Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyaütő

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 (Miről lehet felismerni szeptemberben az anyukákat? Gólörömködve futnak a Margit-szigeten és csupa muslinca a foguk.)   Mindig meglepődöm, amikor szülők az iskolára, a tanárokra, az osztálytársakra, a tornaterem felszereltségére, a menza minőségére, vagy a gyerekek…..
Nem válik az ember mindennap COTY-taggá, most ketten vagyunk ilyenek Magyarországról. Az biztos, hogy furcsa perspektívák bontakoznak ki a láthatáron. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A földgolyó másik oldaláról érkezett a levél, mely csak megerősített engem abban, hogy az ausztrálok a világ leglazább emberei (ilyen ősökkel mondjuk nem nehéz). Csodás dolgaik vannak, jó sörük, tengerpartjuk, V8 Supercars-sorozatuk (amely a BTCC-vel egyetemben a világ…..
XII. Vazelin Pornóapátiban celebrál castingot, majd áldást oszt az análrózsa minden irányába. A Magyar Análitikus Egyház híveinek sokasága várja a hazánkba érkező análpápát. XII. Vazelin nem először jár Magyarországon, az előző körútjáról készült „Full Anal…..
kutyaütő 2011.05.28 20:20:43
Te, kedves kommentelő,

én csak azt nem értem benned, hogy miért úgy kezdesz el köpködni, hogy nem érted, hogy miről írtak? Én sem értettem, de a blog elején az egyik kommentben megtaláltam, és így már nagyot üt a poszt, és jogos.
Te miért csak írsz, miért nem olvasol is?!

Be is linkelem, nehogy feljebb kelljen görgetned:

"
www.boingboing.net/2011/05/26/italian-cardinal-who.html -> fordítom a lényeget: a pápa "pedofil ügyek reformjával" foglalkozó tanácsadóját lehallgatták: "Nem kell nekem 16 éves, csak fiatalabb! [...] Hátrányos anyagi hátterű családokat keressetek." Mellesleg a csávó HIV pozitív."

Na? Így már érted?
kutyaütő 2011.05.28 22:15:05
@Back Jauer:
Nem. Arról van szó, hogy Benedek pápa frissen kinevezett "pedofil ügyi megbízottja", akinek rendet kéne teremteni ebben az ügyben, kiderült róla, hogy 14 éves kisfiút követelt a drogdílerétől. És mellesleg AIDS-es. Csak ennyi derült ki most megint az egyházról...
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
kutyaütő 2010.08.25 12:02:59
Választási programunk bemutatását gazdaságpolitikai irányelveinkkel és terveinkkel kezdjük. Mert az idő nem pénz. Neki hihetünk. A Kétfarkú Kutya Párt programjának anyagi háttere szilárd és biztos alapokon nyugszik. Tudjuk, hogy fontos megjelölni azon forrásokat, melyekből…..
kutyaütő 2010.08.08 11:12:48
@nem1rem1:
Gyanús vagy te nekem, h így köpöd-vágod a számokat...
Te: nem vagy véletlenül közgazdász?! :o)
Viccet félretéve: nagyon kíváncsi vagyok, h meddig tud ez a párt tükröt tartani a magyar "demokráciának" és elmeállapotnak.
Félek, h mi nem jutunk el az izlandi példáig...
kutyaütő 2010.08.08 11:22:46
Sztem meg ez lesz:
w.blog.hu/2007/04/25/ingyenebed_ingyensor
Ha valaki tükröt tart Nb. Politikusaink elé, azt nem szeretik látni...
kutyaütő 2010.08.08 11:23:38
@somogg:
igen, szerintem is, pontosan.
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Oké, mindegyiknek nem muszáj, de Eta éljen soká, amiért ma is beengedett a vizsgálóba! Igazán rendes lány. :)Itt vagyok, drágáim, még mindig összenőve gyermekemmel. Ma igazán forgalmas nap van mögöttünk, láttam, Heni is, Spagi is beszámolt már mindarról, amit megtudtak.…..
Belsőség Medvekonzerv 2010.02.21 12:00:00
Tételezzük fel, hogy akadnak önök között olyanok (mint én), akik szeretnek horgászni. Sőt, mákjuk van, hiszen a „Hónap csontkukaca”-fotópályázaton megnyerik a fődíjat: egy kanadai horgásztúrát. Szóval ott üldögélnek a dokkoknál alkalmi túravezetőjükkel, mikor…..
kutyaütő 2010.02.21 10:38:56
@Rocko-:

