Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alex69

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogunkon közel két hónapig elérhető volt egy szavazás, "Melyek a kedvenc naturista helyeid, ahol legszívesebben töltöd az időd?" címmel. Itt olvasóink szavazhattak, hogy hol töltik legszívesebben meztelenül az idejüket. Ez alapján összeállítottuk a TOP5 legnépszerűbb…..
Jaj, csak nehogy véletlenül megéljem a szexualitásomat! Ugyan már?! Tényleg ez lenne az Isten akarata? Úgy gondolom, éppen itt az ideje annak, hogy végre megteremtsünk egy új kultúrát, melyben a keresztények nem egymás nadrágjában turkálnak! Ha jól emlékszem, itt tartottunk. A…..
alex69 2018.11.22 14:12:26
@tamask: Nem minden keresztény prűd! Az ember ugyanolyan évezredek óta. Sok embernek ne is való a monogámia. El kell fogadnunk önmagunkat! Érdekes módon az egyház, a házasság előtt nagyon befolyásolni igyekszik a hívőt, hogyan éljen erkölcsös életet, mit szabad-és mit nem, aztán ha jön a válás, vagy hasonló tragédia, már kibújik a felelősség alól. Pál óv az 1 Korinthus 7: 1-10-ben az önmegtartóztatástól helyesen. Freud és más 20-ik századi kutatók is azt állítják: a szexualitást meg kell élnie az egyénnek. Az már más kérdés hogy kinek milyen a vérmérséklete és képes-e várni a házasságkötésig. Tévesnek tartom azt a nézetet, hogy akinek nincsen elég jövedelme a házasságra és a családalapításra, az ne is éljen nemi életet, mert az ,,bűnös". A győztes hívő élet nem az elfojtásokról szól, hanem a szégyen nélküli szexuális életet megélő házasságról. Külön kutatást érdemel: Miért van ennyi sok szingli hívő manapság még túl a 30-40-en is?
Mikor 14 éves voltam, eldöntöttem, hogy csak a feleségemet akarom megcsókolni. Igen, én mindig is olyan igazi romantikus alkat voltam, aki annyira előzékeny, hogy olyan nincs, hogy egy nő ne előtte menjen ki az ajtón. Az az igazán romantikus, ha ott az „oltárnál” csattan el az…..
alex69 2018.11.22 13:42:41
A római katolikus egyház lyoni zsinata 1272 márciusában mondta ki, hogy a házasságon kívüli nemi élet tiltott!!
Magam is házasság-párti vagyok, de:

Eset a pszichiáter rendelőjéből:

Egy friss házaspár azzal a panasszal fordult a pszichológushoz, hogy nem tudnak bűntudat nélkül házaséletet élni. A szakember kikérdezte őket és kiderült, hogy szigorú katolikus nevelést kaptak a szüleiktől és a paptól is. Nem tudták az agyukkal feldolgozni, hogy ami azelőtt bűnnel volt ítélve és tiltott gyümölcsnek, az hogy lehet élvezetes egy szertartás után.. Sok óra terápia és sok tízezer Ft átadása után sikerült a pszichológusnak hozzá-segíteni a párt hogy ne érezzenek bűntudatot a nemi életük során.

Ki a felelős??

A keresztény egyház ugyanúgy nem tudta kordában tartani a szexuális életet, mint ahogyan az állam intézménye sem. A kereszténység megjelenéséig a pogány görög és római kultúrában szerelemmel kapcsolatban beszélhetünk erosz-ról, vagy érzékiségről, ez nem volt tabu.

A kereszténység szembeállította az érzékiséget a szellemiséggel, azt állítva, hogy az első a szellemi ember és a testiség csupán csak másod-vagy harmadlagos.

A testi, erotikus szerelem az Istentől való eltávolodás jele, ezt a téves nézetet a korai egyházak hirdették, és azt vallják a szeretet igazi beteljesülése a kereszténységben egybefonódik az evangéliumok hirdette szüzességgel: Jézus szűzként élt és halt meg, Mária is szűzen ment férjhez és Pál apostol sem alapított családot.

