Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idiesel

0 bejegyzést írt és 498 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk "Újságíróból valamirevaló ember" sorozatunkat, és egyben elindítunk egy új sorozatot, aminek legyen a munkacíme mondjuk "A Stamps Back hősei". Szóval Marinov Gábor jön, ismert becenevén Gaborca. Nagyon ideje volt, mert sokszor előkerült már a neve a korábbi adásokban, nem véletlenül. Ott…..
A nyár egyik legfelkapottabb itala a radler, azon belül is a citromosból fogy a legtöbb. Kiváló hűsítő a nyári forróságban és az alkoholmentes változatot bátran fogyaszthatjuk egész nap, következmények nélkül. Kíváncsiak voltunk, hogy merre tart ennek az italnak a piaca, ezért vakteszteltük most az…..
idiesel 2021.08.04 13:52:01
A Csendes-óceáni szigetország már 2025-re el akarja érni ezt a célt, kezdetben azzal, hogy megtiltja dohányáru eladását minden 2004 után született vásárlónak. A mindenkire vonatkozó tilalom a következő négy évben fokozatosan valósulna meg. Az új-zélandi hatóságok azon is gondolkoznak, hogy…..
idiesel 2021.05.16 14:47:01
@Kovacs Nocraft Jozsefne: de a nikotin miatt szivjak es minel tobb benne a nikotin, annal jobban addiktiv. Ez van az usaban is, a juul nevu vape-et mar tiltani kell, mert akkora dozisu nikotin van benne, hogy aki rapeobal, azonnal raszokik.
Szombat este végre kialakult az amerikai elnökválasztás végleges eredménye. Biden győzött, az öröm pedig hatalmas, mind a magyar ellenzékben, mind a nyugati mainstreamben. Ez teljesen érthető. Bár számomra erősen kérdéses lett volna, hogy elmenjek-e szavazni (ahogy 2016-ban is), valószínűnek tartom,…..
idiesel 2020.11.09 22:34:50
@Reding Roli: eltel te a francot. Ha eltel volna, akkor lathatnad, hogy mekkora a tamogatottsaga az el oknek es hogy a demokrata allamok milyen helyzetbe hozzak az ott lakokat. Mielott nekemjossz, hogy bezzeg en beszelek hulyeseget, evek ota itt elek, tobb kek allamban eltem es oriasit romlott a szinvonal a 10-15 eves ezelotti helyzethez kepest. Sot kb. 5 eves tavkatban is lathatjuk, hogy mi a gond. A 3-4 oras hirolvasast pedig ne a cnn-re es tarsaira “koltsd”, hanem nezz korbe es nezd meg mi folyik a szinfalak mogott. Egyetertek az elottem szoloval, gozod sincs, hogy Trump mit ert el az allamokban, es miert imadjak annyian. Es miert orbitalis nagy kamu ez az eredmeny!!!!!
idiesel 2020.11.09 22:39:28
@Reding Roli: korrekt, kozeputas. Aha. Haver az az oreg csak egy bab, aki azt sem tudja hanyadikan van elseje. Annyi hazugsagon ertek, mint elotte kb. Senkit! De nyilvan ezt nem olvasod a mediaban. Pedig a debate-en is lyukra futott az idiota: come on, put it on your website. Ki is lett rakva nem egy helyre, amin ismet hazugsagon mertek. A legkorruptabb aljas szemetlada ever, talan csak Hillary tudja felulmulni. Jah es meg valami. Biden tobb szavazatot szerzett, mint Obama???? :DDDDD Legalisan ez soha nem tortent volna meg.
idiesel 2020.11.09 22:41:42
@kewcheg: obama? talan azert, hogy utolso eveben 26 ezer bombat dobott le a vilagon :DDD makes sense :D
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
idiesel 2020.03.18 15:01:28
@Éhbérkommentelő: Te f.szmozdony! Az nem szegyen, hogy 30-40 fos fertozottel dobalozik az imadott fideszed? Nem tesztelnek senkit, tehat amirol nem tudunk, az nem is letezik mi? Pont Te kussolj es ne ballerezz, mert a fonokod nyaja is ezt nyilatkozta, hogy hamarosan 100 szammal fog noni a fertozottek szama. Mert hat takarozni kell valamivel nem? BTW. Budapest kozepeuropa egyik legnagyobb turisztikai kozpontja, de ott van a legkevesebb fertozott mi? Ilyen tipikus vernyugger es magyar hozzaallassal?

Tenyleg olyan butak vagytok, mint a fold...
