Regisztráció Blogot indítok
Adatok
divatdrukker

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derült égből villámcsapásként szakadt be a köztudatba a Metallica új dala, a Hardwired. Az egyszerű imidzsvideóval megtámogatott relatíve rövid dal a jó kis hadarós verzéjével már-már szinte a régi 'tallica világot idézi, érdemes ráfülelni. A dal a Metallica friss, dupla (!) albumán fog megjelenni,…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
divatdrukker 2013.10.14 13:37:13
@Artie: az After Eight poén, mint a vicces dolgok többsége, a tumblr-ről származik, ha jól emlékszem kérdezzfelelek "mestertől"
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
A Lulu című lemez The View dalából lehet meghallgatni egy 38 másodperces részletet...
divatdrukker 2011.09.19 20:28:38
@Retexis: de, Lou a probléma, amint végre elkussol, mindjárt jobb
Némileg váratlanul érheti az Anthrax-rajongókat a hír, hogy Joey Belladonna három év szünet után ismét visszatér a zenekarba. Azért csak némileg meglepő, mert az elmúlt hetekben többször is együtt látták az énekest Charlie Benante dobossal és Frank Bello basszusgitárossal,…..
divatdrukker 2010.05.10 19:04:50
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
divatdrukker 2010.05.07 20:30:20
Mostanában ismét fellángolt a vita az üzletek vasárnapi nyitvatartásáról - mintha ez lenne a legnagyobb gondunk -, és mivel ezzel kapcsolatban elég nagy kavar van a fejekben, hadd’ írjak le pár dolgot. Kereskedelemben dolgozom pályakezdő korom óta, alkalmazottként és…..
Mióta Izlandon elkezdett töménytelen mennyiségű füstöt okádni az Eyjafjallajokull vulkán, és ezzel megbénította a légiközlekedést, azóta számos koncert maradt el világszerte. Van azonban pár zenekar/előadó, akiket ez nem állít meg. Elég csak Alan Wilderre gondolni, aki…..
Hat fordulóval a bajnokság vége előtt nem sokkal látunk tisztábban a lényegi kérdéseket illetően: a bajnoki címért hajtók mindegyike nyert, a 4. helyért hajtók egyik sem nyert, és bár az egyre valószínűbb, hogy a Livorno és a Siena menthetetlen, az Atalanta még mindig négy…..
divatdrukker 2010.04.07 15:04:21
@Mr.AT: Ja, csak érdekes, hogy egy fiatalnak nincs lehetősége javítani, csak annak az Amaurinak, akinek a góljai között olykor fél év is eltelik. Vagy annak a Melonak, aki pl. a Milan elleni luftja, a Bologna és a Palermo elleni labdaeladása révén több negatívumot tett, mint a Giovinco, De Ceglie, Poulsen, Zebina négyes együttesen. Szép közhely ez a 11en vannak a pályán, de csak számszerűen igaz. Vannak húzóemberek, és vannak kiegészítő játékosok. Ha a 25 milliós semmirekellő rossz, akkor ne az legyen már a reakció, hogy mondjuk De Ceglie milyen szar, vagy hogy Giovinco semmit sem nyújt. Ha Cannavaro és Legrottaglie ámuldozva kocog az udinei támadó után, vagy hagyja, hogy Di Natale teljesen egyedül lőjön, akkor azzal ők a fő felelősei a vereségnek.
Mellesleg Amauri idei teljesítményét bárki - és szó szerint bárki - lehozta volna. Még az a Trezeguet is jobb és eredményesebb volt nála, aki egyedül valószínűleg a labdát sem tudja levenni.
