Regisztráció Blogot indítok
Adatok
btomi1980a

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nahát, ilyet sem nagyon hallottunk még, mármint azt, hogy egy valóságshow szereplő a testéből él, és azzal keresi a kenyerét, hogy húszért kúr és tízért szopik és talán még nem AIDS-es (szevasz, Laci!), de eljött ez a nap is. Döbbenten vetjük képernyőre a biteket, egy világ…..
hogyvolt X-faktor 3x02 - Válogató 2012.09.14 08:41:20
Második X-faktor válogató, és hogy véletlen se gondoljuk azt, hogy mondjuk az első évad döntőjében vagyunk, most gyorsan vissza is játsszák nekünk a múlt heti etap emlékezetesebb pillanatait, elsősorban a szarokra koncentrálva, pedig elég volt abból egyszer is. A hangerő még…..
btomi1980a 2012.09.14 10:37:25
A Jóbarátok sztárja nem az a típus, aki könnyen beletörődik a sikertelenségbe (vagy csak szüksége van a pénzre...), hiszen egy tavaly őszi sikertelen próbálkozást követően ismét piacra dobta Los Angeles-i házát. Matthew Perry még tavaly októberben jelent meg először a…..
btomi1980a 2012.09.10 16:22:29
Men In Black 3 2012 Egészen elképesztő, hogy immár 10éve, hogy utoljára láttuk a Sötét Zsarukat (na persze ez nem igaz, a kereskedelmi tévékben évente feltűnnek). Már néhány hónappal ezelőtt is aggodalmamat fejeztem ki a film iránt, néhány aspektusát nézve. Meglátjuk, mi…..
Információink szerint 2012-ben megtörik az immár évtizedes hagyomány, és nem lesz biciklis felvonulás a fővárosban az autómentes napon. A Critical Mass honlapja szerint a szervezők megkezdték ugyan a felkészülést a rendszerint több tízezres rendezvény összehozására, de az…..
btomi1980a 2012.09.05 16:31:56
@loopketa:

Szabályosan parkoltam te paraszt! Nem lógtam ki, nem rossz helyen álltam, nem akadályoztam senkit!
A faszfej bringás szabálytalanul közlekedett, nem tudott megállni, csak úgy, hogy nekihajtott az autómnak! Majd amikor segítséget nyújtottak volna neki, látván az autón okozott kárt, kúrva gyorsan felpattant a bringára és eliszkolt!

Remélem beszopjátok és kötelező lesz a rendszám és a biztosítás, majd meglesem mekkora lesz a szátok a Kúrva anyátok! (felelősségre vonás azon az oldalon is)
 50 a kúton negrót talált és egyből rasszista cukrot kiált...Látszik, hogy neki sincs túl sok az észből, ellenben Mayweather pofonból, cuccból és pénzből...Jó gyerek, nincs baj de azért nem szép, hogy rossz ízű pletyka tárgya lett a magyar nép...Mikor itt volt, ő nem evett…..
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
btomi1980a 2012.08.28 13:45:02
@Horváth Lajos-kőmíves ( geek paraszt):

Azt el sem tudják képzelni, hogy pl. Magyarországon négernek hívják őket, de előítélet nélkül. Agyukra ment a rasszizmus!