Aquinoi Tamás megkísérelte helyreállítani a gyönyör becsületét:,, A gyakorlati ésszel összhangban lévő élvezet igazi öröm, forrása, kitágítja a lelket, és felfokozza az életet…”[1]

Jézus kora azzal újította meg csodás módon a szeretet-szerelem nagy egységét, hogy hozzáadta az agapét, és ezzel mintegy humanizálta, emberiesebbé tette a szexus-erosz-filia hármasságát. A szexus azt mondja: Szeretlek és kívánlak, mert az enyém vagy!

Az erosz azt mondja: Szeretlek, mert ilyen és ilyen vagy. A filia azt mondja: Szeretlek, mert a társam, és a barátom vagy. Az agapé pedig ennyit mond: Szeretlek, mert szeretlek.

Lacordaire írta le: ,,Egy óráig szeretni valakit állati dolog, egy évig szeretni, emberi dolog, egy egész életen át szeretni-angyali dolog, egy életen át csak egyet szeretni isteni dolog!”

Nietzche így fogalmazott:

„a kereszténység megmérgezte Eroszt, s bár az nem halt bele, de bűnné korcsosult”.

Valójában azért a váltás nem ment zökkenőmentesen, a társadalom vissza-visszavágyott a szabadabb testiség időszakába. Kis-Ázsiában például megalakult a nikolaiták közössége, amely vagyon- és nőközösséget hirdetett, azt állítva, hogy „ha valaki nem áldoz naponta a testiségnek, nem juthat üdvözülésre”.
A megerősödő pápaság azonban hamar elfojtotta ezeket az elhajlásokat. Ha valaki összeadja a különböző vallási ünnepek, nevezetes egyházi napok, böjti időszakok, ünnepnapok miatt a kora-középkorban szexmentessé nyilvánított időszakokat, kiderül, hogy az év 365 napjából 100-nál is ritkábban engedélyezte a testi szerelmet az egyház. Természetesen ekkor is csak házaspárok között, szigorúan gyermeknemzés céljából.
alex69 2018.11.22 13:47:00
A képmutatás kora

Az erotika száműzése – az ember egyik alapvető ösztönének az elnyomása – azonban a katolikus egyház vágyálmának bizonyult. A vallási szigor megtette a magáét: az európai államok sikeresen vívták meg fennmaradásért folytatott küzdelmüket, a társadalmat sikerült összefogni az uralkodó rétegek által fontosnak tartott célok érdekében. Ugyanakkor a társadalomban elfogadottá vált a képmutatás: másról beszéltek és mást csináltak az emberek, és sokszor még a legmagasabb egyházi méltóságok is, ráadásul tettek és fogadalmak meghasonlását természetesnek is tartották az érintettek – vagyis még lelkiismeret-furdalást sem okozott számukra. Elég beleolvasni Boccaccio Decameronjába.

A XIV. században papírra vetett kötet száz novellájának legalább a fele tiltott szerelemről, paráználkodásról, házasságtörésről, kicsapongásról szól. S az is kiderül belőle, hogy az egyház képviselői sem vetették meg a testiséget: legalább tíz novellában papok, püspökök, apácák követik el a szerelmi vétkeket.

[1] Summa C Gentiles 1,90

A f.u.c.k. eredete:
Ha egy család gyereket akart a középkori Angliában, a királyhoz fordultak. Ő küldött nekik egy táblát, amit a szeretkezések alatt az ajtajukra tettek. Ezen ez állt: Fornication Under Consent of the King.

Nehéz megmagyarázni, hogy az egyház miért kiáltotta ki fő bűnnek a szexualitást.

S értékrendjében miért helyezte a családalapítás alá, noha Maslow szükséglet-piramisából az is kiderül: a szexualitás alapvető emberi ösztön, míg az érzelmi élet iránti igény csupán a harmadik szinten helyezkedik el.
Bizonyos magyarázatok szerint a kereszténység mindent a jövendő cél, a földöntúli boldogság elérésének rendel alá. Az ember tulajdonképpen Istennel törekszik egyfajta lelki egyesülésre – ahogy ezt az apácák gyakran meg is fogalmazzák –, s ennek tökéletesítését zavarta mindennemű földi élvezet gyakorlása. Mások egészségügyi okokkal magyarázzák a Biblia nemiség elleni kirohanásait: higiéniáról nem lehetett beszélni, vagyis tényleg az életét kockáztatta, aki paráználkodott. Igaz, utóbbinak némileg ellentmond, hogy az ókorban jószerivel ismeretlenek voltak a mai nemi betegségek.

