Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EMU

0 bejegyzést írt és 1838 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
EMU 2014.02.25 14:00:18
@Bogyó 2: Igen, fenntartom, ízléstelen orrhangon tud csak énekelni, borzalmas. Díjakkal meg ne gyere nekem mága zoltán, edvin marton meg az ákosok és palyabeják országában. És azzal se, hogy miféle elkopott művészek látták benne annak a lehetőségét, hogy egy futtatott sztárocska mellett rivaldafényhez jussanak a surranó pályán. És igen, a közízlésnek nincsen köze ebben az országban a valódi értékekhez, a valódi tehetséghez és tudáshoz, siralmas, szánalmas, provinciális a magyar közízlés, ne oktass már ki engem győzike országából. Nekem amúgy nem szar, sőt nem is érdekel, hogy te miféle és mekkora mennyiségű szemetet fogyasztasz, csak mert a média azzal töm.
EMU 2014.02.25 15:24:31
Először is, kedves minden ájulásig alélt kommersz zenei fogyasztó! Az a baj, hogy csak azt ismeritek zömében, amit a mainstream média a szátokba ad, egyedül azzal vagytok képesek bármit is kezdeni, koncertre, zenei klubokba nem jártok, nem ismeritek, nem tudjátok, mi van a hazai tömegtucat előadókon túl. Ismereteitek hiányosak, csak a média által tolt középszer és kommersz áll figyelmetek és igényetek homlokterében. Mondhatni csak a nívótlant ismeritek, a középszerű, súlytalan kommerszet, és ezen belül próbáltok súlyozni ruzsamagdik meg királyviktorok között. Felesleges. Ezek az előadók sehol nincsenek sok hazai zenekarhoz és előadóhoz képest, akiket nem futtat a kereskedelmi média, hanem a maguk művészi, előadói útjukat járják. Fogalmatok nincs, ezért okoskodtok ruzsamagdikkal, mert azt ismeritek, azt tolták le a torkotokon, mondhatni azt még képesek vagytok feldolgozni, de semmilyen rálátásotok nincs másra, hacsak nem valami másik felpumpált médiabugrisra. Olcsó, könnyen fogyasztható, kommersz, ezzel laktok jól, és bőszen okoskodtok vele kapcsolatban, közben a valódi tehetség, a valódi érték közelében sem jártatok soha, koncertre nem jártok, csak tömegrendezvényekre, ami körül a média gerjeszti az érdeklődést abszolút érdemtelenül, és ennek köszönhető, hogy olyan illúziótok támad, hogy most aztán komoly értékkel találkoztatok. És ekkor kerültök abba a tévedésbe is, hogy pl. ruzsamagdival komoly, mély, releváns kultúrát, kreatív művészetet fogyasztotok. Lószart. Üdv.
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
EMU 2014.02.22 21:46:19
@enpera: ez az, jól hozod, erről beszélek, semmi különbség, emiatt nem kell aggódnod
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
A Demokrata főszerkesztője ma leporolta a régi Pártélet cikkeit, és a legjobban sikerültek paneljeiből némi aktualizálással (coca-cola mámor helyett marihuána) összerakott egy frisset: ...mintha szerepcsere történt volna, mintha a csúfos véget érő Szovjetunió szerepét…..
EMU 2014.01.24 17:08:22
@Tallono: "a kommunista az mindörökké kommunista marad, mint ahogy Gyurcsánynál is látni" - meg a kövér családon, a kisz titkár orbánon, rogánon, az alkotmányozó pozsgayn, a nyílt levélben aggódó szűrös mátyáson, a kiváló dolgozó semjénen, az ügynök matolcsyn, martonyin, pintéren, meg úgy en bloc az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát egyedüliként ellenző fideszkdnp-n. Nekem rajtuk is kiválóan látni, sőt a kormányzásukon végképp kristálytisztán.
Csókolom! Nem kellene fényképezni! – ordította nekem ma délelőtt a Vámház körút 14-re újabb, most az ellenzéki összefogást gúnyoló molinót szerelő úriember. Hogy félre ne értsem a véleményét, még a középső ujját is felmutatta.  Mégis, mi szégyellni való…..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
EMU 2014.01.20 18:49:15
@­regress: Aha, orbánt nagyon figyelte a gyurcsány, személyesen kukucskált, hogyne. Csak aztán láthatta, hogy orbán még a katonaságnál is jelentett a társairól, úgyhogy nem gondolták róla, hogy rossz elvtárs lenne. Vajon miért a fidesz maradt az utolsó bástyája az ügynökakták titkosságának? (költői a kérdésem) Csak a hazug duma van, de amíg van elég hülye, aki ismételgeti...
