Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Elkúrás Fidesz módra 2011.06.03 06:02:00
"A legfontosabb kormányzati feladataink között említeném, a kormánynak és a kormányzatnak meg kell őriznie emberi, gőg nélküli, a cél iránti alázatra épülő jellegét. Szerénység, szolgálat, visszafogottság. " - mondta Kedves Vezetőnk tegnapelőtti…..
Áll a bál Deutsch Tamás körül, illetve a twittere körül. Többek között azért, mert olyan kifejezéseket használt mint: "irtózatos gecik" "gusztustalan rohadékok" "picsába", vagy hazugsággal vádolja meg Kolláth Györgyöt, vagy a satjószabadság…..
biztonságos? Megint Hazudsz Bazmeg 2010.12.28 09:24:00
Jean Asselborn tegnapi nyilatkozata szerint nem a magán-véleményét  hangoztatta karácsony előtt a médiatörvénnyel kapcsolatban, hanem a luxemburgi kormány nevében beszélt.Bár a magyar emberek értelmesebbje tudta jól, hogy így van, azért nem árt ezzel a ténnyel szembesíteni a…..
almas 2010.12.28 18:46:31
@Várúr: Egyetértek. Hát hamár hazugság, akkor abban gyurcsótány a verhetetlen, akit itt most olyannyira visszasírnak itt a kedves elvtársak.
De biztos nyugaton is összevissza hazudoznak a szocik meg libsik. Ez világszerte jó szokásuk.
Másrészt gusztustalanok ezek a bloggerek akik a saját hazájuk helyett a luxemburgi komcsi miniszter mellé állnak! Épp itt az ideje, hogy szabályozzák a teljes médiát, pont azért hogy ilyen uszító, trágár cikkek ne jelenhessenek meg. Hogy ilyen dísz libsik ne uszíthassanak akkor, amikor a kedvük tartja. Meg amikor az érdekeik úgy diktálják ugyebár.

Nekünk tényleg Boldog Új Évünk lesz. hogy BPHeadoknak nem, attól nem lesznek álmatlan éjszakáim.
A nyugdíjpénztárak államosításával és az emberek nyugdíjra félretett pénzének a kizsarolásával  kapcsolatban már sokan nyilatkoztak úgy, hogy ők bizony élnek a "szabad" döntés jogával és maradnak magánnyugdíjpénztári tagok. Én is így…..
Így dicsérjen meg az ember egy fideszest: pont tegnap délelőtt méltattam Lázár János mondatait, amelyekkel egyetértek, erre már aznap délután elsütötte az év eddigi legcinikusabb mondatát ("A jogállam megszilárdulásával az alkotmánybíráskodás ilyen széles jogköre…..
"A Robin Hood-adó [enegiaipari különadó] bevezetése csak tovább növelné családok költségeit" László Tamás, a Fidesz szakpolitikus, 2008 Orbán szerdán új, egyes szektorokat érintő különadókat jelentett be. Sok érvet fel lehetne hozni ez a különadó ellen, ami…..
A "bankadó" sikerén nekibuzdulva nemzetiegyüttműködő kormányunk újabb adónak nevezett sarcokat vet ki a legsikeresebb szektorokban működő legnagyobb vállalatokra. Ez igazából nem is adó, hanem valamiféle pénzbüntetés, amit a kormány egyszerűen ki akar venni a hazai…..
biztonságos? Isten a parlamentben 2010.05.26 09:51:00
Eljött hát a parlamenti a butaságnyilatkozatok ideje. Az új parlamenti kétharmados többség a következő szöveget fogadta el a 2010. évi … törvény a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről: "Mi, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének tagjai, azok, akik…..
néma bob Baby On Board 2010.03.09 11:21:00
Vajon miért nem magyarul írják ki, hogy „Gyermek a kocsiban” vagy „Gyermek a fedélzeten”? Megmondom miért. Az van, hogy a magyar férfiak zöme a gyermek megszületése után férfiszemélyből „apucikává” degradálódik és elveszíti az identitásának…..