Talán a tiltások csak arra szolgáltak, hogy állandó bűntudatban tartsák az emberiséget? Figyelemre méltó, hogy az alapvető emberi szükségletek közül jó néhány más élvezetét is tiltotta az egyház.
Dante Isteni színjátékában nem csak a paráznák, de az étel vagy az ital megszállottai is külön kört kapnak a pokol bugyraiban.
S hogy mi célt szolgált a társadalomba oltott bűntudat?
Talán a bűntudattal élő, büntetéssel zsarolható, bizonytalan emberek könnyebben igazíthatók a társadalmi rendhez, mint a kiegyensúlyozott személyiségek.
A téma adott, talán a párkapcsolaton belül a legfontosabb, mivel a szexuális életünkre minden kihat, ami a kapcsolatunkat kíséri. Kenny Luck egy olyan amerikai lelkész, aki kiemelten foglakozik a férfiakat érintő kérdésekkel. igyekezve releváns válaszokat adni azokra a…..
alex69 2017.06.26 18:03:02
@Kereszteny Család: Most mondtad ki a lényeget: ,,Ami az egyházi gyakorlatot illeti, az általában kimerül abban, hogy néhány dologba görcsösen belekapaszkodik, a legtöbből meg nem beszél, az ember meg éljen ahogy tud, de azért fizikailag és anyagilag támogassa a parókiát... "
alex69 2017.06.26 17:59:20
@Kereszteny Család: Ebben igazad van, azonban, én a számokat nézem évek óta és a társadalmak korfáját: azok a nyugati modern társadalmak, amelyekben a fogyasztói társadalom és a haszonelvűség érvényesül vészesen öregszenek és sok országban fogynak is. Míg a kommunákban fiatalodó a korfa és sok gyerek is születik. Pld: a hazai öko-falvak, vagy a német kommunákban . És ezt nem baloldaliként írom le. A Biblia sehl sem írja, hogy a kapitalizmus törvényei szerint kell élnünk, sőt az első keresztények, pld Jeruzsálemben nagyon is összetartóak voltak. ,,Ne igazodjatok a világhoz"-írj az ige. Ha igazodunk ne csodálkozzunk, ha nincsen család, béke és szaporodás. Értékrend válság van és ez sajnos a hívők életében is megjelent.
Nagyon érdekel a párkapcsolatok múltja és jelene és a jövője is. Ezért az idén szexológiával foglalkozom bővebben. Ez a kötet az  idén ( talán karácsony előtt) kerül a boltokba. jelenleg üzletkötőket keresek a reklámoldalak eladására. Szociológiai-, és szexológiai munka, 7 hónapja írom és kutatom a…..
Miért gondolják azt Brüsszelben, hogy a schengeni határszakasz megvédése csupán magyar feladat? S miért pont azok, akiknek az ősei még a mi nyilaink ellen kérték Isten segítségét? Ha a kocka teljesen…..
Egész nap mentem. Megyek. Ebből áll a munkám. Idegen emberekkel beszélgetek az életükről. Soknak tettem bizonyságot az Úrról is. De általában mindenki elvan a maga bajával. Lefáraszt sok ember panasza. Azt hiszem Isten is így lenne velünk, ha nem lenne Isten. Valami van abban,…..
Fontos: Csak regisztrált tagok írhatnak. Regisztráció után, lépjetek be és térjetek vissza az oldalra!(ha nem sikerül belépned, a babilon@velvet.hu - ra is elküldheted hírdetésed)MOSTANTÓL REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL IS TUDSZ HÍRDETNI ÉS HÍRDETÉSEKET OLVASNI, CSAK…..
Amerikába jöttem... Eletkepek 2008.07.16 07:50:00
Az alabbiakban lathattok par kepet arrol, hogy mit is csinaltunk a hetvegen, meg az utcarol, ahol lakunk, na meg az uj baratnomrol. :)Azota azert mar csinaltunk valami komolyat, pl ma elkeszult az oneletrajzom vegre, ami talan mar itt is megfelelo lesz. Nem tudtam, de sokkal tobb mindent kell…..
Tegnap, szeptember 20-án vasárnap nagyon fontos lépést tett meg a Magyar Katolikus Egyház, melyet reményeink szerint más felekezetek is követnek. Minden katolikus templomban felolvasták a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevelét, mely elítéli az „okkultizmust, a…..
alex69 2009.09.29 21:35:21
Először is tisztázzuk az alapfogalmakat:

