Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brummm

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap egész nap futni akartam indulni, aztán sorban közbejött mindig valami, egészen addig, amíg már belecsúsztam egy kis főzésbe. A nagy kérdés az volt, hogy vajon képes leszek-e otthagyni alapos megkóstolás nélkül az elkészült ételt.Nem sok receptet közlök, de az egyik…..
Már akkor kitaláltuk, hogy elmegyünk a versenyre, amikor Széll Tamás bejutott. Jó időben el is kezdtük szervezni az utazást és a szállást. Mostanra már csak azt kell kitalálnunk, hogy melyik éttermekbe szeretnénk elmenni enni és azokat a foglalásokat elintézni. Paul Bocuse 3…..
November végén otthon töltöttünk egy hetet. Főleg hivatalos ügyintézés miatt mentünk haza. Ez a néhány nap annyira kevés volt mindenre, hogy végigrohantuk az egészet. Mire ráeszméltem, hogy hurráááá, otthon vagyunk, addigra már jöhettünk is vissza. De sebaj, most is, mint…..
Nyilván nem fogja befolyásolni a januári lyoni óriási szakácsvilágverseny, a Bocuse d'Or végeredményét, ha az Onyx-os Széll Tamás nyeri meg a versenyplakátokra kiírt szavazást, de azért igazán megmutathatnánk, hogy milyen energiákat tudunk mozgósítani!Azért kommentben (és/vagy…..
Brummm 2012.11.10 17:30:50
@jEnci: @világevő: majd akkor kéne valami magyar kezdeményezés-csoportosulás h támogassuk a csapatot. Mondjuk egy hónappal a verseny előtt. Szállás nekünk is van, bár mi autóval megyünk. Gondolom van belépő egy ilyen eseményre. Rem lehet majd neten venni...
A tavalyi hangyamizéria 1, 2 és 3 egyre jó volt, még mindig ezren vannak az eper körül, de egész szezonban békén hagyták a terméseket!!! De megint felütötte a fejét a baj, nem minivakond, hanem hangyabolyrengeteg formájában. Így néz az ki! Valahol azt olvastam, hogy a…..
Van az a makettezés, amikor megveszel egy dobozt sok pici alkatrésszel, levágdosod őket egyenként az öntőkeretről. Óvatosan, figyelve arra, hogy ne sértsd meg, mert csak egy van belőle, és ha elrontod, mehet a kukába az egész alkatrész, mert nem tudsz még egyszer neki állni.…..
Félve kezdek neki ennek a bejegyzésnek, mert a borravaló nagyon kényes téma, mind a vendéglátó, mind a vendég szemszögével. Számtalan blogon, netes írásban, olvastam a borravalóról, eredetéről arról, hogy hogyan állnak hozzá az emberek, mit gondolnak róla és a szakmában…..
Ahogy korábban is írtam, a menüről is beszámolva, sikerült végre bejutnom Joel Robuchonhoz, a világ egyik legkomolyabb séfjéhez. Ezzel egy újabb pipa kerül a gasztrobakancslistámra, a fantasztikus élményről nem is beszélve. De ami még nagyobb öröm volt, az egyébként - már csak…..
Több budapesti polgármester, köztük Rogán Antal javaslatcsomagja nyomán a kormány egy országos, átfogó rehabilitációs programot indít hajléktalanoknak még az idén. A sajtótájékoztatón Rogán Antal V. kerületi polgármester elmondta, hogy az "Új kezdet" nevű…..
Modorosblog Tudtad, hogy..? 2011.05.28 13:31:00
-Tudtad, hogy ha a testedben találó összes eret és hajszáleret egymás után fektetnénk, akkor egy 40 ezer km hosszú szálat kapnánk, amivel a Földet is kis híján körbe lehetne tekerni? -Tudtad, hogy évente átlagosan 34 pókot és különféle rovart eszünk meg alvás közben? Brrr...…..
Tardai történetek Nyolcvannégy 2010.03.22 09:00:00
Minden nő kurva! Ezzel próbálta nyugtatni Vladi a bátyját, ami elég szarul hangzott, mivel ő volt az, aki felszarvazta a tesóját. Dzseni Diamond volt a legkevésbé hibás. Egy elhanyagolt gumipina kevés dolog miatt hibáztatható, még akkor is, ha egy napon belül egy komplett…..
Brummm 2011.05.16 09:42:09
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
 Rustyt először Tumblren láttuk, amikor a Dalmáciában nyaraló pnxntdd tumbász-kolléga feltette képpel a sztorit, hogy befogadtak egy kiscicát, miután egész éjszaka az ablakuk alatt nyervákolt.   Az első kép (fotó: pnxntdd) Először azt hitték sirály, olyan hangja volt.…..
Zoltán Atya Kalandjai COSA NOSTRA 2010.07.20 07:15:00
ZAK -LMR 9. poszt Mint a "régi szép időkben" újra a nyomozó irodájában jártam, aki katonásan összefoglalta nekem a z egykori Tímea-cégbirodalom körüli kétes ügyleteket. –  Hogy kik az igazi tulajdonosok, nem tudjuk. Bahamai offshore cégek, meg hasonló…..
Ő az a kutyus, akit a múlt héten kedden, este hét órakor a gazdája a Moszkva téren ütlegelt, rugdosott, ráncigált és ha a járókelők nem avatkoznak be, akkor valószínű, hogy agyonvert volna. Rendőrségi intézkedés lett a vége, a gazdit előállították, a pincsit pedig az…..
Modorosblog A simlis mixer 2010.06.10 07:00:00
A grátisz Unit Magazin 2010. 3. "szirup"-számából kapjátok a mait - keressétek a lelőhelyeken, - itt pedig digitális formátumban is megnézheted a cikket, megszokottan frappáns illusztrációval.Ha pedig csatlakozol a facebookos Modoroldalhoz, legközelebb te is már korábban…..
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
Esélyes, hogy kevesebb lesz a "bankmentő csomag" jövőre, szerencsétlenek kénytelenek minden egyes nemfizető ügyfelük torkára lépni egyesével, naponta olyan ötször. Legalábbis Mara szerint a nagymúltú angol HSBC bank gyakorlata ez. Illetve ott van még a speciális…..
Brummm 2009.12.10 13:40:01
@A_I_R: Zaklatják a felvett hitel visszafizetéséért, mint a posztolót? Ez felháborító! Teljesen elvárható lenne, hogy engedjék el a felvett összeget, mert az JÁR, ugye?

