Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Louis de Menyét

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Szinyei MP Ozora remix 2012.08.13 15:43:54
FORRÁS AZ INTERNET ..
 Az ötletes tábla szerint a mai speciális ajánlat egy 100%-ban térítésmentes ötös. Amíg a készlet tart, mindeki vendégük egy ingyen pacsira. Arra is gondoltak, ha esetleg valaki pacsi függővé válna, ugyanis a napi limit 10 darab High-Five :) Viszonteladók kíméljenek!..
Louis de Menyét 2009.10.24 13:23:58
thinspiráció Chips light 2009.10.21 14:09:00
Most nem fogok semmi magasröptűt kinyilatkoztatni, csak megakadt egy gondolat a fejemben. Mégpedig az, hogy szerintetektizes skálán mekkora faszság a Chips Light? Aki megeszik egy zacskó csipszet a tévé előtt, az kb 400 kcal fölösleges és rossz minőségű "tápanyagot"…..
Louis de Menyét 2009.10.22 14:43:06
Az ÖRT elnökségi tagjai azt hiszem hanyatt estek volna ennek a reklámnak a láttán, és olyan határozottan utasították volna vissza, mint vámpír a fokhagymát. A szomszédos Szlovéniában vagy megengedőbbek a hatóságok, vagy a művészi szabadságra hivatkozva bólintottak rá a…..
Louis de Menyét 2009.09.17 20:01:48
@busoka: "bár ettől még nem fog érdeklődni a Grafikai Biennálé után" - ezzel meg is fogalmaztad, hogy mitől szar ez a reklám úgy igazából.

@ozirisz: "inkább az lehet az oka, hogy egy ilyen nyilvános óriásposzter láttán az emberek többsége még most, a XXI. század elején is a szívéhez kap, hogy atyaúristen, cici az utcán!:D"
pontosan ettől olcsó, hogy egy olyan egyszerű botránykeltő mechanizmusra épít, amire még a sztory magazin is megpödri a bajszát. szerintem a grafikai biennálénak nem olyan a célcsoportja, hogy ilyenekkel kéne felkelteni az érdeklődését. lehetne őket megcélozni finomabban, valami ötlettel pl.

"az emberek többsége még most, a XXI. század elején is a szívéhez kap, hogy atyaúristen, cici az utcán!"

szerintem nem az a baj, hogy a magyar reklámosokból hiányzik a kurázsi, hogy nálunk nem mernének ilyet, mert mernének, és mert nem baj, hogy nincs ilyen óriásplakát. egy ilyen mellet pl szívesen néznék egy újságban, de ebben a méretben ijesztő. és nem azért, mert nincsen szépmellű csajom (van.). hanem mert túl nagy és túl naturális, túl részletes, mikroszkópikus, nem akarok egy női mell minden pórusát és zsírmirigyét közelről nézegetni nap mint nap.
Louis de Menyét 2009.09.18 14:07:11
@ozirisz: "tehát tudni kéne, milyen jellegű kiállítást rendeztek a szlovének (még az is előfordulhat, hogy ezen habos emlő valójában egy festmény, vagy manipulált fotó, ami szintén képzőművészeti tényező, lásd Warhol pl.)"

