutak elindítása, médiacirkusz - de eléggé kötött pályán mozognak. Ja, és a Fletónak nem volt megtiltva, hogy parlamenti többséggel a háta mögött csináljon valamit. Azt meg nem tudom elfogadni, hogy a Fidesz minden tervét megfúrta. Nem is akart semmit csinálni, csak látványkormányozott, hogy a haverok kipakolják a kasszát.
Igencsak kikerekedtek a szemei Paul Fischernek, amikor egy péntek este ellenőrizte bankszámla-egyenlegét. Annak végösszege ugyanis - pennyvel együtt - 13 darab 8-asból állt, amivel egészen váratlanul a világ leggazdagabb embere lett. Közel 89 milliárd dolláros számlája ugyanis…..
Villabarat 2010.03.31 23:36:30
@cs666: Barátom, szerinted ezzel miért kamuznék, mi hasznom származna belőle? Elég nagy állatság ahhoz, hogy ilyet csak úgy ki lehessen találni, mint ahogy ez nem is kamu. A bankszámlakivonat mind a mai napig megvan egyéként, ki van téve a cégem faliújságjára és minden egyes Apeh ellenőrzésnél ezt nyomom kapásból az orruk alá, hogy mondják meg, hogyan történhetett ez? Csak azt akartam vele érzékeltetni, hogy vannak rések a magyar rendszerben is, mint bárhol máshol, ahol emberek működtetik.
Pezsgett az átigazolási piac szerdán, egymás után jelentették be, ki hová igazol, illetve kit mely "csapatok" udvarolnak körül. Mesterházy Ernő: leigazolva. A nap szenzációja Mesterházy Ernő leigazolása volt, aki tegnaptól már a Gyorskocsi utcai bv csapatát erősíti,…..
Vajon mennyiért "vehetnénk" meg egy törvényt, ha szeretnénk? Hány képviselőt kellene megvenni, és mennyi lenne a számla végösszege? A magyar focisták és a magyar képviselők között elég sok a hasonlóság. Mindkét csoport a hazai bohócligában játszik, nevetséges…..
  Kissé megkavarodott az erdélyi magyar belpolitika az államfőválasztás második fordulója előtt.   Tény, hogy egyik jelöltnek sincs az égadta világon semmilyen ajánlata a magyar közösség felé, ez a buli most nem rólunk szól. Ráadásul mindkét delikvens…..
Mandiner blog Vándorbajusz 2009.11.28 17:31:00
  Gereblyézzünk webszemetet: a nap híre, hogy Mesterházy Attila, az MSZP kormányfőjelöltje megvált ikonikus bajusz-szakáll kombójától, az Index fotósa el is kapta a történelmi bejelentést. A neves arcszőrzet a Hírszerző aktuális publicisztikájában tűnt fel…..
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
Villabarat 2009.11.09 15:37:53
Lehet, hogy MO. nácul az öreg szerint, de nézzük csak meg, kik azok, akiknek a náculást köszönhetjük, és az még véletlenül sem a jobboldal, pláne nem a szélsőjobb, hanem az európai és gyurcsányi értelemben vett baloldal. Mégpedig azért, hogy a saját létezését és tetteit igazolja, illetve hogy múltjáról és disznóságairól elterelje a figyelmet. Csak egy valamire nem figyeltek: a sokadik disznóságuk fényre derültekor a soraikból felhangzó és az ügy élét antiszemitázással eltussoltni próbáló kórus épp az ellenkező hatást érte el, mint amit szerettek volna. Még a saját szavazótáboruk jó része is ellenük fordult és azt mondta: Ha a nácik épp annak az ellentettjei, mint aminek ti valljátok magatokat, akkor inkább leszünk nácik - akármit is jelentsen az - mert a továbbiakban nem tudjuk felvállalni a csak szavakban létező baloldaliságot, demokráciát, és toleranciát, mert ezek csak üres frázisok és a gyakorlatban a szocialista szerencselovagok számára nem egyebek, mint retorikai eszközök a nép kizsákmányolására, zsarolására és sakkban tartására. Én azt nem mondom, hogy ez az immunválasz megoldás, de a fentiek fényében valahol szükségszerű volt. És Herr Kertész számára még két info:
1. Magyarország nem csak Budapestből áll!!!
2. Az országban még mindig sokkal-sokkal több a csendes és józan ember, mint a hőzöngő és azok sem feltétlenül szélsőjobboldaliak, akik most esetleg arra szavaznak, maximum olyan emberek, akiknek az 45+19 év politikai status quo-ja nem nyújtott elfogadható teljesítményt. és nem lát más kiutat ennek a megváltoztatására.
