Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zrieba

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az Echo TV Civil Akadémia című műsorában éppen egy zsidó ember beszélt a zsidó kultúráról, és viszonyáról az adott nemzeti kultúrákhoz. Ez jó, mert nyithat a jobboldal, viszont amiről beszélt, az annak ellenére nem jó, hogy minden szavában igazat mondott a meghívott…..
Vagyunk egy páran, akik minden Paraguay meccsen az Albirroja sikeréért szorítanak, de mindig akadnak olyanok, akiknek Paraguay nem más mint egy közepes erősségű dél-amerikai gárda. Egy a sok közül, valahol Argentína és Brazília mögött, bár még általában Uruguay is megelőzi a…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Free Hélóta! Free Hélóta! 2010.03.23 02:24:00
De mi a Free Hélota?Azon emberek internetes közössége:Akik nem hisznek a Jobbiknak. Akiknek a töke ki van, hogy mindenütt ott vannak. Ráerőszakolják magukat az emberreAkik unják, hogy nem lehet más véleménye, mint a JobbiknakAkik unják nagyképű, lekezelő és primitív…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
zrieba 2010.05.28 20:37:44
@Tojglitojas: ha meg nem, akkor rábasztunk? Akkor miért nem adunk állampolgárságot a kiűzött törököknek?
zrieba 2010.05.28 20:39:27
@Tojglitojas: Igen, de ehhez elég egy törvény, és már nem vehetsz többé ingatlant. Az EU is széteshet.
zrieba 2010.05.28 20:52:13
@zotyikaa: Szerintem nem értik, csak a saját pártocskáikkal foglalkoznak, pedig most látni a legjobban, hogy egy kutya az összes. Elhamarkodták, senkivel sem egyeztettek.
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
Udo megmongya Lehet más a róka? 2010.04.20 10:46:00
Miközben pártközeli források már azt rebesgetik, hogy a második forduló után az MSZP nevet-logót-Ildikót vált, a még harcban álló szocialista jelöltek kampányanyagairól szemérmesen lehagyják az MSZP logóját. Így válnak a szocik afféle álfüggetlen-álcivil, demokráciáért…..
Jégkorong A csoport 2008.01.01 11:49:00
A csoport Időpont Hely Párosítás Eredmény 2009.04.24. 16.15 Kloten Fehéroroszország-Kanada 1-6 (0-2, 0-0, 1-4)…..