Mellesleg abban gondolom egyetértünk, hogy Grosso olyan kriminálisan rossz, hogy Molinaro már kifejezetten jónak tűnik.De egy jó csapat még őt is elbírná szerintem. A Barcelonában is eljátszik az az Abidal, aki jó ugyan, de nem egy klasszisvédő, vagy az egykori interes csere Maxwell. Az Inter is elbírja Muntarit vagy időnként Materazzit.
divatdrukker 2010.04.07 15:08:07
@giacinto: Akkora vicc, hogy a 2006-os ítéleteket hozó testület elnöke azt nyilatkozta, hogy ha akkor ismeri a most napvilágra került beszélgetéseket, akkor az Intert is megbüntetik. Jelenleg úgy néz ki, hogy április 13-án döntenek arról, hogy újra megnyissák calciopoli "sportbírósági" részét.
Mellesleg: én annak idején olvastam, ami Moggiéktól napvilágra került, és teljesen komolyan mondom, nem volt durvább a most Moratti és Fachetti-féle telefonbeszélgetések.
divatdrukker 2010.04.07 16:33:37
@giacinto: Ugyanannyi volt azokban a beszélgetésekben, mint a most világra kerültekben: ki vezeti a hétvégi meccset, ez hülye, az vezesse, meg meccs után esetleg, hogy ügyes volt. Mondjuk milyen gáz már, amikor Moratti felhívja a bírók vezetőjét és megdicséri(!!!), hogy jó volt a bíró a Samp ellen (mielőtt valaki félreérteni, egy olyan meccsről van szó, ahol nem a jv miatt nyert az Inter).
A Milant most nem vizsgálják majd elvileg, mert "ők már megkapták a büntetésüket". Muhaha. Akkor megúszták, mert Meanira kentek mindent, de most kiderült, hogy Galliani rendszeresen "konzultált" a bíróküldő testület vezetőjével.
A formabontó, punk, modern, világpolgár online újságíró és megmondóember. Polihisztor és poliglott, minden terület ismerője és kritikusa. És persze a slepp.Családi hátterének, környezetének köszönhetően, külső körülmények szerencsés összjátéka folytán akár több…..
divatdrukker 2010.03.30 10:48:39
@Professor Pizka: Bedének is csak az első lemeze volt jó :)
amúgy Tóta W.-re tényleg tökéletesen illik a leírtak nagy része
Nem mondott semmi meglepőt az a 35 gól, amit az érintettek elhelyeztek egymás kapujában. Azt mondja, az Inter még mindig a legjobb olasz csapat, és azt is, hogy az őket követő Milan mögött a Roma döcögősre váltott. Kettő közülük azt mondja, hogy a Juventus egy rossz csapat, hét…..
Pontot vesztett az Inter hazai pályán, az üldözők pedig nyertek, valahogy mégsem lett izgalmasabb az olasz bajnokság. Mourinho bazári majomként előadott performansza annak is kinyitotta a bicskát a zsebében, aki rajong a portugál stílusáért – állítólag sokan vannak. A…..
A B-oldal álombanda következő megszavazható "pozíciója": a dobos. Hasonlóan az énekesi szavazáshoz, itt is 1 hetetek van, hogy az alábbi listából közös erővel megszüljétek, ki legyen a dobok ura a képzeletbeli álombandában. A lenti és fenti kék nyilakat használjátok…..
divatdrukker 2010.01.27 11:12:25
@efes: vicces meg minden, de ugye tudod, hogy ennek a fele sem igaz? ezek biztosan:
* Virgázása kimerül a dobverő ezerféle pörgetésében
* 15 pár dobverőt dob be a koncert alatt
* Kamera bekapcsoláskor szöveg tudását mutatja
* A lábdobok száma évről évre nő, felső tamoktól nem lát ki
* Rockzenekarban is mutatja, hogy ő jazz dobos, ezért "úgy" tartja a verőjét (igazából nem is szereti a rockzenét)
* Nem koncertezik, ha nem játsszák el a számot, amit ő írt (1 számot írt igazából)
Sorozatunk előző részéből - terjedelmi okok miatt - lemaradt az 1984-es MNK kupaküzdelmek krónikája. Pedig ha valaha érdemes volt a Magyar Kupáról beszélni, akkor hosszú évek után ez volt az első alkalom. Egy másodosztályú kiscsapat eposzáról lesz most szó, melynek…..