Szó szerint elviselhetetlen fájdalmakkal éltem hónapokig. Kedves Praxisblog!   Szeretném én is leírni a történetemet nektek. A kálvária novemberben kezdődött, amikor elkezdett fájni a bal felső 5ös fogam. Előtte is éreztem, hogy valami nem egészen jó, néha fújtam az orromat, és ilyen ragasztó…..
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is. Ezzel még tovább nőhetnek az amúgy is…..
idiesel 2018.12.28 13:35:57
@legtornasz1: Le kell írjam, hogy a gond nálad van, vagy magadtól is rájössz? Komolyan, bárminemű bántás nélkül, ritka elfuserált humorérzéked van (Vagy egyáltalán nincs is), ha ezt a sorozatot humortalan, ötlettelen komédiának nevezed. Őszintén sajnállak!! :D
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
idiesel 2018.12.17 19:59:30
@Isaac Milo Mendez: es ette a sajat uruleket! Fujj! :D
idiesel 2018.12.17 20:01:38
@Hamihami: honnan veszed, hogy elkudltek oket es nem ok kertek? Csinalom, mert van csatornam, de asszisztalni nem fogok alapon sztem sima...
idiesel 2018.12.17 20:03:22
@Hamihami: abban az esetben, ha az ellenzek tokos es nem balfaszkodja el (ezt is.)
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
idiesel 2018.12.17 13:02:25
@Gyorgy007: de Te fosod a rossabbat. Hozod a szinvonalat kedves Gyorgyike, az apad faszat, de ostoba vagy! :D
idiesel 2018.12.17 13:03:42
@definitelymaybe: inkabb elvezd, hogy szenved a budos paraszt. :)
5 év és 1 hónap. Ennyibe telt nekünk megszereznünk az ausztrál állampolgárságot, miután 2013. októberében 4 óriási bőrönddel, diákvízummal, 30 óra utazás után megérkeztünk Sydney repterére. Összvissz egy airbnb szállást foglaltunk 4 napra, és tudtuk, hogy hova fogok én (Zoli) járni posztgraduális…..
Elegáns otthon gazdag történelemmel – maximálisan igaz ez arra a házra, ami nemrégiben 32 millió dollárért kelt el és amely egykoron Michael Jackson és Marc Chagall otthona is volt...
idiesel 2018.11.18 07:24:14
@Fotósképző: miert is a varos a hibas? Budapestnek kell gratulalni, ahol mar a panel es garzonarak a 30 millat verik, mikozben megdoglesz a szmogtol. (Nem, kozel sincs akkora NY-ban, mint BP-n meg mielott...) Manhattan a vilag egyik legdragabb helye, nincs mit ezen csodalkozni.
Amennyiben betartanák Magyarországon az olyan jogállami követelményeket, mint például a pontos és elfogulatlan tájékoztatás, azok is szembesülnének hazánk égető problémáival, akik szerint egyedül a migráció erősödése az egyetlen megoldandó gond idehaza. Bár Magyarország nem a bevándorlók célországa,…..
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
idiesel 2018.08.18 14:13:29
@GNDL: szivembol szoltal, de van hozzatenni valom: "egyébként érdekelne hogy van-e még egy ilyen faszszopó „ország” mint Magyarország az EU-ban, vagy akárcsak a szabadnak és demokratikusnak nevezett világon, ahol ilyen szinten" szarnak bele a jovojukbe es hagyjak, hogy mindent megtehessen egy ilyen kib@szott csurhe banda. Nezzuk csak, egyet tuti kihuzok: romania, hogy kopnem magam szemen, hisz nem vagyok oda ertuk, megerik a penzuket, de meg kell hagyni, tokosek. Nalunk a vertanuk es 56-os aldozatok forognak a siejukban de ugy, hogy felesleges a fuzios kutatas. Basszamarmeg!
Kate McKinnon, a Saturday Night Live című vicces műsor egyik szereplője jelenleg az egyik legfelkapottabb humorista azt USA-ban. Joggal, a nő elképesztően vicces, (ezeket a videókat érdemes megnézni) és ezt már filmekben is bizonyította, szerepelt a Ghostbusters remake-ben, legutóbb pedig Budapesten…..
idiesel 2018.08.02 13:57:55
@véleményM: tanulj meg kinaiul egy versszaknyi szoveget es rappeld el. Itt megvarlak, kosz.
Augusztus 11-én új sportcsatorna indul Spíler2 néven. Ahogy a 2016 óta működő Spíler, ez is a TV2 Csoport része. Műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik a nézők, írja a csoport. Ugyanitt a spanyol labdarúgó-bajnokság…..
idiesel 2018.07.27 11:58:06
@vakapad: jah. Minden az ovek bzmeg. Belem kifordul ezektol es pont leszarom, h mit kozvetit.
