Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carlodicanio

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
carlodicanio 2010.09.03 12:54:56
Kedden megírtuk, hogy, New Noise magazin második számához hozzá lehet jutni a soproni Volt fesztivál területén a Volt Boltban. Viszont aki bármilyen oknál fogva nem tudta ott beszerezni, az nézzen szét az alábbi helyeken Sopron városában, hátha maradt még pár példány:…..
Melyik volt a magasabb pozíció a szocialista diktatúrában? Ha valaki helyettes államtitkár volt 1981-től 1990-ig, vagy ha a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál volt hatósági osztályvezető 1985-90 között? Mert az egyikből majdnem köztársasági elnök lett, a másikból…..
carlodicanio 2010.06.15 13:45:41
@zero: ebben igazad van, utána nézhettem volna...
viszont amire igazából rá akartam világítani, hogy "a kooperációra képtelen pártok valódi konszenzusos jelöltek híján eddig az egyet ide-egyet oda elvét jelölték." (talán követték - fel se tűnt a cikk olvasása közben) Vagyis eddig sem volt teljesen pártpolitika-mentes a jelölés. A másik pedig: a jövőben kicsi eséllyel lesz ekkora többsége bárkinek az OGY-ben, a Fidesz tehát nem a saját dolgát könnyíti igazán, hanem a jövendő kormányokét. A "jövendő kormányok" pártjai pedig, akik most a leghangosabban kiáltanak narancsuralmi rendszert, az üléspontjukkal az álláspontjukat is le fogják cserélni. (lásd még a szélkakas címszónál(-: )
Felesküdtünk Maradona kisnadrágján, hogy rendesen felkészítjük a társaságot a vébére, ezt egy igen patent sorozattal alapoztuk meg, aztán csoportanalízisekkel súlyosbítottuk, most pedig rátesszük a marcipáncsillagot a tortára. Nem halogatjuk tovább, közléskényszerünkből…..
   Tavaly december eleje óta tudni lehet, hogy igen, embertelen hosszú idő (11 év!) után megint koncertet ad nálunk a Metallica. Még mielőtt elmondanám, milyen érzéseket okoz ez az átlag rajongó szervezetében, egy pillanatra azért álljunk meg ennél a hosszú időnél.…..
Dezsőmail Subject: Munka+élvezet 2010.03.30 12:45:00
From: Huncam Voyeur Date: 2010/03/16 Subject: Munka+élvezet To:brigidezsi@imail.hu   Helló! Valós, otthonról végezhető webcamos munkát kínálok,(18 éven felüli) lányoknak, pároknak. Saját szobádban webcamozhatsz, akivel csak akarsz. Nem számít a beállítottság, csak a…..
carlodicanio 2010.03.30 14:58:41
@Der_rosarote_Panther: és az volt már, hogy svéd kapust csak az aldiból vagy őstermelőtől?
Vucc "nem nagy számnak, de kissé megdöbbentő"-nek minősített azt, hogy felhívta egy zepteres pióca, be akarta palizni egy átlátszó trükkel (pont ő tizedik, bruhaha, nyert egy 500 forintos valamit, amiről nem árulja el, hogy mi, de átadná személyesen, de azt sem árulhatja…..
carlodicanio 2010.03.22 15:51:23
Nem igazán róhatjuk fel az ausztrál Airbourne-nak, hogy teljesen ugyanolyan zenét játszik, mint az ausztrál AC/DC, mert kiválóan csinálja. Az ugyan picit ciki, hogy ők ezt a hasonlóságot lépten-nyomon tagadják, de gyaníthatóan csak reklámfogás ez a duma. Ettől mindenesetre tény…..
carlodicanio 2010.03.05 10:54:32
@carlodicanio: ja igen: holnap játszanak a dürer kertben :)
... apám büszke rá, hogy ezeket ő mind látta és átélte és nem gondolta volna, hogy 2010. februárjában, amikor 80 éves lesz, születik erről az átlagos történetről egy írás, egy blog születésnapja alkalmából.1938 Azzal kezdődött, hogy apám a bátyja kinőtt cipőjében ment…..
labdabiztos 10 év New Wave 2010.02.16 12:13:00
Valamilyen fura oknál fogva, az emberek szeretnek visszatekinteni mindenféle időintervallumokra, még úgy is, hogy azok nem képeznek természetes egységet. Az őskor még rendben volt. Járkáltak eleink csapatostul, hajuknál fogva vonszolták maguk mögött asszonyukat, és mikor…..