A latin paganus szó, amiből később a pogányt levezették, a régi Rómában a parasztot, földművest, jelölte, aki hadi szolgálatot nem teljesített; és később hazánkban is a falusi, vidéken élő emberekre használták a kifejezést. A jelző tehát nem szégyellnivaló, és nem is egy valamilyen vallást gyakorló személyt jelöl. A katolikus jelző pedig egyetemest jelent, a Biblia tanítása alapján, tehát minden Krisztusban hívőre vonatkozik, egyháztagságtól függetlenül. Az ősi magyarok Kiszely István kutatásai szerint is egy Isten hitet vallottak, és csak a Világot teremtő Istent imádták!..miközben a nyugat sokistenhitű volt, és egymást vagdalta!

Nagyon fontos megértenünk, két dolgot:

Elsőként azt, amit a protestáns teológia, és az ősi magyar hit is vall: létezik lelkiismereti alapon való üdvözülés is!

Amikor bibliaiskolába jártam, többen megkérdezték a lelkészt, hogy mi lesz azokkal, akik például egy esőerdőben élnek életük végéig, és nem is hallanak Krisztusról? Elkárhoznak?

A protestáns lelkész azt felelte, hogy Isten – bár Jézus Krisztusban biztosította az üdvözülés lehetőségét, - mégis üdvöt adhat annak, akinek a lelkiismerete tiszta, azaz felebarátai iránt szeretetettel viszonyult életében. Ezt a tanítást a katolikus egyházak nem vallják, hiszen az ő dogmáik szerint maguk a protestánsok is megtérítendő eltévelyedettek.

Azok az ősmagyarok tehát, akik már évezredek óta itt éltek, és bár nem a később, a császárok által, hatalmi célokból megalakított római katolikus egyház hittételeit vallották: üdvözülhettek, pedig pogányok voltak!

A magas kultúrájú, erős törzsi szövetségben élő magyarság pejoratív, megkülönböztető pogányozására, és erőszakos megtérítésére azért volt szükség, amit az István király munkásságát kutató Györffy György leír könyvének 7-ik oldalán:

,,az uralom stabilizálására azonban a gazdasági előfeltételek nem voltak elegendőek, az uralmat ideológiailag is stabilizálni kellett, s erre a középkori Európában a Volgáig a kereszténység, azon túl az iszlám mutatkozott a legalkalmasabbnak. Közép-Kelet-Európában az Ottók megújított német-római birodalmának volt katalizátor szerepe e folyamatban. A birodalom terjeszkedésével szemben a határon túl lakó pogány népeknek egyetlen lehetőségük maradat a védekezésre: ha maguk is felveszik a kereszténységet.”

(Györffy Gyögy: István király emlékezete, 7.old.)

Ebből a rövid idézetből, és a katolikus egyház későbbi cselekedeteiből is kitűnik, hogy szembemenve a keresztény tanítással – Szeresd felebarátodat”…máshol: ,,Nem szolgálhattok két úrnak”… - a katolikus egyház, az Ottók, és István a kereszténységet hatalmi eszköznek használták, a saját hatalmuk érdekében, nem pedig arra, amire Isten rendelte, ti. hogy másoknak szolgáljunk vele.

Az Ottók, látva az erős törzsszövetségünket, féltették a birodalmukat, hiszen láthatták, hogy Árpád apánk a pozsonyi csatában hogyan verte vissza túlerőt is!! Látták a nyugatiak, hogy itt egy gazdag, kész írásbeliséggel, fejlett árucsere-kereskedelemmel, nagyszámú állatállománnyal, és katonasággal rendelkező egységes nép szaporodik, és ez rájuk veszélyt jelentett, ezért vagy elpusztítják, vagy behódoltatják a magyarokat. Mivel a háború költségesebb, és bizonytalan a kimenetele, ezért az ideológiai fegyverhez nyúltak: találtak egy személyt, Istvánt, aki hajlandó volt a magyarság ellen fordulni. István az idősebb, és bölcsebb, a nemzetségért aggódó törzsfőket, lázadónak minősítette, és levágatta! István a saját vérei ellen fordult, ami nem egyeztethető össze a Szeresd felebarátodat parancsolattal.

