Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bustiboy

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esztike7 egy évvel hamarabb ment vissza munkahelyére GYED-ről , de így is ingyenélő lógosnak lett elkönyvelve.Látom, sokan osztják az észt, valós tapasztalat nélkül. Így én is megpróbálom elmesélni röviden a saját történetemet. - 4 év munkaviszony (a munkakörömben…..
bustiboy 2009.03.04 16:32:40
@s9e: Erre csak annyit tudok mondani, aki a 40 éves nyugdíjasoknak, az álrokkantaknak, a sgélyeseknek ad a kismamákkal szemben, az a legaljasabb.
bustiboy 2009.03.04 16:36:12
@Azhát: Az álrokkantak veszik el jó részt a kismamáktól a pénzt. Mo-n 800 ezer van. Lengyelországban, ami 40 milliós, 50 ezer. Szlovákiában a napokban láttam, 19 ezer rokkant van. Itt pedig 800 ezer. Jogosan??????
bustiboy 2009.03.04 16:47:21
@Azhát: Sokkal többre tartom a kommentben,illetve akárhol feljövő "naplopó kismamát" az előnyugdíjazottaknál, és igen, a SEGÉLYESEKNÉL. Aránytalanul sok segélyesünk van, ha a környező országokhoz, az EU-hoz viszonyítanánk, 50 ezernek kellene lenni. 800 ezer van. Ezen kívül van 1,5 millió előnyugdíjazottunk.
Hány 1000 milliárd Ft megy el ezekre a semmirekellőkre évente!!!!! És Ti a kismamákon spórolnátok?????
Társbérlő Vécépapír 2009.02.21 13:02:00
 Megfigyeltem, hogy az albérlet egyik legfájóbb pontja a retyópapír. Ha elfogy, akkor nincs, és kész. Ha én nem veszek, akkor soha többé nem lesz. Mártírkodom, igen. Próbáltam a "mindenkinek saját vécépapírja van" módszert, de ott volt nagyon ciki, amikor az…..
Higgyétek el, eszem ágában sincs megkérdőjelezni, hogy megérdemlitek-e azt a fizetést, amit az Apeh folyósít számotokra. Ellenben azt azért megkérdezném, hogy biztosak vagytok-e abban, hogy ezt a fizetést a seggvakargatásért kapjátok?Mert mi mással lehetnétek elfoglalva, ha…..
bustiboy 2009.02.18 21:15:57
@Kangörény_:
1: elméletileg igazad van. És szerinted ügyintéző és ellenőr nem lehet ugyanaz? Ellenőr micsoda akkor?
2: Itt seggvakarásról volt szó, és nagy fizetésről. Mikor leírtam a konkrétumot a havi fizetésről (napokban olvastam) hirtelen szar fizetéssé vált.Most akkor a közszférában szar fizetés van, vagy nagy pénz a seggvakarászásért??
3: Van túlóra, a már említett táblázat szerint, amit talán tegnap láttam.
4: Nem kell sajnálnod. De azért lesajnálnod se kéne.....
5: Ez egy nagy parasztvakítás. A "versenyszférába" beleveszik a szalagmunkásokat, akik a nevüket se tudják leírni, meg a sok hasonló fizikai munkást.
A közszférában ma már szinte 90%-ban felsőfokú végzettségűek vannak, a fizikai munkásokat kiszervezték. A maradék meg titkárnő.
Így azért már nem olyan sokkal több a bér......
bustiboy 2009.02.18 23:18:54
@Szűcslaci: Mi adjuk nekik.....
Szétzavarni, feloszlatni, felnégyelni mindet, mint írta egy kolléga.
Oszt másnap mi lesz?
Mert onnantól kezdve nem lesz eü, közrend, hivatalok, megszűnik a tulajdonod, a végzettséged, a személyiséged(!!!) (hisz nem lesz hivatal, ami alátámassza)lesz viszont 100 % fizetésed, amiből nem élősködnek a közszolgák.
Aztán a gyerekeddel mi lesz, veled, azt meg oldd meg magad.
A közszolgák élősködők, most komolyan??? Mert hogy a segélyes az, megértem. Hogy a nyugdíjas nem biztos hogy azt érdemli a ledolgozottja után, amit, megértem.
De hogy en-block a közszolga szar, kihajítani, felnégyelni, megsemmisíteni??
Kéne egy államcsőd ide, kéne az, hogy leálljon MINDEN közszolgáltatás. Akkor hirteles a sok nagyokos ráeszmélne, kiket tart itt naplopónak, ha nem lennének......