ez simán lehet. ettől kapna valami jelentést a dolog.
Egyébként a naturalizmussal semmi gáz, csak legyen helye, ne kapjak az utcán arcomba óriásszőrtüszőt, mert sok.
de egy kiállításon kifejezetten örülnék neki.
Update: A reklámrejtvény megfejtése - mint ahogy azt sokan sejtették vagy éppen tudták - egy kutyaledelt gyártó cég, a Nutri Balance volt, amely a Bad food, bad dog. All the vitamins, all the flavor. sorral futó print hirdetésekkel a kutyák bosszújától óvta az esetleg csirkenyakkal…..
Louis de Menyét 2009.07.14 14:33:58
Képviselő Funky Zsidóvicc 2009.06.23 16:30:00
A politikusok tök jó fejek! Pont olyanok, mint mi, csak magasabbak húsz centivel, több eszük van, és persze a humoruk is fergetegesebb. Aki nem hiszi, annak bizonyítékként álljon itt egy részlet az MTI tudósításából, amely Bajnai Gordon izraeli látogatásáról számol be.Simon…..
Mindig is nagy csodálója voltam a matematikának, persze csak távolról. Végtelen számú matematikus bemegy a kocsmába. Megszólal az első: - Kérek egy sört! Megszólal a második: - Kérek egy fél sört! Megszólal a harmadik: - Kérek egy negyed sört! (...) - Nénikétekkel…..
Rájöttem! Paraszt 2009.06.23 10:06:00
Vidéki ember, aki a házában nem tart könyveket a Kincses Kalendáriumon kívül. A parasztok régen bajuszosak voltak, és földműveléssel, állattenyésztéssel foglalkoztak. Napjainkban fő tevékenységük a panaszkodás, illetve a tüntetés, a rendes munka büdös nekik, sosem dolgoznak…..
Egy erénye mindenképpen van az új MOL imidzsfilmnek, mégpedig az, hogy beszélnek róla. Persze nem azért és nem úgy, ahogy azt a cég eredetileg szerette volna, hiszen többnyire arról folyik a vita, hogy melyik a reklámban elsütött szóvicc a kellemetlenebb. Sokan a "Jól látok?…..
Kockahas 13. hét 2009.06.15 13:05:00
Kérdezték páran, hogy milyen alapokról kezdtem el "építkezni".Nos, az a bizonyos alap igencsak gyatra volt: a minimális izomzathoz -ami a mindennapi élethez szükséges- egy pocak társult, ami szép nagy hengerekbe állt össze, amikor leültem.Bicepszem, mint olyan, nem…..
Ma fincsit főztem pontosabban már tegnap elkészült, és éjjel jól összeért a hűtőben. Töltött tojást csináltam, hallal volt megtöltve, meg finomra fűszerezve. Ezt nassoltam napközben, az ebéd pedig egy gyros volt, de a pita részét azt hanyagoltam, csak a felét ettem meg. Bicajt…..
Louis de Menyét 2009.06.18 21:34:00
Túl sok őrültséget láttunk mi már ahhoz, hogy a magyar politikai életben bármire rá merjük sütni a médiahack címkét, Az alábbi, az interneten néhány napja keringő levél mégis gyanús egy kicsit. De, ismételjük, csak egy egészen kicsit. Miért ne létezhetne tényleg az Új…..
A Fast Company magazin nem is olyan régen összeállította a gazdasági élet legkreatívabb szereplőinek százas rangsorát. Annak láttán sokan felszisszentek, mivel reklámszakember alig akadt közöttük. Talán épp ezért készítettek most egy új listát, amelyben kifejezetten a reklám-…..
Bikiniszezon Kajanapló 2009.06.09 18:44:00
Reggeli: tejeskávé tejeskévé 124 kcaTízórai: 2 alma 60 kcalEbéd: zöldborsófőzelék 369 kcalUzsonna: kefír, 1 kifli 230 kcalVacsora cukorborsófőzelék 369 kcal Összesen: 1152 kcal..
Csokor a kézbe, öltöny a testre Igen a szájba, fátyol a fejre... Bólogattunk nem is olyan régen a Rádayban az Üllői úti fuck zenekar egyetlen - ám örök - slágerére. Hát tessék - elértük azt a kort, amiben már manapság is illendő lenne megállapodni, elkötelezni…..
Már egész elszokhattatok a hazai reklámok megvitatásától itt az addicton, olyan rég volt reklámszemle. Ennek egyik oka a cégek azon gyakorlata, amellyel ezekben a viharverte időkben költségtakarékossági okokból előszeretettel élnek. Sok megbízó ugyanis régebbi filmeket vágat…..
Update: Így hét végére már csak két feladatom maradt. Az egyik, hogy felfedjem a reklámrejtvény megoldását, a másik, hogy győztest hirdessek a játékban. A megoldást a szokásos módon a képre kattintva láthatjátok, amiből kiderül majd, hogy ez egy amszterdami kutyapanzió nem…..
Louis de Menyét 2009.05.25 16:26:50
Louis de Menyét 2009.05.26 23:35:30
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
Update: And the Titonic goes to...Gorraf! Gratulálok Gorrafnak, akit ismét a random.org segítségével sorsoltam ki, és aki mellesleg arra tippelt, hogy a hiredtésen egy új, szalontüdő ízesítésű óvszert reklámoztak. A kijózanító valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy azt Bery már…..
Louis de Menyét 2009.04.20 11:57:39
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..
Louis de Menyét 2009.04.06 15:19:36
Update: Eljött hát a megfejtés és a sorsolás ideje. A képre kattintva előtűnik az eredeti reklám, ami a Ripolin festékek időtállóságát hirdeti. A sorsoláshoz ismét a random.org segítségével pörgettem ki a győztes számot, amelynek tulajdonosa (vagyis a sorban az övé volt a…..
Louis de Menyét 2009.04.03 01:07:04
Hát ilyeneket, amilyet Kiszel Tünde írt. Persze ez nem az igazi Kiszel Tünde. És az is lehet, hogy egy büdös szó sem igaz abból, amit írt. Ettől viszont nem kevésbé szórakoztató. Na, ki melyik magyar politikussal járt egy osztályba/lakott egy társasházban/volt…..
Louis de Menyét 2009.03.24 16:19:15
Pázmány Péter már hitszónok korában nagy kedvencünk volt piszkos szája miatt, XXI. századi utóda pedig a szó- és képviccek alantas mestere. Íme egy primitívségében szíven ütő versenydarab, megoldása sírásó  ..
Louis de Menyét 2009.03.19 16:37:27
Eddig aljas és olcsó módon minden ünnepre lecsaptunk, így hát a maival se teszünk kivételt.Szerintünk a Valentin-napot ünnepelni, szeretni, szidni, kritizálni mind-mind modoros, de hát Modor Tibinek csak megbocsátjátok! A mai anyagot köszönjük szépen feltételes reflex kartácsnak,…..
Louis de Menyét 2009.02.15 18:01:01
@Miss Marple: Nem akartalak Titeket megbántani, csak nem értettem, hogy pontosan mit akar kifejezni ez a post. de ízlések és pofonok, kinek ez, kinak az az érdeklődési köre. Tartsuk tiszteletben egymást, hiszen emberek vagyunk.
Szerintem a valentin-nap igenis szép ünnep, mert olyankor kifejezheted azt amit érzel annak, akit igazán szeretsz. de elfogadom, hogy mások máshogyan gondolkodnak erről :-)
Louis de Menyét 2009.02.16 13:18:17
@feltételes reflex: az is igaz :-))
Louis de Menyét 2009.02.17 17:21:57
@Nyelvész Józsi: Na azt már nem, inkább egy jó pohár langyos libazsírt! :-)