Moszkvában már javában nyüstölik egymást az érintettek a játéknap kevés érdekes meccse közül az egyiken, a másikon, Bordeaux-ban a szokásos időpontban kezdi meg a Bayern München idegeinek borzolását a Juventus, és a francia bajnok. A Wolfsburg az első német továbbjutó lehet…..
Franciaország Thierry Henry touchdown passzával a hosszabbításban verte ki Írországot. Az írektől elcsalták a vébérészvételt. A varjak vagy teljesen megvakultak egy pillanatra, vagy pedig nem gondolkodtak előre, de az igazi görény természetesen Henry volt. Nem mintha mi nem…..
divatdrukker 2009.11.20 13:45:57
@Tika_: egye fene, az is elég lenne, ha Henryt 7 meccsre eltiltanák, hogy biztosan ne játszhasson a VB-n. mellékesen szerintem amit tett, az majdnem (de csak majdnem!) egyenértékű Rojas 1990-es szimulálásával. őt örökre eltiltották... és én igazságosnak tartanám, ha Henry soha nem focizna többé
de az, hogy Henry büntetés nélkül megússza, ez elképesztő. kívánom neki, hogy valamilyen formában okozzanak neki is olyan fájdalmat, mint ő tette az írekkel. hogy aztán ez fizikai fájdalom, mert szétrúgják, vagy lelki, mert egy Byron Moreno szerű bíró csukafejessel győztes gól szerez ellenük Dél-Afrika javára - ez már szinte mindegy is.
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
divatdrukker 2009.11.18 23:41:21
@Beyonder: igen, és ettől egyből erkölcsös is lett. Henry egy féreg. pont.
Rengeteg hipotézis alakult ki arról az elmúlt három évben, hogy a Calciopoli (akik olvassák ezt a blogot, pontosan tudják, hogy miről van szó) kirobbanása honnan eredeztethető. Egy korábbi blogbejegyzésben már tettem arra utalásokat, hogy a Juventus háza táján a dolgok nem…..
divatdrukker 2009.11.07 07:50:50
@_benito: szerintem az éppen nem objektivitás, hogy "elfogadod" a Juve bűnösségét, ez erős prekoncepció. Amúgy én eleinte hittem a Juve bűnösségében, de azóta megváltozott a véleményem: szerintem semmi törvénytelen nem történt - amit amúgy vélhetően a bírósági ítéletek is meg fognak erősíteni. Az egész egy puccs volt.
A "doppingbotrányról" csak egy dolgot: a magyar sajtóban (és sokszor külföldön is) az volt az egyik nagy érv, hogy Zidane elmondta, hogy kreatint használtak a Juventusnál. A baj csak az, hogy Olaszországban ez legális volt (Spanyolországban nem lett volna az).
Két, korábbi blogbejegyzésem folytatásaként - és egyben a Calciopoli-sorozat befejezéseként - íme a történet harmadik része.Immár 2006 májusában járunk. A Juventus a pályán megnyeri a 29. bajnoki címét, miközben az újságok kirobbantják a balhét.…..
Alice In Chains - Black Gives Way To Blue (EMI) Szokták mondani, hogy az Alice In Chains volt a grunge-korszak legkeményebb zenekara, és van is benne valami. Lassú, súlyos, metálos témákkal pakolták tele lemezeiket, nem punkoskodtak, mint a Nirvana, vagy rockerkedtek, mint a Soundgarden…..
divatdrukker 2009.10.13 12:33:27
@blackiii: DuWall az AIC Jason Newstedje...
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Másodjára is útjára indítja az RTL Klub Csillag születik című tehetségkutatóját, amiben akár egy fésűre applikált selyempapír fújásával is befuthat az ember, ha jól csinálja. A zsűri megújult, a versenyzők között biztos lesznek tehetségesek és nagyon idétlenek is,…..