Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petii

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Viszlát, Ferihegy 1! 2012.05.29 17:00:00
Figyelem: ez a blogbejegyzés nem a Malév csődjéről, illetve az azt követő változásokról szól, és nem is arról, hogy ki mit csináljon a micsodájával, ha nem azt gondolja a témáról, amit ő! Ez egy személyes jellegű blogbejegyzés gyerekkori élmények színhelyéről, semmi…..
Persze a cím túlzás, annyiban igaz csak, hogy a menü megalkotója, ha az összes éttermének csillagjait összeadjuk, akkor 27 csillagot mondhat magáénak. Ezzel mondjuk Joel Robuchon a világ legsikeresebb séfje is egyben. Nem nyit viszont repülőn éttermet, hiába van nagy rutinja a…..
petii 2011.12.01 03:56:39
@I.C.ram: Na ok, de deltán is csak az interkontinentáls és "transzkontinentális" (értsd SFO-JFK, LAX-JFK) járatokon van ez (amit ők BusinessElitenek hívnak), egy LGA-ATL első osztályon pl már igencsak felejthető a kaja.
@tt_tt: CDG-lal nem vitatkozom, de Air France? Jó, keletre tényleg van jobb is, de az Atlanti óceánon átkeléshez inkább nem választanék szingapúri vagy ausztráliai átszállást...
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
petii 2011.11.08 10:00:56
@grgrgr: így van, ez nem anyagi kérdés, ez annak a kérdése, hogy a BR felelős e a balesetért, vagy nem, függetlenül attól, hogy volt e 2000 forintos, vagy akár 200ezer forintos biztosítása az utasnak...
ha autóval karambolozol, akkor is neked (biztosítódnak) kell megtérítened a kárt, ha éppen volt cascoja annak, akinek nekimentél...
Több jó hír és egy rossz hírem is van. Elmarad a jövőhét keddre tervezett Samsung-Google közös esemény, így késik a Galaxy Prime és az Ice Cream Sandwich. Több okot is említenek, nem derült ki számomra melyik lehet a valódi. Új időpont nincs, de ígéretük szerint még…..
petii 2011.10.08 09:30:46
@Grafithuszar: Magasabb szintű nyelveknél azért a jobb fordítók úgy kioptimalizálják a kódot, hogy az assemblyre már az anyja sem ismerne rá (feltéve ugye, hogy nem gányolásról/trehány munkáról van szó, pl jobb rekurzió, stb...)
10 éve szerintem max 256MB körüli RAM lehetett... én 2006 táján bővítettem 256-ról 1GB-ra, mert az új Websphere (IBM Rational Software Architect) az alatt nem volt hajlandó elindulni...
Ma, pontosabban már tegnap, Makón jártam, egy ottani civil szervezet meghívására. Érdekes kérdéseket – és a program végén még csodaszép makói hagymát is – kaptam, melyek közül most egy olyan felvetéssel foglalkozom, amelyet régebben első hallásra élből el szoktam…..
petii 2011.03.18 07:11:36
@cambridge.on: a varsói reptér Chopinről van elnevezve. És milyen jó is hogy a lengyel példát követték és nem Párizs (De Gaulle), New York (Kennedy) vagy Houston (Bush) után nevezték el mondjuk Horthy vagy Orbán Viktor Nemzetközi Repülőtérnek...
Büszke vagyok rá, az elsők között számoltunk be a Kétfarkú Kutya Párt legújabb akciójáról, a Pécs 2100 honlapról, mely a Pécs 2010 (vagyis az Európa kulturális fővárosa projekt) rendkívül szellemes paródiája. Úgy tűnik azonban, hogy program vezetői még annál is…..