Hogyan szerethetné a felebarátját, azaz bármely embertársát az, aki a saját nemzetségbeli vérei ellen fordul, és kivégezteti őket a nyugati hatalmak, és a pápa kérésére??

I. István királyságának erősödését nem a föld mennyiségében, hanem a nép számában látta. Ezért megnyitotta az ország határait a betelepítésre. Jöttek németek, olaszok, csehek, szerbek, oroszok, lengyelek és még sok más nemzetiség. Ugyanakkor, igazságtalanul, az egyház a testvérnépek betelepülését azzal az indokolással, hogy ”pogányok” -- ilyenek voltak a kunok, besenyők --, kik tőlünk keletre éltek, nem engedték be az ország területére.

Ebből látható, hogy mindjárt az ország átszervezése után, a legemberibb bánásmódban részesítettük az idegeneket, sajnos a saját magunk kárára is. A tiszttartók kevés kivétellel mind idegenek voltak. I. István adómentességet adott az idegen „vendégeknek”, ugyanakkor a magyarokat megadóztatta, utakat, templomokat építtetett velük, és a papok eltartását is tőlük követelte meg.

Ezek után az addig egységes, és szapora, jómódban élő magyarság szolgai sorba jutott, amit csak fokozott a kívülről érkező hódítók támadásai. Nem volt már egységes törzsszövetség, nem volt Árpád, csak volt egy önző földesúri réteg, akik évszázadokon át egymással, és a királlyal marakodtak, és nem tudták megvédeni a Kárpát-medencei őshazát. A katolikus egyház és papjai persze híztak, és egyre több aranyra, és földbirtokra tettek szert, de a paganus nép az bizony sokszor éhezett, ami Árpád idejében, és előtte sem igen fordult elő!

A katolikus és a református egyház - néhány igaz pap kivételétől eltekintve - mindig a világi, hatalmon lévőkhöz törleszkedett, a középkorban a királyokhoz, a németeknél a nácikhoz, kommunizmusban a kommunistákhoz, a kapitalizmusban a kapitalistákhoz, pedig meg van írva:

„Senki sem szolgálhat két úrnak. Mert vagy az egyiket gyűlöli és a másikat szereti; vagy az egyikhez ragaszkodik és a másikat megveti. Nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak.” (Máté 6:24.)

Egy kiváló igehirdető,a XIX században élt Spurgeon, azt írja:

A ,,keresztény világ” olyan iszonyatos, hogy a szentírás soha nem beszél róla. A világi keresztény pedig szellemileg beteg. Akik kiegyeznek Krisztus ellenségeivel, máris közéjük tartoznak.” (C.H.SPURGEON: Isten ígéreteinek tárháza, 174.oldal)

A történelmi egyházak, és az újabban alakult kisegyházak is kiegyeztek Krisztus szinte minden ellenségével, nem csak a zsidósággal. Ezzel eltértek az Isten által reájuk bízott krisztusi útról, és Spurgeon szavaival ,,az ellenség közé tartoznak”.

Ezt legmarkánsabban a svájci Karl Barth, a XX. század legnagyobb hatású, kálvinista teológusa vágta a magyar egyházi vezetők képébe: ,,Valóban nem képesek a magyarországi egyházak másra, mint arra, hogy a mindenkori uralkodó rezsimmel száz százalékig szövetségben legyenek”?( Karl Barth kérdése 1951-ben, Bereczki Albert református püspökhöz)

Barth prófétai kérdése nem volt alaptalan, hiszen a magyar egyházi vezetők, Mindszenthy-t, és néhány lelkészt kivéve így vélekedtek:

,,Keresztények, és marxisták a gyakorlatban, a forradalmi harc frontján találtak egymásra” (Tóth Károly püspök beszéde az 1974-es Nemzetközi Keresztény Békekonferencián)

Az ily módon érvelő pásztor voltaképpen erkölcsileg átáll az ellenfél oldalára. Lehet talán dogmatikailag makulátlan hite, tetteinek mozgatórugója nem a szeretet, hanem a félelem. Pedig tudnia kéne: "A szeretetben nincs félelem." /1 Jn 4,18/ Mégis kiadja a parancsot: Engedelmeskedjetek a rablóknak, s a farkasoknak, különben ti lesztek a felelősek azért, ha azok mérgükben, bosszúból elpusztítják az egész nyájat!