Asztakurva, aszt a gépet mi lelte???
Ágnes NEWS Készülünk 2010.02.11 13:08:20
Készülünk a kórházba. Ez nemcsak nagy pakolást jelent, hanem mindenféle olyan teendőket is, amikre ott vélhetően nem lesz alkalom. Ma például kozmetikusnál voltunk, hogy rendbe tetessük magunkat (főleg a Mamát, mert Baba nyilván tökéletes odabent), mielőtt bevonulunk a…..
Belsőség Utolsó vezető masina 2010.02.08 07:53:33
  Evolúciókutatói szemmel a Bayerische Fünfer agresszív közegben élő ragadozó, amire a természetes szelekció egyre több izmot, vaskosabb páncélt és a nőstényeket vonzó látványos bőrredőket pakolt. Vélemények azonos című írásunkról...
Ágnes NEWS Professzor 'úr' 2010.01.29 12:36:41
Isten bocsássa meg nekem, de nem tudom megkedvelni. Rákóczi professzor ugyanis ahányszor az utamba akad, mindig tesz valamit, amivel kiveri nálam a biztosítékot. Most is. 2008 nyarán, a halvaszülés másnapján jött a nagyvizit. Betódult abba a picike szobába vagy harminc ember,…..
Ágnes NEWS Napihír 2010.01.29 10:17:53
Csak azért, hogy minden érdeklődő tudja: jól vagyunk. :)  Tegnap annyit pihentem, hogy éjjel 3ig nem tudtam elaludni. Nagyon bosszantó érzés, utálom, mikor csak fetrengek az ágyban, és nem jön az álom (közben meg a drágám már édesdeden alszik - na de kell is neki,…..
kutyaütő 2010.01.29 16:48:03
Ágnes NEWS A terhes nő álma 2010.01.26 10:16:00
Úgy tűnik, a várandósságom tokkal-vonóval bekebelezett belőlem mindent. Az agyam legkisebb szeglete is ezzel van elfoglalva, így aztán még álmomban sem tudok szabadulni a dologtól. De hogy így összekavarjam a valós emlékeket, mint ahogy múlt éjjel tettem, arra még nem volt…..
Kazahsztánról általában keveset tudunk, nem csak magyarok, hanem bárki a világon. Pedig hatalmas ország, sok szép természeti látnivalóval, szóval igazán több figyelmet is fordíthatna a világ errefelé. Bár lehet, hogy elsőre hülye példa, illetve negatív gondolatok jutnak róla…..
 Mint sok blogger, akik az elmúlt napok eseményeinek legszörnyűbb jelenségét tollhegyükre tűzték, én is utálom a nyugdíjasokat. Egyszerűen hányingerem van az egész korrupt, inaktív, mi több ingyenélő bandától, akik a ledolgozott élet, befizetett nyugdíjjárulék, és…..
 Nahát megint eltelt egy hét és nem írtam nektek semmit. Mára összeszedtem egy kis történelmi anyagot, hátha mondjuk lefekvés előtt olvasnátok egy kis kazah történelmet:-) Magunkról sokat nem tudnék írni, ezért csak pár szóban ezt-azt. Iszonyatos hidegek vannak mostanában…..
 Elnézést az egy hét szünetért, de igazából semmi olyan dolog nem történt velünk a pisztrángozás óta, amire érdemes lett volna túl sok szót vesztegetni. Természetesen nem unatkoztunk, ismét ünnepek voltak. A pravoszláv Karácsonynak köszönhetően volt ismét egy pár…..
kutyaütő 2010.01.13 16:34:39
@Zolialmatyban:
Debizony. Én magam is ugye paraszt volnák.
És télleg lassan tellik ez az egy év. Gyere má visszafele.
Ágnes NEWS Csuklás 2010.01.04 14:22:14
Az én kis édesem tegnap úgy elfáradt a nagy mocorgásban, hogy még altatni sem kellett. Ezzel egyébként nem volt egyedül, én is úgy ájultam el este, mint akit leütöttek. Reggelig aludtunk folyamatosan mindketten, aztán 6:20kor felébredtem rá, hogy nekem bizony muszáj kimennem, mert…..
Kedves Családtagjaink, Barátaink, Kollégáink, Ismerőseink és Bárki aki esetleg rátéved még a blogra! Mindannyiótoknak áldott, békés Karácsonyt kívánunk Krisztivel! Nagy mondandóba nem megyek bele, meghagyom mindenkinek a Karácsony szent estéjét, úgy, ahogy szereti…..
 Ha nem unjátok még a thaiföldi sztorit, akkor folytatom. Ugyanis még csak a 4. napnál tartottam, de ígérem ez az utolsó thai bejegyzés aztán jöhet újra Kazi! Még fölteszem azért azt az írást, amit Kriszti írt az odaúton a repülőn, azt még korábban megígértem.A…..
Remélem jó volt a kávé, mert most jön a legnagyobb ajándék, ez tényleg világszenzáció. Persze ez az egyetlen, amit mindenki tudott előre, hiszen az egész karácsonyi ajándékakció beharangozó posztjában ezt az egy tételt veséztük ki alaposan. Remélem már izgulnak, itt tényleg…..