Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackWhite

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január elsejével véget ért az átmeneti időszak, így az Egyesült Királyság minden szempontból távozott az Európai Unióból. Változnak a munkavállalás feltételei is, lássuk, melyek a legfontosabb tudnivalók!..
BlackWhite 2021.01.04 19:48:05
@arncht: Hát ha beszél nyelvet, kap munkaajanlatott évi minimum 10,5 millió Ft ra hát had legyen.
BlackWhite 2021.01.04 19:48:09
@Golf2: Gondolom azok akik már ott élnek és megkapták a letelepedett státuszt. Ne aggódj. Csökken a konkurencia.
A prosztata egy folyamatosan alakuló szövet, változása során létrejöhetnek jó, de akár rosszindulatú sejtek is. Az 50 év feletti férfiaknak évente kellene prosztatarákszűrésre menniük. Ehhez képest a 65 éves magyar férfiak 39 százaléka még soha életében nem volt ilyen vizsgálaton...
Autómentes City, dráguló jegyárak, kötelező távolságtartás – néhány példa arra, mi fog változni a következő hónapokban...
      Legendás párok... voltak. Emlékszel még rájuk. Egy-kettő elég fura, vagy durva utólag, mint mondjuk Tom Cruise Pénelope Cruz, de azért Renée Zellweger és Jim Carrey is érdekes volt együtt. Kik voltak a kedvenceid együtt? Nálunk még mindig a Cindy Crawford és Richard Gere…..
Ha New York legrosszabb hoteljeiről esik szó, biztosan elhangzik egy név: World Hotel. A hírhedten borzasztó hely, ahova meglepően sok magyar is betéved – sőt, még értékelést is ír ottani élményeiről. Katasztrofális! Gusztustalan, használhatatlan fürdő, és wc. Takarítás nincs. Ágyneműhuzat nincs,…..
BlackWhite 2018.07.08 21:49:14
2018 márciusában közzétették Magyarország második boldogságtérképét és a hozzákapcsolódó kutatás eredményeit, amiből sok érdekes következtetés levonható. Kiderült, hogy boldogabbak a nők, a párkapcsolatban vagy házasságban élők, illetve a jómódú emberek. Hoppá – kaphatjuk fel a fejünket erre az…..
Azt írja a The Hollywood Reporter, hogy az Adult Swim berendelt még 70 részt a Ricky and Mortyból, azaz a sorozatból, ami egyszerre az egyik legviccesebb sci-fi és az egyik legnyomasztóbb sztori mostanában. A párhuzamos dimenziókban/galaxisokban/tudatállapotokban lavírozó sorozatról azt nem lehet…..
BlackWhite 2018.05.10 19:51:23
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapkaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell Ha már az elején deklaráltam, hogy nem feltétlenül toplistát írok, hanem olyan filmeket, amelyeket látni érdemes, itt az…..
comment:com Daryl Dixon meleg? 2014.08.18 13:31:00
Négy évad ment le a The Walking Deadből, négy évada van köztünk Daryl Dixon, a zombiapokalipszis legfaszább túlélője, az ember, aki három nyíllal végighentel egy full zombi-mayhemet, és aki ugyan egy gyökér déli náci, de ez is jól áll neki. És ha minden igaz, meleg. A…..
  Beszerzőként és cégvezetőként is mindennapi dolog, hogy felhívunk egy partnert vagy egy munkatársat telefonon. Ahogyan azt már a megbeszélések szervezésével kapcsolatos cikkben olvashattad, egy telefonhívással akár egy hosszadalmasabb megbeszélést is megspórolhatunk magunknak,…..
Legutóbb 1984-et veséztem ki, ami után többen kérvényezték, hogy a következő ilyen poszt 1991-ről szóljon. Ez nem is meglepő, hiszen ez egy fontos, rendkívül termékeny és több szempontból is korszakváltó év volt a zenében. '91 ugyanis egyaránt engedett sok új zenekar és…..
BlackWhite 2014.04.27 08:42:23
@BlackWhite: November Rain Rose Persze a Rose nélkül. :)
BlackWhite 2014.04.27 09:08:11
A Nirvana - Nevermind albumán Én 4 jó számot találtam,

Smells Like Teen Spirit
In Bloom
Come as You Are
Lithium

U2 - Achtung Baby jó számai:
Even Better Than the Real Thing
One
Who’s Gonna Ride Your Wild Horses
The Fly
Mysterious Ways

Metallica - Metallica (The Black Album) jó számai:
Enter Sandman
The Unforgiven
Nothing Else Matters

A
www.billboard.com/charts/billboard-200 lista alapján míg MJ Dangerous albuma 4 hétig, addig a Nirvana Nevermind albuma csupán 1 (péusz 1)hétig volt top 1!
A U2 Achtung Baby is csak 1 hétig bírta, mivel MJ taszította le.
Metallica 4 hetet, GNR 2 hetet volt, az REM, RHCP és MA nak a top 1 pedig nem sikerült...

