Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-rizs-

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com 159 2015.07.20 08:14:27
Naszóval nem akarunk mi itten a bohócligával napi szinten foglalkozni, az M4 műsorát meg majd kielemezzük, ha nem lesz 40 fok (ebben az időben nem lehet ilyet nézni, a mazochizmusnak is van határa), de az MLSZ pompás elgondolása, a "ha nem közvetítünk olyan sok meccset, akkor majd…..
-rizs- 2015.07.20 11:06:38
@Firestarter.18: sixx linkelt egy oldalt, esetleg ott elolvashatod, A Premier League sajat oldala. Egyebkent itt a link: www.premierleague.com/content/premierleague/en-gb/contact-us.html. A FAQ reszben, a why are the Saturday 3pm games not televised? vagy valami hasonlo kerdes. A valasz egyebkent az, hogy tobben jarjanak meccsre es jobb legyen a hangulat a stadionokban :)
-rizs- 2015.07.20 11:11:19
@sixx: termeszetesen igazad van, csak egy tenyt akartam pontositani, es azt jelezni, hogy az otlet nem egyedulallo (es ahogy irtam, egyetertek azzal, amikrol itt szo van egyebkent). Ha mar tenyek: en pont azt irtam, hogy deli kozvetites van (hogy pontositsunk, kezdes 12.45-ig lehet), meg esti, csak a tradicionalis 3pm kick off vedett, mert ugye Nagy-Britanniaban a meccsek donto tobbsege minden szinten 3-kor kezdodik. Ezert is 3pm blackout rule a neve neki :)
-rizs- 2015.07.20 11:51:25
@Firestarter.18: Hogy teljesen pontosak legyunk, a vedett idoszak a szombat delutan. Amit te irsz, az az utolso fordulo volt, minden meccs egy idoben, vasarnap 3-kor.
Legkisebb porcikája nem kívánja Kocsornak ezt az írást. Ezerszer inkább vetné ő tájcsis csajokról a betűt, de úgy érzi, annyit írt már korábban a Ferencvárosról, hogy ezt a posztot nem kerülheti meg.Meghalt egy ember, és a halál nem tréfadolog. A Blokker is tapasztalta már…..
<--- Vissza az első részhez10. Dalton főút, Livengood, Alaszka, USAEz az autópálya az 1970-es években épült, párhuzamosan a transz-alaszkai csővezetékkel, amely az alaszkai olajmezőktől Livengoodig fut. A Dalton Higway leginkább egyszerű vonalvezetéséről és a környező táj…..
-rizs- 2010.05.30 23:52:41
Nem ez az első alkalom, hogy a Széf kérdésszerkesztői marhaságot csinálnak, (és tartunk tőle, hogy nem is az utolsó) de eddig legalább olyan témákban tévedtek, mint mondjuk az első pezsgőt készítő szerzetes neve, vagy a bolygónkról látható legfényesebb csillag - ezek ugye…..
-rizs- 2010.05.13 11:30:58
"Laci, ismerős még a dallam?" - feszítette ki transzparensét a veszprémi kézilabda B-közép a mai Barcelona elleni negyeddöntő visszavágón. Azt leszámítva, hogy a magyar sportkultúra ismét bebizonyította, mennyire nem méltó a profi címre, azt sem gondolhatjuk komolyan,…..
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
-rizs- 2009.10.06 16:10:05
@hogyaszonnya: igen, ahogy irtam +4470...
-rizs- 2009.10.06 16:23:52
@Aggie: ahogy mondtam, a +4470-es emelt dijas
-rizs- 2009.10.06 16:30:58
@Aggie: en csak 5 eve, es dolgozom egy tobbek kozott ilyenekkel is foglalkozo cegnek.

Ezt irtam mar korabban: "Szallodakban ugy probalkoznak, hogy kuldenek egy jol hangzo megrendelest emailben, majd a reszletek es a fizetesi feltetelek miatt kernek visszahivast...", a szam pedig 070-es. Szoval, ha 070-rol keresnek, ne hivd vissza:)
Egy osztálynyi gyereket éjszakáztatott a MÁV Mezőtúron. Ha van hely, ahol az "elképesztő" jelző igazán el lett koptatva, akkor az a Homár, de mit tegyünk. A folyamatosan korszerűsödő, utasbarát vasúttársaság egyszerűen ott hagyott egy vonatrakomány embert - köztük a…..
Azoknak, akik jogi segítséget kértek tőlünk és még nem kaptak választ: Erynnis nyaral, amint visszatér mindenkinek igyekszik segíteni! Következzen mzs hozzászólása. Egy feladott hirdetésre 5 nap alatt 200 önéletrajz érkezett, "boldog-boldogtalan elküldte az…..
Mi mással magyarázhatnánk a változatos műanyagipari melléktermékekből készült cukrosvíz címkéjén a feliratot? Lelkesen üdvözöljük a bátor marketingest aki ezt kitalálta, és várjuk az első Tesco "gazdaságos" matricát, meg a szlogent, hogy a legkisebb is…..
-rizs- 2009.07.13 12:28:27
@hetech: az az ugynevezett vizszorp :)
Ezek a labancok nem normálisak. Abszolút képtelenek jó europerhez méltó módon viselkedni. Most például örjöngő tömegek vonultak fel a mocskos buzikkal együtt, csak úgy szimpátiából. Undorító. Egyáltalán nem méltó egy egykoron oly büszke királysághoz, az országhoz, amely…..
A férj azt állítja, soha nem csalná meg feleségét, de titokban feltette magát egy társkereső oldalra. Sziasztok !Segítsetek, nem tudom mit tegyek !Ott kezdődik az egész, hogy házas vagyok ( még ) van 2 gyermekem, a férjemmel 8 éve vagyunk együtt, most 5 hónapja elment Írországba…..
Zo a Homár véleményét kérte arról, hogy mit szólunk ahhoz, miszerint tízezer forint eljárási illetéket akar fizettetni vele az önkormányzat építési osztálya, amiért felnyomta náluk a szomszédját. Előbb jöjjön a sztori, aztán a válaszunk. Sziasztok a véleményetekre…..
Képviselő Funky Mi a vége? VÉGE 2009.04.27 18:06:00
Ahogy azt mindenki tudja, magyar szocialista politikus blog nélkül olyan, mint tehénen a gatya és hajdú a harangöntéshez. Gyurcsány Ferenctől Vadai Ágnesig az MSZP nagyobb és kisebb fajsúlyúurainak és úrnőinek kötelező a modern internettechnika. Hamarosan jön majd a…..
Mikor érjük már meg azt, hogy végre egyszer támadhatatlan embert jelölnek egy posztra? Ismerve persze a jobboldali kommandót, ez eléggé lehetetlen feladatnak tűnik, mert bárkiről kiderítik, hogy az óvodában verte a kisebbet, meg egyébként is vörös csillag volt a jele, de azért…..
Sárdobáló Melegpárok a házban 2009.04.22 07:00:00
Kevés jó hír van ma Magyarországon. Nácik vonulgatnak a várban, erről vitáznak a parlamentben, közben lehet,  hogy a rendőrség megtehette volna, hogy nem is hagyja őket holokausztot tagadni,  válság  is van (kormányzati és gazdasági), szóval nehéz mostanában jó…..