Regisztráció Blogot indítok
Adatok
káelem

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ABC Cigánybűnözés 2009.02.09 11:37:00
Az a kifejezés, hogy cigánybűnözés teljesen értelmetlen.Attól még létezik cigánybűnözés. Az az, amikor a bűncselekményt cigányok követik el.És?Létezik magyarbűnözés, albánbűnözés, kínaibűnözés és vegyesbűnözés.Férfi-, női-, buzi- valamint transzbűnözés, ezen…..
káelem 2009.02.23 23:27:28
@guLi: "hogy találsz meg jobban egy bűnözőt? ha kiadod a körözést egy kék kabátos férfira, vagy egy kék kabátos fehér/fekete/ázsiai/cigány férfira?"

Nyilván úgy találom meg a bűnözőt, ha úgy adom ki a körözést, hogy cigány az, akit keresek. Az úgynevezett politikailag korrekt beszédet álszentnek tartom. Egy-két-sok bűncselekményt elkövethet cigány, de ettől még csak egy-két-sok bűncselekmény marad, amit fel kell deríteni.

"igen. szerinted kik vezetik félre a hatóságokat, és bújtatják az "övéiket"? az albánok, biztos.
te bújtattad volna a móri mészárosokat, mert fehérek?"

Ha a hatóság tudja, hogy bújtatják, legalább könnyebb megtalálni. A móri mészárosokat természetesen nem bújtatnám, de lehet, hogy egy közvetlen családtagot nem adnék fel, ahogy gondolom, te sem, főleg, ha nem nagy bűncselekményt követett el. Úgy tudom, hogy a közvetlen érintettséget a nyomozásnál, és a bíróságon is figyelembe veszik, ha tanúskodni kell. A cigányoknál persze általában nagyobb a család...

"hülyeség, nézd meg a mai cikkeket. ma tatárszentgyörgyön ROMÁKAT gyilkoltak meg. 'liszkán viszont magyar ölt magyart, érti?"

Ha a bűncselekmény motivációja lehet rasszista, akkor fontos megemlíteni az áldozat és az elkövető származását. Olaszliszkán nem faji kérdések öltek, hanem a sötétség, agresszió és állatiasság. Szögi Lajost nem azért ölték meg, mert magyar volt, hanem mert kapóra jött a söpredéknek, hogy éppen ott volt. A söpredék cigányokból állt, igen. Továbbra sem szeretem a politikailag korrekt beszédet, mert egyáltalán nem korrekt. De nem a cigányok ölték meg, hanem néhány cigány, és nem azért mert cigányok voltak, hanem azért, mert elállatiasodott véglények.

A "cigánybűnözés" szónak pedig továbbra sincs értelme.
ABC Megszorítás 2009.02.23 19:35:02
Milyenek a megszorítások?Attól kezdve, hogy megszorítottak, már nem adják oda az embereknek azt a pénzt vagy egyéb juttatást, amit addig odaadtak.Érthető? Nincs tovább ingyen pénz. Ez ellen tiltakoznak azok, akik a megszorítások ellen tiltakoznak.Az adócsökkentés ellen nem…..
Abszurd, hogy népszavazás lesz a képviselők költségtérítéséből.A népszavazási kezdeményezéssel egyetértek. Aláírtam. Elmegyek szavazni, és arra szavazok, hogy a képviselőknek számlával kelljen igazolni a költségeiket.Ennek a népszavazásnak mégsem lenne szabad…..
ABC Politikailag korrekt 2009.02.10 11:03:00
Kiskoromban nem értettem, hogy a kaki szó miért szebb a szarnál, ha mindkettő ugyanazt jelenti.Amikor az Egyesült Államokból megjöttek a hírek még régebben, hogy a négereket feketének kell hívni, mert a néger szó sértő, röhögtem magamban, mer nálunk a néger volt a semleges…..
ABC Halálbüntetés 2009.02.09 00:56:00
Sokan hozakodtak elő ma a halálbüntetés visszaállításával.El kell dönteni, hogy szabad-e embert ölni vagy nem. Ha szabad, akkor miről beszélünk? Szabad, és kész.Ha nem szabad, akkor nem szabad az államnak sem. Nem szabad a hóhérnak, és nem szabad a bírónak, aki az ítélettel…..