Túl a sorsoláson elégedettek lehetünk, akár realistán, akár álmodozva közelítünk a válogatottunkhoz. A realitások talaján állva azt láthatjuk, hogy ebben a csoportban adottak a feltételek, hogy megtegyük a következő bébi-lépést, és beküzdjük magunkat a harmadik kalapba,…..
Az elmúlt tíz esztendőből melyik sikerült a legjobban a bohócliga dicső reprezentánsainak a nemzetközi porondon? A Debrecen BL-szereplése automatikusan az évtized legjobb periódusává varázsolta 2009-et vagy többre értékelhető a dekád első fele, mikor ugyancsak a Hajdúság…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Egy kör, kilenc mérkőzés maradt az EBEL alapszakaszából. A Sapa Fehérvár AV19 még nem teljesítette ugyan a feladatát, de nagyon közel áll hozzá. A playoffhoz két csapatot kell megelőznünk. A Jesenice már matematikailag sem érhet utol bennünket, a Ljubljana hátránya pedig…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
carlodicanio 2010.01.21 09:40:09
@العربية: zsivány a nicked;)
egyébként ha nem is szidták az utódot, a köztudatba akkor is ez ment át, mert a 10 millióból max pár százezren ha hallgatták őket, a többiekben az csapódott le, h ezek savazzák a konkurenciát, mert ügyesebben hazudott/lopott.
ezzel és ezzel ( quart.hu/cikk.php?id=3414 )nálam elásták magukat... a linkben boros nevére keressetek rá, mondjuk lehet h vki már szóba hozta ezt itt korábban :)
A futballtörténelem első  ázsiai világbajnokságáról szólva nemigen kezdhetnénk mással történetünket, mint egy bizonyos Jean-Marie Faustin Goedefroid de Havelange-zsal. Ha a „mi lett volna, ha?” történelmietlen kérdésén nem is tűnődünk el, annyit bizonyosan…..
Franciaország, és Zinedine Zidane. Illetve Zinedine Zidane, meg még néhány kékbe öltözött játékos, jó nagy adag mázli, és világbajnok Franciaország, méghozzá úgy, hogy valóban a világ legjobb csapatának is tűntek. 1998 hozott nekünk élő adásban ejakuláló holland…..
Rangadó így és úgy, itt van a csoportot vezető PSV-Sparta, a Roma-Basel, aztán a továbbjutásért folyó harcon bőven túlmutató Galatasaray-Panathinaikosz, és persze a Salzburg melletti másik 100 százalékos, a Sahtar, amely szintén a csoport második helyezettjével találkozik. A…..
B-oldal Az új Last Christmas 2009.12.03 10:07:00
Mi kell egy jó karácsonyi vásárláshoz? Na, mi? Tömeg. És még mi? Nyilván az, hogy fogalmad sincs, hogy mit vegyél. És még mi? Last Christmas. Nincs az a pláza, ahol ne szólalna meg. Valószínűleg létezik egy olyan kazetta, melyre végtelenítve felvették a Last Christmast,…..
A maival együtt még két forduló van hátra az Európa Liga csoportköréből, de sok helyen már ma eldőlhet, kik jutnak tovább. Az A csoport feltétlenül ilyen, az Ajax és az Anderlecht a szép belga-holland hagyományoknak megfelelően kéz a kézben mehet tovább, ugyanígy tehet a…..
A vb-selejtezős mellékvágány után újra robog a PL-expressz; ki tudja hol áll meg, kit hogyan talál meg. Engem személy szerint lázas betegen talált, így aztán különösen jól estek azok a levelek, amelyek segítséget ajánlottak a válságkezelésben; mondhatni, létrát…..
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
carlodicanio 2009.09.16 20:52:05
tv.0n-line.info/
stream magyar kommentárral ;) (a bulgárkertészeket is ezen néztem, fasza)
Bekerülhetne a rövid hírek közé is,de jelentősebb annál,igy külön posztban is foglalkozom vele.A tegnapi este folyamán Pandev megjelentett egy nyilatkozatot,melyben elmondta,hogy igenis játszani akar,nem pedig a leláton ülni,és azok a hírek,mely szerint mindenképpen,bármi…..