Hiszen a hatalmas laposTV, új autó, rongyrázó lagzi mind-mind jár, hiszen a szomszédnak / sógornak / komának is van! Úgyh hitelt kell rá felvenni, mert a 70 cm TV nem elég, kell 115cm, egy 4 éves használt autó se jó, mert kell az új, fapados Suzuki 10 éves futamidőre 4×annyiért...és így tovább.

Rohadt szemét HSBC, ha ezeket nem fizeti ki a posztóló helyett, MERT EZ JÁR!!!
Brummm 2009.12.10 13:47:31
@wwenigma: így van, persze h az. Nekem egyszer 6000 Ft-tal tartozott valaki: egy elvégzett munkáért nem akart fizetni.

Egy hét alatt kb 40×hívtam fel, utána odamentem hozzá, hogy beletaposom a betonba, ha nem adja meg a tartozását.

Teljesen jogos volt, nem jött sírni a homárra, hogy nem beszéltem vele elég udvariasan a tartozásával kapcsolatban.
-Na szia Kingusom, ezer éve nem láttalak, na adj egy csókot öreg haverodnak, amíg még szabad! Nézzenek oda, de jól nézel ki, elbűvölő vagy még mindig, kicsattansz a boldogságtól! Azt csiripelik a madarak, hogy a te fejedet is bekötik maholnap. -Ó Bazsikám, ki volt már megint…..
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..