Érdekes, hogy míg 1991 elején Vanillia Ice és Mariah Carey 8-8 hetet volt a lista élén addigra év végére már annyi jó album lett, hogy sűrűbben váltották egymást.
Lakásfókusz 2014.04.25 09:54:04
Bár csak nemrég jelent meg a részletes szabályozás a munkavállalóknak nyújtható, lakáshitel-törlesztésre fordítható adómentes juttatással kapcsolatban, már most igen komoly érdeklődés mutatkozik az új típusú cafeteria iránt – legalábbis munkavállalói oldalról. Kérdés,…..
BlackWhite 2014.04.26 09:19:31
@lavór: Felcsútra is van pénz. Miért ne lenne azokra akik előre tudták, hogy ha éppen nem lasz olcsóbb a deviza, majd segítenek rajtuk, mert az ország nem omolhat össze. :D
Megjegyzem, nekem a mai napig olcsóbb az euro alapú hitelem, mintha azt forintban vettem volna fel. Induláskor 98.000 volt az eurós, és a legolcsóbb banknál is 144.000 lett volna a forint.
132.000 nél több törlesztőm még nem volt soha.
Igaz most gyüjtőszámlávak 98.000,-Ft fixen. :D
BlackWhite 2014.04.26 09:50:19
@lavór: Ezt nem értem.
Csütörtökön, Obama szöuli látogatása előtt egy nappal hozta nyilvánosságra az észak-koreai Rodong Sinmun (Munkások Lapja) című újság ezeket a dátum nélküli képeket a bucifejű diktátorról, amelyeken Kangwon tartományban, a dél-koreai határhoz közel, meglátogat egy…..
Természetesen nem akkora meglepetés, hogy Michael Jackson halála után albumot "ad ki", mégis mindig furán hangzik, ha elhunyt zenészek nevével jelenik meg valami újdonság. Tudjátok, mintha a zombik másznának elő a sírból, vagy valami. Ráadásul általában hozzá kell ilyenkor…..
Naiv ingatlantulajdonos a negyedéves csekk hiányából jött rá, hogy kitették a hóra a Generali Providencia Biztosítónál. Mert csak. Panasszal és mélységes felháborodással fordulnék az Önök biztosítója felé, ezen kívül az alábbi kérdésemre várom válaszukat. 1998. óta…..
BlackWhite 2014.02.08 13:00:04
@épaetekmogyoo: Évfordulóra mondhatja fel mindkettő, viszont a biztosított köteles ha káreseménye volt az adott üzleti évben a teljes éves díjat megfizetni. Ha nem volt akkor sem mondhatja fel évforduló előtt, max nem fizeti, de akkor is megilleti a respiró (60 nap) a biztosítót!
BlackWhite 2014.02.08 13:07:11
@épaetekmogyoo: Amirő Te írsz az a szerződés szerinti évfordulós felmondás. Azonban ha a delikvens nem fizet akkor előbb is felmondhatja a biztosító. A delikvens nem tudja felmondani. Erről beszélek. Tudod egy lakáshitelnél is bármikor jelezheti az ügyfél az elötörlesztést, na de azt ne remélje, hogy ha nem fizeti, majd csak a hitel lejáratakor mondják fel 30 nappal. :DDDDD
BlackWhite 2014.02.08 15:25:54
@épaetekmogyoo: Viszont beleszóltál egy mással folytatott beszélgetésbe ée abból a szövegkörnyezetből kiemelve félreérthetővé tetted. de remélem akkor már - elolvasva az előzményt, - számodra is kerek.
Az amerikaifutball bajnoki döntője, a Super Bowl egy olyan globális médiaesemény, amit csak az USA-ban százmillió néző követ, de a világ szinte minden országában közvetítik. Akiket nem a sport érdekel, azok a reklámok, vagy a meccset felvezető show, de leginkább a félidei koncert…..