Az viszont feltétlenül igaz, hogy a bajok gyökere abból ered, hogy ez az ország soha nem nézett szembe saját múltjával és hibáival, de ennek nem a szélsőjobb előretörése, hanem a jelenleg regnáló hatalomátmentő politikai elit az oka, aki nem mellesleg totemállatként őt is a zászlajára tűzte, mint a nácik rémtetteinek megéneklőjét.
A Balközép tavaly júniusi számának megszellőztetője most nagyon boldog lehet, bejött a számítása: Veres János nem lesz EU-biztos. Hiába készült, nyelvvizsgázott, és üzent ("az MSZP elnöksége rangsorolásos szavazással sorolt az uniós biztosjelöltek első helyére, s nem…..
 Már a múlt sem a régi. November eleje óta ismét utcán a politika (brrrr…). Aztán jószerivel senki rá se bagózik. Pedig az MSZP óriásplakát-kampányba kezdett. Persze mindezt a lehető legnagyobb csendben, nehogy véletlenül meglássák az emberek. Újra beindultak, de kb.…..
Mégsem Friderikusz Sándor a Mokka befutója. Legalábbis egyelőre. Bárdosék távozása után ugyanis gyorsan be kellett tömködni a Tényekben tátongó lyukat, erre átvezényelték az esti híradóba Azurákot, viszont így a Mokkában maradt üres hely. Múlt hét pénteken még úgy…..
A már befejeződött vagy végéhez közeledő északi bajnokságok kivételével mindenhol teljes gőzzel zajlik az európai futballélet: érdekeltségeink két hét alatt két-három mérkőzést is lenyomtak a torkunkon. Pozitív fejlemény, hogy focimenekültjeink közül többen is…..
Villabarat 2009.10.30 15:17:24
Tetszenek még emlékezni a Z+ emlékezetes botrányára, amikor jókedvű és minden bizonnyal jó szándékú technikusok kiszivárogtatták azokat a videókat, amiken a tévé akkori üdvöskéi, köztük az azóta egész szép tévés karriert befutott Lilu meg Sebestyén Balázs illetve a…..
Lakos Imre az SZDSZ prominens tagja, országgyűlési képviselő, Újbuda alpolgármestere, a Főváros Városüzemeltetési bizottságának elnöke. Havi fizetése a következő összegekből tevődik össze: 522.000,-Ft (újbudai önkormányzat) + 302.000,-Ft (fővárosi önkormányzat) +…..
Villabarat 2009.10.20 16:24:25
@Seduxen: Nem íves tábla hiányzik a házról, hanem cél. Olyan, amit RPG-vel is be lehet célozni.
w Kései sirató 2009.09.29 06:15:00
Öt éve ezen a napon avatták miniszterelnökké Gyurcsány Ferencet. Meg akarta változtatni Magyarországot, és ma, röpke fél évtized után elmondhatja szerénytelenség nélkül, hogy ez sikerült. Csinált valami nagyot. Nem egyedül, dehogy; ekkorát egyetlen ember semmiképpen sem tud…..