Nagyanyám 90 fölött van és szokott Olajmeccset nézni (TV), mindig mondja, hogy az a fekete fiú milyen ügyes a legutóbbi meccsen (Obi Trotter)! Életében nem látott még élőben niggert! :)
Amikor kint éltem az USÁban, egyszerűen csak fekáknak hívtam őket, azt jó van! Úgy sem értették! Hülyék ezek!
Amúgy ugyanolyan sértő amikor lefehéreznek, mi vagyok én? Hmmm? Jegesmedve?
Slovensko, do toho! Rezešová 2012.08.27 03:02:00
Több e-mailt, jelzést kaptam az elmúlt napokban, miért nem írok az M3-as autópályán történt tragikus balesetről, mert, ahogy az utolsó poszt alatt egy komment mondja, „azért most történt valami így szlovák-magyar viszonylatban, erről nem akarsz beszélni? (rezesova)”.…..
btomi1980a 2012.08.27 15:20:24
@Gera: Nem értelek! Kattanj már le a FIAT-osokról! - Szabálytalanok voltak, nem voltak bekötve, * csillagos volt a törésteszt, stb...
Ha Picsácska nem iszik, akkor van értelme ezeken a dolgokon agyalni! De mivel be volt drogcsizva/baszcsizva, ezért nincs miről beszélni! Semmi keresnivalója nem volt az úton, ha magyar, ha zsidó, ha román, ha szlovák, mint ahogy a f@szkalap st(r)óllnak sem!
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..
Egy 450 évvel ezelőtti kölcsön válhatna a német főváros végzetévé, természetesen amennyiben Berlin kifizetné a több ezermilliárd euróra duzzadt tartozást. Aminek persze semmi esélye, de azért felvet pár kérdést az ügy. 1562. május 8-án Mittenwalde 400 guldent (vagy…..
btomi1980a 2012.07.30 11:35:47
Szerda délelőtt jelentette be a közszolgálati televízió, hogy leállítja az online bulvárújságírók életét feldolgozó tévésorozatot. Hamar reagált erre a világ közvéleménye: tömegtüntetés, börtönlázadás, öngyulladás. A kairói Tahrir-téren ismételten tömegek…..
btomi1980a 2012.07.27 08:13:38
@Lrdx: a közgépet méltatlanul a szádra ne vedd! Teccikérteni?!
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
Már nálunk is vetítik a mozik az új Pókember-filmet, ami kiváló ürügy egy kis nosztalgiázásra: ki volt a leghülyébb magyar nevű mellékszereplő a Kandi-lapok szériában megjelent Pókember-füzetekben? Rakéta Robi? Boronás Jónás? A Démanó? Kedélyes múltidézés, tömény…..
Nem nagyon szoktunk celebekkel foglakozni, de Schobert "update" Norbi egy olyan tökéletes vázlatot nyújtott arról, miként működik az üzleti lobbi, és hogy nem csak hasra van lefogyva, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni 5 csillagos teljesítménye mellett. Kezdjük is rögtön Norbi…..
Tegnap is a Gellért-hegyről és bűnözőkről esett szó - de akkor nagyon komoly témában, ma viszont sokkal mókásabb megvilágításban. Mert bár fenti fotó olyan, mintha egy tengerparti várkastély ormát ábrázolná valahol északon, valójában a Gellért-hegyen álló Hegedűs-villa…..
A balkáni gerlék pótköltése miatt veszélybe kerülhet a VOLT után a Sziget is. A környezetvédelmi hatóság szerint a Sziget zavarja az ott élő hajléktalan közösséget is. A környezetvédelmi engedélyt megtagadó határozat kitér arra is, hogy mivel V. László jelenleg előzetes…..
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
btomi1980a 2012.07.10 15:56:28
@Gonosz Nyuszi: Igen, indexelt! Időben... ezt a motoros is észlelte (bár szerintem későn, mert szarul választotta meg a sebességet, konkrétarn szart mindenkire, aki az úton közlekedik)... ezért ment a duda!
btomi1980a 2012.07.10 16:24:18
@HugePunchInYurFace:

"és akkor mi van" --> Ennyivel kell elintézni mindent! Bravóóóó!

Vedd már észre, ha a bömös nem reagál időben száguldozó motorosra, akkor kvázi bevág elé, azt a kereszteződés túlsó végén meg lekaparhatták volna a tűzoltók! A SEBESSÉGET az útviszonyoknak megfelelően kell megválasztani. Azt, hogy utána ráhajtott, hát az parasztság!
Zoli sérelmezte, hogy kényelmi funkcióként 10%-t lenyúltak a pénzéből, amikor visszaváltotta a fesztivál végén a kártyáját, pedig mással nem lehetett fizetni. A Takarékpont válaszából kiderül, hogy az EFOTT Kft. volt a kártya kibocsátója, ők csak szponzoráltak: A múlt…..
btomi1980a 2012.07.10 14:44:02
@The Frenk Drebin:

Az EFott után hívja fel rá a figyelmet, hogy átkúrnak?! ;) Ne viccelj már!