EMU 2014.01.20 19:06:01
@meszena: Ki mondott olyat, hogy itt most kiforrott fasizmus volna? Fasiszta kormányról beszéltem. Melyik nem stimmel? Tekintélyelvű? Állam alá rendelő? Nacionalista? Előítéletes? Antiliberális? Militáns? Vezérelvű? Hatalomvezérelt? Az állam elsődlegességét hangsúlyozó? Ezt nemzeti érdekekkel magyarázó? Permanens forradalomban létező? Hierarchikus? Tömegeket mozgósító?
Hm? Melyik nem igaz? S ha mindez együtt igaz, akkor mi is a helyzet? Amúgy az olasz fasizmust is marha sokan élhetőnek gondolták, dicsőítették, sőt a német nemzetiszocializmust is, akkor az fasza dolog volt? Persze, vágja rá a jó hungarista, még könnycseppet is elmorzsol.
EMU 2014.01.20 19:11:18
@sirwalter: Már előbb érdemes lett volna abbahagynod, akkor nem beszéltél volna további kínos butaságokat. És ez nem csak a velem szembeni gondolataidra igaz.
Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára, neves polihisztor-professzor nyílt levelet írt a Budapesti Corvinus Egyetemnek, melyből kiderül, hogy: 1. Rétvári Bence totális szereptévesztésben van. 2. Rétvári Bence egy alsó tagozatos szintjén sem képes értelmezni azt, amit…..
Miután két napja egyfelől a baloldali, ellenzéki összefogás pikáns részletei, másfelől a Moszkvában sebtében és váratlanul aláírt, a nyilvánosság által alig ismert, a nukleáris energia használatára, azaz a paksi erőmű bővítésére vonatkozó megállapodás egymást köbre…..
EMU 2014.01.16 19:58:19
@zobod: Ne parazitázzunk egy parlamenti kdnp-vel. Másrészt ne macskajancsizzunk a népfront fidesz frakciójával, selmeczigabikával, rogán kisz elvtársakkal meg szíjjártókkal, saját porta előtt söprögetni, ügynöktörvényre igent mondani, aztán ugatni.
EMU 2014.01.16 20:23:30
@J.László: Nem, ez a fülkeforradalmi csúti matek, ami szerint 2 667 000 szavazattal kétharmados nagy mellénnyel lehet ugatni és erőszakoskodni a társadalom 3/4-ével szemben. Úgyhogy ennek tükrében főleg pofa be EU meg NATO szavazás kérdésben! Ja, és nem mondtuk, hogy forradalom volt, persze hogyne...
EMU 2014.01.16 20:39:14
@redriot77: Hogyne hinné el a sok földműves birka?! A csúti disznósajt odaszarik nekik az asztal közepére és azt mondja, hogy pite, ezek két pofával tömnék magukba. Ezek a saját szemüknél többre tartanak egy falusi, hazug, kommunista, tolvaj szemetet.
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Az itt megjelent korábbi posztok ismeretében azt hiszem, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez nem a szokásos liberális, „ha az amcsik a szádba szarnak, te azt is örömmel szopogatod” szellemiségű blog. Mert bár az Atlanti-óceán túlpartján tombol a liberálfasizmus (bármennyire is ellentmondásosnak tűnik a…..
Van az úgy, hogy egyszerre két embernek tök ugyanaz jut eszébe, mondjuk ha én most arra gondolok, hogy de szívesen ennék egy adag töltött káposztát, tuti van legalább még egy olyan személy a földkerekségen, akinek pont ez jutott eszébe. Ha mindezt leírom, teszem azt a Facebookra,…..
Bayer Zsolt „Magyarok karácsonya” című írásában említést tesz arról, miszerint Csoóri figyelt fel a himnuszunk idézett részének – ahogy Bayer fogalmaz – „rettenetére”: „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből,” Rettenetnek nevezni a himnusz eme két sorát!…..
Egeret szült a Kúria - röviden ezt történt hétfőn, miután a testület jogegységi döntésében kimondta, van olyan, hogy devizahitel. Miklós barátommal úgy döntöttünk, hogy közösen merengünk egyet ezen a híren, részint mert mindketten írtunk már a témáról, részint mert…..