Vannak állandó dolgok az életben, például, hogy az új Walking Dead évad marketing kampánya mindig a Comic Conon indul el, egy hosszú előzetessel. Idén sem szakadt meg a sorozat, ráadásul most a szokottnál nagyobb a rajongói érdeklődés az első képsorok iránt, hiszen mindenki azt próbálja kitalálni,…..
Ahogy beköszönt a jó idő, szinte minden nőnek alapdarabbá válik a ruhatárában a strandpapucs. Fontos, hogy a nyaralás során szuper szolgálatot tegyen a papucsunk, hiszen nem csak a medence partján, de akár tengerparton köves és sziklás talajon is jól kell szuperálnia. De hogyan válaszd ki a…..
IDDQD Checkpoint Mini #73: Quake 2018.06.03 17:32:44
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
idiesel 2018.06.05 07:01:35
@Dr. Tom: Vegre valaki, aki behind the scene nezi a tortenetet! A Quake nem single playerben alkotott maradandot, hanem multiban. A kollega minden fogalmat leirt, ami nagyszeruen mutatja, miert zsenialis a Q1 a maga nemeben. Egy dm6 nem er fel semmivel! Multin belul csak egy palyara tudok kapasbol 3-4 taktikat mondani, amivel lehetett sikereket elerni... Moddolhatosaga, az a rengeteg beallitas ( sensitivity, pixelsk merete stb.) orokeletuve teszi a cuccot! Sracok kezeljetek multi game-nek es ne single-nek :)
A fenti kérdést az egyik szomszéd tette fel a legutóbbi hazalátogatásomkor. A kérdésre, akkor futtában, a hát, annak több oka van választ adtam, különösebb részletezés nélkül. A visszautam során kicsit elméláztam és próbáltam összeszedni az okokat, hogy miért is nem?..
idiesel 2017.04.12 14:35:49
@NastroAzzurro: Kopokodesrol regelsz, kozben kopkodsz es altalanositasz. @DICKtátor: +1, a tobbseg ugy fikazza a dontest, hogy soha nem volt egy honapnal tovabb kulfoldon. Oh, az usa-t meg se emlitsd, max ami a tv-ben van.. Nem baj a velemeny, csak az a baj, h tudatlan.
idiesel 2017.04.12 14:45:30
@NastroAzzurro: uristen, de ostoba vagy. De a legjobb, hogy rosszindulatu es irigy is, amit elbaszott hazaszeretettel probalsz takargatni. Gratulalok! Mi az hogy kell? Ki a franc vagy Te baratocskam, hogy megmondd mit is KeLL csinalni? Gyarapitani azt, ami megnyomoritja a mindennapokat, azt ami elbassza a jovot, az oktatast es az egeszsegugyet es csinal nekunk sze stadionokat? Ja, nem az orszagrol beszelek, remelem leesett. Vegezetul, nem lattalak kukat rugdosni, felgyujtani es hangot adni annak, h ez a mocskos szemetlada banda takarodjon. Tehat nem tettel a hazadert. Sajnos, de kopkodj csak, miattatok is huztam el az orszagbol, mert tobbsegben vagytok :(
idiesel 2017.04.12 14:56:21
@Lordmotor: speciel en nem picsogok, olyan amilyen. A hozzaallasodert pacsi, tenyleg, a jora koncentralsz es ertekeled. Ez becsulendo, de atirattad az autodat 9 perc alatt sztoribol azt mondod, hogy epul az orszag? A tendencia inkabb romlo, a kormanyablak nem lehet mutato es hiaba mindennek, ha megnyeretik maguknak az ujabb 4 evet....
Ha volt elbaszott című sorozat a tévében, az a Prison Break volt, aminek első évada azzal ért véget, hogy a címben ígért szökés bekövetkezett, és utána meg nem volt szökés, csak menekülés, legalábbis a második, és ha emlékezetem nem csak, a negyedik évadban, mert az írók, akiknek az agya teljesen…..
Filmek a polcról Waterworld (1995) 2017.03.20 08:00:00
Ha minden idők legnagyobb bukásaira terelődik a szó, van egy film, mely azonnal beugrik a többségnek. Bár A mennyország kapuja vagy A kincses sziget kalózai elkészítésébe stúdiók rokkantak bele, az esetük mégse annyira közismert, mint a Kevin Costner főszereplésével készült Waterworld fiaskója. A…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
idiesel 2016.11.05 22:48:12
@onderon: Haver, nagyon jol megfogalmaztad a dolgot :D nagyon egyetertek!