Ott van a tájékoztató, hogy ennyit levesznek. Tudomásul veszed mehetsz, de ez az "ára" és pont. Ha nem tetszik, akkor mehetsz a fogyasztóvédőkhöz!
btomi1980a 2012.07.10 14:47:03
@btomi1980a:

Mondanám, hogy jövőre is lesz EFott, de nyakunkon a világvége! ;)
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
btomi1980a 2012.07.10 10:29:59
Félreértés ne essék, de nem vagyok sem jobbikos, sem pedig libsi!

Csak egy pár gondolat!

* Miért kutyákkal kell egy ilyen eseményre bevetni? Ha jól tudom, akkor nem tömegoszlatásra képzik ki őket (kábítószer, bűnözők elkapása... stb). Tömegben el sem engedheted, mert nem tudhatod kire támad!!!
Szándékosan csinálták, tudták, hogy a kutya uszításával, majd visszarántásával valaki úgy sem elszaladni fog, hanem feláll a helyzetre.
*0:57 -
tv2.hu/tenyek/video/10-embert-vittek-be-a-felvonulasrol-tenyek-riport - Mi jogosítja fel a rendőrt arra, hogy uszítsa a kutyát?
* 1:00-nál a hátráló kockás bermuda gatyában lévő férfire miért uszítják rá a kutyát?
* www.youtube.com/watch?v=fGcJYR4l8I4&feature=player_detailpage#t=8s - Itt valóban kereste a gyerek a konfliktust, a rendőr meg ráengedte a kutyát, csak balfasz módon (a háttérben látható, hogy a másik rendőr, hogy csinálja).
* A fővárosban meg ne vonulgasson senki hovatartozása miatt! Mindenki menjen el saját körében azt ott nyomja! A homokosok árpádsávos színekre festve?! Csak azért, mert így akar "parasztkodni" a magyarság jelképeinek tisztelőivel (még mielőtt valaki belémkötne, ehhez nem kell jobbikosnak lenni)! Őt azonnal kiemelném és elvinném.
Évekkel ezelőtt a Bocskor-Boros párosnak kellett nyílvánosan (hajnali 5 környékén) elnézést kérnie azért, mert a Szent Koronát a mocskos szájukra vették méltatlanul.
Két BKV-MTI humorcukorka még 2008-ból:Majd eltelt a négy hónap, és meglepetten konstatálták, hogy a Baross térrel még nem végeztek. Kiadtak még egy közleményt.Nos, 2008 októbere már rég elmúlt, és a Baross tér így néz ki. Jelenleg még mindig el van zárva az autósforgalom…..
btomi1980a 2012.07.04 10:20:46
@Magyarnaba:

Ki az apád f@sz@'t nyamvadtozol le, te szánalmas görény! A jó érdes anyukádat! AZT, te gané!
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
btomi1980a 2012.06.06 16:12:20
Android Nokia-kígyó Androidra 2012.06.06 04:15:00
Valljátok be, hogy míg minden valamirevaló informatikai vállalat érintőképernyőbe csomagolva képzeli a jelent és a jövőt, nektek még néha nosztalgikusan eszetekbe jutnak az első Nokiátok pihe-puha nyomógombjai. Álmaitokban benyomódnak a bumszli gumírozott izék -- amikhez…..
Hiába hozott rekordnézettséget a Spartacus a Starz nevű kábelcsatornának, a harmadik (sorban a negyedik), War of the Damned (Az elátkozottak háborúja) című etappal befejeződik a rabszolgalázadás története. A döntést a Starz és a sorozatot készítő Steven S. DeKnight (hosszú…..