EMU 2013.12.17 15:00:41
@Hakapeszi Miki: Én meg azt gondolom, hogy de, a Kúria a valóságra szavazott a fidesz mantrázta utópia helyett, azaz a hatályos törvényekre, az egyén döntéseinek felelősségére és következményeire, a törvényes szerződésbe foglaltak és a vállalt kötelezettségek szentségére. Ennek kellene lennie ebben az országban az evidenciának, nem annak az őrült marhaságnak, amit nemzeti gondolkodásnak hív a fideszmaffia, miszerint ha érdekeink úgy hozzák, az asztalra is szarhatunk, mert miért ne tehetnénk meg, ha az szavazatot hoz. A fidesz a valóságot próbálja meghágni, ezért van konfliktusban minden 80-as IQ feletti szervezettel, civillel, bizottsággal, testülettel. Úgyhogy a Kúria nagyon is a valóságra szavazott, nem a fidesz víziójára, ami szart sem érne az agyhalott magyar néplélek nélkül, amelyik beveszi azt, hogy a banknak nem tartozik semmivel, és csak neki lehet igaza, semmi másért, csak mert magyar.
EMU 2013.12.17 15:22:49
@deflorator: Ha jól tudom, éppen az egyoldalú kamatemelés kérdésében passzolt a Kúria az Európai Bírósághoz. Nekem ezzel sincs bajom, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ha ebben elmarasztalják a bankokat, akkor azok ne ott folytatták volna, ahova most a Kúria utalta a kérdést. Így ez akár hamarabb is rendeződhet. De a kérdés nem ez továbbra sem, hanem a magyar átlag felelősség- és kötelezettségvállalási intellektusa, illetve annak hiánya, döntései következményeinek áthárítási kísérlete a helyett, hogy előbb gondolkodna, meg utólag is gondolkodna. És továbbra is kérdés, mi célt szolgál a fidesz részéről ennek a suttyó, buta mentalitásnak a nemzeti panoptikumba emelése, magyar észjárásként történő határozott bátorítása, és mi célt szolgál a fidesz részéről a multinacionális tőke elleni uszítás. Ide vezet, amikor ezek megvédik a szent magyar derék embert, ennyit érnek orbán látomásszerű hazug marhaságai, amit ez a sok ostoba szerencsétlen valós és lehetséges politikai opciónak gondol. A valóság ellenben a Kúria döntése. A fidesz pedig maga a hazugság, a mellébeszélés és a megvezetés.
EMU 2013.12.17 15:59:32
@deflorator: Azon pillanatig nem fogunk vitatkozni, hogy a fidesz és orbán ebben a kérdésben is hazudott, ami a csövön kifér. Éppen erről beszélek, hogy semmi köze a valósághoz a fidesz állításainak és tetteinek. Egy célt szolgált, békemenetes agymosottat csinálni a devizahitelesek hadából is. Azok meg bevették, és elhitték, hogy igazuk lehet, csak mert a fidesz részéről senki nem vette a bátorságot, hogy eléjük álljon, és figyelmeztette volna őket, hogy nincs igazatok abban, hogy ezek a szerződések jogellenesek vagy érvénytelenek volnának. Ehelyett a fidesz kussolt, hitegetett, gyáván és simulékonyan látszatot keltett és magára hagyta az ő "nemzetét". Az orbán féléknek annyit érnek, amijük van, márpedig úgy tudni, ezek az emberek elég szarul állnak. Mégis mit lehetett várni a fidesztől? Szarházirogán meg még mindig nyomja a popuista szöveget, hogy a Kúria a bankok mellé állt. Ott folytatják, ahol abbahagyták.
Egy főleg amorális hatalomtechnikusokból, gengszterekből, egoista kizsákmányolókból, dilettánsokból, gerinctelen nyaloncokból, kisebb részt pszichopatákból, küldetéstudatos nímandokból és karrierista yuppiekból álló banda megszállta az országot, mert megszállhatta: ennek…..
A nyugati civilizáció demokratikus kormányainak legitimitása (megkülönböztetve a törvényességüktől) a következő alapokon nyugszik: 1. kiszámíthatóság, 2. szakszerűség, 3. populáris támogatás. A legitimitás erkölcsi, érzelmi, politikai (puha) feltételek bonyolult…..