Sajnos, ma sincs ez másképp, csak most nem a marxistákkal, hanem a liberálisokkal találtak egymásra az egyházi vezetőink:

,,bár a hatályos Alkotmány 60.-ik paragrafusa úgy rendelkezik, hogy ,,Az egyház az államtól elválasztva működik”, a Fidesz növekvő költségvetési támogatásokkal, és egyéb eszközökkel, például egy 1993-as Alkotmánybírósági határozat alapján gazdasági előjogok biztosításával is segítette a történelmi egyházakat. 2001-től a vidéki papoknak még bérpótlékot is juttattak, összegéről nincs adat. Tették ezt annak tudatában, hogy a világi polgárokat ez zavarja, és hogy az egyházak még nem néztek őszintén szembe a kommunista rendszerbeli múltjukkal.” (HVG 2002. feb. 23) Mint azt megállapították: ,,Az egyházaknak folyósított támogatás 12,9 milliárd forintról 23,5 milliárdra nőtt.” (Egyházfórum c. folyóirat adatai.)

Az egyházaknak jutó főbb állami támogatások (2003)

Közoktatási célokra jutó összes állami támogatás: 45,439 milliárd forint

Az egyházaknak átadásra nem került ingatlanok utáni járadék: 7,035 milliárd forint

A korábbi egyházi ingatlanok tulajdonrendezése: 7,070 milliárd forint

Vidéki lelkészek fizetés-kiegészítése: 1,424 milliárd forint

Az egyszázalékok állami kiegészítése: 5,47 miliárd forint

ÖSSZESEN 66,438 Milliárd forint

Pedig, az egyház, mint ahogyan Kováts J. István 1946-ban már megvilágítja - „…a tiszta egyházalkotmányi felfogás szerint, egyházunk csak akkor lehet egy az állammal, ha az államban is Krisztus uralkodik. Ha nem Krisztus uralkodik ott is, az egyháznak semmi közössége nem lehet az államhatalommal: el kell szakadnia attól és nem szabad elfogadnia annak különösen anyagi támogatását.” – nem is fogadhatná el az ateista, világi hatalom támogatását, különösen nem egy olyan hatalomét, amely immár nyíltan, diktatórikus eszközökkel a magyarság kipusztítására tör.

A Jobbik MMP, és a Magyar Gárda az ő, katolikus, és protestáns szemükben is szélsőség, fasizmus, de a cionista soviniszta Paul Wolfowitz Világbanki ukáza - ,,6 millió magyar kell, föléjük pedig kétmillió narrow minded” (2007 Bp, Soros Egyetem), - pedig nem szélsőség, és nem is sovinizmus.

A protestáns egyházfő, Bölcskei Gusztáv koncepciós pert indított ezen sovinizmus ellen tiltakozó Hegedűs Lóránt hazafi ellen is. Elmondhatom, kérdezhetem, amit Tormay Cecile a "Bujdosó könyv"- ében említ, hogy egy francia tábornok - Franchet d’ Espérey – megkérdezte a kommunista Károlyitól: "Önök valamennyien zsidók?" Majd hozzátette: "Nem hittem volna, hogy ennyire lesüllyedtek!"

Igen, idáig süllyedtek a magyar történelmi egyházak, miközben a magyarság menekül a világba a nyomor elől, mert nincs állás, bezárják a kórházakat, a munkáért pedig éhbért fizetnek. Talán ezért fordulhatott elő, hogy valaki szarral kente be egy debreceni templom püspöki székét. Ezt egy ottani presbitertől tudom.

Ne várjunk, mi magyarok tehát semmi jót az élősködő, lecsendesítő egyházaktól, hanem Árpád apánk példáján fogjunk össze, és segítsünk magunkon, mert mi többet érdemlünk, mint amit eddig a szolgaságban kaptunk.
Csak a Jobbik! Nem adjuk! 2009.05.26 13:29:17
Nemsokára indul!..
alex69 2009.06.05 17:48:55
Ugyan már, tisztelt névtelen Jobbik tag!