Villabarat 2009.09.29 10:48:44
Én még soha nem szóltam hozzá semmihez, és nem is nagyon fogok a jövőben sem és most is csak egy aprócska és az egész írás modanivalója szempontjából jelentéktelen dologba kötnék bele, ez pedig a szlovák rendszám, illetve külföldi kamucég alapítás. Hogyan vonhat felelősségre valakit ilyenért egy olyan államapparátus ahol hemzsegnek az olyan tagok akik szerint Cipruson (és akkor meg sem említeném Mrs. Kocsist, a Wallist, Offshore "Villalakó" Pétert, Gy. F. lichtensteini ügyeit, stb.) tökre rendjénvaló és EU konform cselekedet kamucéget működtetni. Ja, hogy Szlovákia a piti vállalkozók sportja, és nem a nagyhalaké? Kérdem ezt úgy, hogy nincs sem szlovák kamucégem, sem pedig szlovák rendszámú autóm, viszont van egy vállalkozásom, aki a fűnyíró elv miatt nem kapott munkahelymegtartó támogatásként mintegy 7 millió forintot (soha nem pályáztunk eddig semmire és amíg a rendszer ilyen addig valszeg nem is fogunk), ennek ellenére vállalta azt, hogy egyetlen embert sem bocsát el és inkább mínusszal zárja az idei évet, szemben például a Wallisos érdekeltségű Graboplasttal, akinek több mint 400 milliós támogatást ítélt meg ugyanez a szervezet, és ahol ebből a zséből most vígan tartják a menedzsmentnek a csapatépítő tréningeket, előtte pedig kirúgták azokat az embereket, akik létszám felettiek voltak. Mint ez a példa is mutatja, akár tetszik, akár nem ez a 8 éve kormányon lévő köztörvényes banda erkölcsi és gazdasági válságba sodorta az országot, ugyanis olyanokért büntet amit saját maga röhögve megcsinál a felelősségre vonhatóság teljes hiánya mellett, sokkal pofátlanabbul nyomja a klientúrát, mint az itt sokat ostorozott Fidesz, azért vet ki extra sarcot, és próbálja "megreformálni" az országot hogy az általuk ellopott/elherdált lóvé egy része visszakerüljön a kongó kasszába, úgy csinál, mintha a szekrényből kidőlő csontvázakhoz (MVM, BKV,) semmi köze nem lenne, sőt majd ő fog vasököllel rendet teremteni. Hálásnak kéne lennem annak, aki egész nap a tökömet üti kalapáccsal és egyszer melléüt? Arra a pár hülyére meg nem kell mutogatni, aki gárda egyenruhába masíroz, buzit dobál, meg holokausztot tagad. Megvannak ezek minden országban, csak ott az értelmesebb pártok nem dobják be őket a mainstream politikai csatatérre, mint itt. Sokkal érdekesebb az a kérdés, hogy az MSZP jelentős baráti médiatámogatással kísért ámokfutása hogyan erősíthet meg egy Jobbikot, méghozzá a saját törzsszavazói által, mint például az én apám is, aki vér MSZP-s létére kijelentette, hogy csakis a szélsőjobbra fog szavazni a következő választáson. És ezt nem kéne a csőcselék nyakába varrni, azok boldogan tombolnak ugyanúgy a Fradi-Dózsán, mint a román Cozmát meggyilkoló cigányok esetén, de román cigányoznak a Cozma emlékmeccsen. Ja, és mégegy: Én eddig nem láttam reformot, csak pénzbeszedést. Az esetleges reformkezdeményezések pedig nem a patásorbán miatt buktak el, hanem azért, mert előkészítetlenek és rosszak voltak, pocsék kommunikációval, és maguk alá csináló, zsírosnyakú, bratyizós, párttitkár tempós honatyákkal, akik csak a költségtérítés felvételéhez, saját kicsinyes rövidtávú érdekeik védelméhez értettek, meg ahhoz, hogy azt a gombot nyomják meg, amit mondanak nekik.
Vastagbőr 4 hónap helyett 3 év 2009.09.29 09:01:00
Nem túlzás azt állítani, hogy a Keleti pályaudvar és környéke a főváros egyik legocsmányabb része. "Szerencsére" rengeteg nemzetközi vonat érkezik, így a  külföldi vendégek 2-3 lépés után máris ízelítőt kapnak a "real" Budapestből. Dagadt hiéna…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Van-e mondandója a városnak arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?(Mielőtt bárki bármiféle baromságot beleolvasna az alább következő sorokba, leszögezem, hogy szerintem nincs épelméjű ember, akik…..
Mandiner blog Socialismo o Muerte 2009.06.15 16:01:00
Szili Katalin kétségbeesetten fürkészi az új irányokat. Váltani kell, különben a pártot halálba kergeti a barna veszedelem, ezt az MSZP-ben nagyjából mindenki így gondolja. Lendvai Ildikó fiatal arcokat keresne. A július 4-i kongresszusig meg kell állapodni Orbán Viktor…..
  Bajnai Gordon miniszterelnök és több minisztere Demszky Gábor főpolgármesterrel tárgyalt pénteken. Budapestről, természetesen. Hogy mire jutottak, miről esett szó, milyen volt a tárgyalás? Szollár Domokos kormányszóvivő tájékoztat: ..
Villabarat 2009.05.31 21:12:54
  Megkeresett minket az Optimum Intézet, s kérték, hogy reagálhassanak keddi bejegyzésünkre - nem mondtunk nemet. A főigazgatói levelet eredeti formájában, változtatás nélkül közöljük: Tisztelt Szerkesztő Asszony!   Mindenekelőtt köszönjük, hogy a viszonválasz…..