Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baltha

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kategóriát jelentenek a filmvilágon belül a második világháborús alkotások, melyek hihetetlen sokszínűséggel mutatják be az 1939 és 1945 közti időszak történéseit, csatáit és különlegességeit. Ebbe a bizonyos sokszínűségbe beletartozik, hogy egyes filmek inkább vidám megközelítésben, mások a…..
Kattintottál? Kellenek is ezek a hangzatos, figyelemfelkeltő címek ha sokakhoz szeretnél eljutni, de nagyon helyes hogy itt vagy, jól fogsz járni és valószínűleg találsz valami új néznivalót a listán. Hacsak mondjuk nem a Wostry Feri vagy. A felsorolás természetesen szigorúan az…..
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
Ha ismeritek, akkor tudjátok mi ez. Ha nem rövidesen írok ról4 ..
Történelmi fordulóponthoz érkeztünk, a Vatikánban megválasztották a következő Pápát! A magyar bíboros V. Viktor néven foglalta el a Vatikán trónját. Magyarországon sosem látott ünnepségek között búcsúztatták az új Pápát. A kormány teljes létszámban részt vett az…..
IDDQD Heti retro: Commodore 64 2012.09.07 08:42:09
Tudom, a Jetpac következne a rovatban, de hadd előzzön be egy hardvertéma, aminek nemrég volt aktualitása. Augusztusi pihenőnk alatt ugyanis szép csendben harmincéves lett a Commodore 64 (1982 augusztusában jelent meg), és bármilyen hihetetlen, erről a gépről nem volt még nagyobb…..
Az utcán, tévében, újságban és egyéb médiumokban is elég sűrűn hallani, ha valaki valami oltári nagy hülyeséget vagy megbotránkoztató dolgot csinál, hogy "Ez de paraszt!" Ez elméletileg sértés lenne az illető személynek. De szerintem ez inkább sértés a parasztoknak. Mert…..