Nem Morvai Krisztina hazafiassága itt a probléma, hanem maga az EU.

Teljesen mindegy ki ül a magyar és az Európai parlamentben, mert attól még tagok vagyunk, az ezzel járó hátrányokkal és kötelezettségekkel együtt.

Attól, hogy a Jobbik parlamenti párt lesz, még kötelező ránk az átvett, magyar jogrendtől idegen 100 000 oldalnyi jogi diktátum, és az évente befizetendő sok ezer milliárd forint.
És a hazug médiák sikernek tüntetik fel, ha az EU visszacsorgat 1-2 millió eurót pld kórház, út, közmű, stb. fejlesztésre.
És ráadásként 2012-ig fizetnünk kell az adónkból az n+n-edik zsidó kárpótlást, mert még nem kaptak elég millió márkát, dollárt, eurót a szent tehenek.
(21 000 000 USD-t utal át a magyar kormány a MAZSIHISZ-nek, ennek egyharmada Izraelbe megy ki, mert sok zsidó magyar kivándorolt...12,6 millió USD-t már ki is utaltak! )

Európa szovjet mintára akar Egyesült Államokat építeni, ahol 20-30 szélsőbaloldali komisszár szabja az ukázokat: kórházt bezárni, europolgárt nevelni, gyest-gyedet eltörölni, földet ideadni, cigányt, zsidót támogatni ezerrel, stb.

Csakhogy az USA azért lett gazdasági nagyhatalom, mert a kezdetektől a saját válllalkozóit támogatta, és saját törvényei szerint rendezkedett be államok szövetségébe.

Lásd:
szmm.hu/modules.php?name=News&file=print&sid=1747

Európa számára a követendő út a nemzetállamok konföderációja lehetne, a jelen föderáció helyett, de erről hallani sem akarnak az Almunia és Carla de Ponte, és Bajnai féle neolibsi vademberek.

Magyarországnak sürgősen ki kellene lépnie az EU-ból, és a saját, hazai kis- és közepes vállalkozásaira épülő gazdaságát kellene felépítenie, plusz, még vámbevételekre is szert tehetne, az exporton kívül. Erre azonban nincs akarat egyetlen pártnál sem, nemhogy a kormánytól.

Csatlakozom Halász József véleményéhez: itt paradigma- és rendszerváltás kell, új, magyar alapokon való állam építése az ál-demokrácia helyébe. Félő, ha a Jobbik bejut a parlamentbe, csak megerősödik, de minden marad a régiben.
Mi nem vagyunk sem a SZU, sem az USA, sem Brüsszel, nekünk a saját utunkat kellene járnunk, különben elveszünk!!!!!

,,Se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar"

Németh László költőnk szavai
 Durvulnak a magyar hétköznapok: 20-30-an támadnak lapátokkal rendőrökre Hevesen. Vér folyik Veszprémben, válogatott sportolót késelnek halálra. Életveszélyes állapotban kerül kórházba egy férfi, akit egy 12 és egy 18 éves fiú késel meg Kőbányán. (Ez csak három hír…..
alex69 2009.02.09 18:50:40
Anonim
Gengszterek országa lettünk!

