Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baba32

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten a Homár posztjai között egyszer már összecsaptak a pizzarendelők a futárokkal, de ez annyira különlegesen durva eset, hogy itt is legyen nyoma. A Mit ettem ma blog gazdája 80 perc várakozás után többfrontos pszichológiai hadviselésbe keveredett a pizzéria…..
Belsőség Károsult kerestetik! 2010.03.24 14:02:00
Szivatta már önt biztosító? Ha karambolozott már másik autóval úgy, hogy a másik volt a hibás, akkor nagy valószínűséggel igen.Külföldön a gépjárművet a kárkori érték 100%-ig (egyes országokban pedig akár 130%ig) lehet javíttatni, nálunk 70% felett az autó gazdasági…..
baba32 2010.03.24 17:58:06
2006 december végén az egyik benzinkut (II Hüvösvölgyi ut OMW)gépi mosója , az audi A6 osom fényezését minden elemen tönkretette, a benzinkut tulajdonosa (VASTECH)jegyzőkönyvet sem vett fel. Rendörségi helyszinelést követően állították ki a jegyzökönyvet plusz a biztosító társaság kötvényszámát.
Ezek után 25 napig nem történt semmi,majd én bejelentettem a káromat mint károsult a benzinkutat bérlő kft felelősség biztosítója felé, ezek után kijött a kárszakértő megállípitotta hogy jogos a kifizetés,eltelt 2 hónap igazságügyi szakértő aki független(kizárólag két Biztosítónak dolgozik) megállapította hogy a fényezés elhasználodott magától s ez teljesen természetes,számlát a mai napig nem küldi , következő fejezet magát a károkozó céget pereltem be, a perben mind a hatósági tanuk rendörök igazolták ,fényképek,jegyzőkönyv hogy a kárigényem jogos ,piszkos 400 eFt ról van szó, a biztosító jelezte hogy fizetne ha a károkozó cég felelősségbiztosítása 5000 ft-al emelkedne ha ezt a károkozó cég elfogadja abban az esetben fizet a biztosító ,ezt történt 4 év alatt,jelenlegi helyzet a gépi mosó müködéséről,karbantartásáról,szervizeléséről 4 után nekem kell mélg bizonyítani hogy elromolhat s elöidézhet ilyen sérüléseket (80000Ft igazságügyi kárszakértői vélemény)
Egyet nem értek , hogy ha a biztosító vállalja a kárkifizetést csakugy meggondolja magát,majf peren kivül megegyezünk károkozó kivánságára meggondolja magát,s a bizonyitékok maximálisan engem igazolnak ,azon már nem izgattam magamat hogy a rendörök hatására adott az OMW (VASTECH KFT) ÁFÁS száémlát:-)Ez törvényes.
Most itt tartok,mint károsult.
Tisztelettel

Vass Bálint
A leirtakért a felelősséget vállalom.