A nevemet a biztonságom érdekében ne kérdezzék!
A nyáron biztonsági őrök irodájában dolgoztam. A pár hónap alatt összehaverkodtunk ezekkel a szekrény méretű, többnyire karatés, vagy más küzdősportot űző fiatalokkal. Családos kevés volt köztük, annál inkább több büntetett előéletű.
Sokat meséltek a különböző éjszakai szórakozóhelyeken történt verekedésekről, és nem titkolták, hogy ezekben a balhékban sokszor voltak életveszélyben. Azt is elmondták, hogy a tulajdonosok mindig kikötik, hogy cigányokat ne engedjenek be, mert félnek tőlük a vendégek, és a verekedések többsége is tőlük indul ki.
Elmondásuk szerint a roma keresztapák az ukrán keresztapákkal már évekkel ezelőtt felosztották a magyar éjszakai életet, és a magyar vendéglátóhely tulajdonosoktól – ha csak nincs annak is egy magán hadserege – komoly védelmi pénzt szednek be. Ez havi szinten egy jól menő, pesti diszkó esetében akár 1-2 millió Ft. is lehet. Aki nem fizet, vagy késve fizet, azt megfenyegetik, hogy felgyújtják a diszkót, és elrabolják a családját. Van kivel meg is tették, a családját levitték vidékre, és belökték őket az állatok közé az ólba. Aztán az asszonyból prostit csináltak, meg beszúrták kábítószerrel is. Az egyik magyar tulajt tavaly télen elrabolták, és a határ közelében meztelenül, félig a hóba ásták, és a szájába pisztolyt dugtak. Ott vacogott egy félórát, majd kiásták, és röhögve otthagyták a földeken. Ő szerencsés is volt, mert mást fel is gyújtottak, hogy bele is halt! Egy étterem tulajdonos nem akart fizetni, annak az érettségiző lányát vitték prostinak Pestre, és a Rendőrség csak hetek múlva talált rá!
Egy másik esetben a legnagyobb teltház idején támadtak rá egy diszkóra, a húsz biztonsági őr nem tehetett semmit a kiérkező fegyveres, botos, kb. 50-60 fős cigány sereggel szemben. Csak a nyaklánca ér 2 milliót!

A cigók szétverték a diszkót, kirabolták a vendégeket, majd a Mercikkel, és a BMW-kkel gyorsan kereket oldottak!! Az őrök mindegyike a kórházban kötött ki, a magyar tulaj pedig kénytelen volt átadni a cigány keresztapának a jól menő diszkót. Ha rendőrséghez fordul, kinyírják az anyját-apját, nejét, és a gyerekeit is, ezért inkább csöndben elment az országból.
A biztonsági őrök elmondása szerint ez már nem egyedi eset, több ilyenről is tudnak, mert a keresztapák mindenre rá akarják tenni a kezüket, és a módszerekben nem válogatnak!!
Megtehetik, mert olyan kíméletlen gyilkosokat alkalmaznak,a kiknek az életben már nincs vesztenivalójuk: szegény cigánysorról származnak, és a rabláson kívül csak azt tanulták meg, hogy a fehéreket gyűlölni kell!! Ezeknek a 99 százaléka többszörösen büntetett, tehát nem ijednek meg 100 év börtöntől sem, mert a keresztapa addig is gondoskodik a családjáról, neki még dolgoznia sem kell!!
A rendőrség és az ügyészség is ismeri ezeket az ügyeket, de kellő bizonyítékok hiányában nem tud vádat emelni, és a sértettek többnyire nem is fordulnak a Rendőrséghez, mert félnek, és tudják, azt is, hogy a keresztapáknak vannak lefizetett embereik a rendőrségen belül is.
A büntetés egyébként sem riaszt el senkit, mert ahogyan a Jobbik Magyarországért Mozgalom fogalmazott a veszprémi gyilkosság kapcsán: ma wellness börtönök vannak.
A Jobbik ma már biztos bejutó a Parlamentbe, a keleti országrészen már jóval 5 százalék fölött van a támogatottsága, és a Dunántúlon is egyre többen ismerik fel, hogy a Jobbik kínálja a legjobb megoldásokat az égető belpolitikai gondokra.
Megkérdeztem az őröket, mi a megoldás szerintük?
Azt válaszolták, hogy ha jól menő cégedet meg akarod védeni, akkor nem elég, ha jó kapcsolatod van a Rendőrségen, kell egy 50-60 főből álló, harcedzett biztonsági őrző-védő cég is, hogy ha baj van, ne az ellenség kerekedjen felül. Sajnos az olajügyek kapcsán kiderült, hogy a vezető politikusok és rendőrség egyes tisztjei is jó kapcsolatot ápolnak az alvilággal, így nem várhatunk gyors javulást a közbiztonságban. Marad a jó tanács: ne engedd a gyermeked az éjszakai életbe, és menj a nejed elé, ha estig dolgozik.
A legjobb megoldást azonban amerikai honlapon találtuk meg: iratkozz be lövészegyesületbe, majd végy feketén egy Magnumot, néhány teli tárral! Az USA törvényei ugyanis lehetővé teszik a fegyveres önvédelmet is!

(A képek csak illusztrációk, ha valamelyik keresztapa magára ismer, sajnáljuk)