Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicc

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát igen, ha az embernek neve van a szakmában, akkor mindegy, hogy milyen ótvart csinált mostanában (értsd: mióta elvette Madonnát), akkor is elétesznek egy kerekebb összegről szóló szerződést. Guy Rutchie istenkirály filmeket is tud csinálni (A ravasz, az agy, stb. és a Blöff),…..
comment:com Szerdai hírek 2007.01.24 09:01:00
A Legyen ön is milliomos végre eljutott Kínába is, habár ebben a játékosoknak nem lesz túl sok öröme. A kíni törvények miatt ugyanis az ilyen nyereményeket nem lehet csak úgy megtartani, így celebek fognak versengeni a fődíjért, és jótékony célokra ajánlják fel…..
"Támogatom a brit birodalmat, a rabszolgaságot, meg az ilyen dolgokat, bár tudom, hogy ezek az idők soha nem jöhetnek vissza” – böffentette el magát, az amúgy mérsékelten dögös és szőke Lucy Buchanan. Hát persze, hogy a Channel 4 új valóságshow-jában, hogy a…..
Rovatunk első darabja máris sorozatsznobságunkról árulkodik, itthon nem elérhető, horrible dictu, angol nyelven íródott könyvről van szó, de istenbizony csak azért ezzel kezdjük, mert öt perccel ezelőtt tettük le, és nagyon megtetszett, bizony. Ian Gurvitz hollywoodi…..
Az ATV sajtóközleménye szerint Bagi Iván és Nacsa Olivér nem ment el saját showműsoruk hétfői forgatására, ezzel megszegve az ATV-vel kötött szerződésüket. A Comment:com információi szerint az ATV-nek nem tetszett, hogy Nacsa Olivér mostanában többet foglalkozik a jégtánccal,…..
vicc 2007.01.22 12:44:41
comment:com Buzi-e vagy? 2007.01.20 10:13:00
A Grace klinika a boldog egymás mellett élés toleráns utópiája, koreai, afroamerikai és fehér orvosok gyógyítanak a munkahelyi szerelmektől fűtött falak között, szeretjük egymást, gyerekek. Persze a forgatás az más, ott színészek esnek egymásnak és lennének képesek a másik…..
comment:com Pénteki hírek 2007.01.19 07:22:55
Aaron Sorkin azt bírta mondani, hogy a téli szünetről visszatérő Studio60 "romatikus pillanatokkal" fog operálni a szezon második felében, ezzel remélve, hogy több nőt ültet majd le a tévé elé. Nekünk eddig is tetszett.Tim Kring, a Heroes producere/kreátora szerint nagyon…..
comment:com Ilyen a Jack Bauer baba 2007.01.19 13:19:00
Ismerős póz, határozott arckifejezés, golyóálló mellény a felsőtesten, kéz a fegyver markolatán. A Jack Bauer figura kész a bevetésre a gyártó McFarlane Toys szerint. Sajnos nyárig várni kell a rendelésre, de a 10-12 dolláros ár biztos senkit nem fog elriasztani, minket biztos…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Onlinemarketing blog Sekély e kéj 2007.01.18 20:08:15
Van abban valami elszomorító, mennyire nem komoly ez a hazai online tartalomszolgáltató piac. Most írtam meg, hogy a Mellesleg Network az alá mért Porkolt.com miatt első lett a látogatottságban tegnap (2007. január 18-án) a Webaudit mérése alapján. Úgy lett első, hogy a…..
Néztem a ma esti tévéműsort: a 2004-es Álomhotel: Thaiföld című német tévéfilm főszereplője Christian Kohlund, aki az IMDB adatbázis szerint még csak 56 éves, és óvodáskoromban az egyetlen jóképű nőcsábász volt a német sorozatokban (talán azért, mert ő maga svájci), ma…..
Amikor a Szökés pilot annak idején megjelelnt a neten, mindenki odáig volt tőle és vissza - mi is, nyugi, nem fogunk megmondóemberkedni. A FOX persze óvatos duhaj volt, és a pozitív visszajelzések ellenére csak 13 epizódos megrendelést adott a sorozatnak, amit a nézettség és a…..
comment:com Szerdai hírek 2007.01.17 09:26:00
Britniszpírsz elqrta, nem is kicsit. A mostanában fasziját lehányó/pinát villantó egykori popdíva úgy volt, hogy szerepelni fog egy NFL Network promóban a február 4-én megrendezésre kerülő Super Bowl alatt, de a szervezők elhajtották a vérbe. "Paris Hilton már…..
comment:com Fütyi a tévében 2007.01.15 10:51:00
Mindenkinek van egy álma, én speciel kukásautót akartam vezetni gyermekként, később régész akartam lenni, majd pornószínész, végül a családom legnagyobb megkönnyebbülésére más pályát választottam, most meg késő sírni az elszalasztott lehetőségek miatt. Fütyi, a Budapest…..
comment:com Beszélgetni unalmas? 2007.01.15 08:10:00
Legalábbis a Lost/Eltűntek készítői szerint. Az RTL-en második, az AXN-en rövidesen harmadik évadát taposó szigetes sorozat egyik legidegesítőbb jellemzője a kommunikáció teljes hiánya, azaz a karakterek totális bizalmatlansága egymással szemben, senki, senkinek nem mond semmit.…..
Nem tudom, hány embernek tűnt fel, de már elég régóta elkotorták a régi Zárórát műsorból, úgyhogy itt az idő, hogy írjunk az újról. A régi Záróra a totál felesleges műsor volt. Nem azért, mert értelmiségi izé, meg nem azért, mert nemhogy Fekete Pákó, de még…..
comment:com Ma lehet RTL-t nézni 2007.01.09 14:23:44
Csak gyorsan, tömören: ma este Elnök emberei 7. évad az RTL klubon. Ez a befejező etap, szimpatikus latino jelölttel és idióta republikánusokkal, lezárjuk a szálakat és megbirkózunk a Leot alakító John Spencer halálával is. Méltó befejezése ez egy nagyszerű sorozatnak, és…..
A sorozatrajongók eddig is kedvelték a csatornát, hiszen itt aztán lehetett tobzódni ezerrel, a teljes CSI család mellett Kés/Alatt, Narancsvidék, Simpsons, Szex és New York, és még ki tudja hány, szívünknek oly kedves kis darab (Lois és Clarke) is itt volt látható, de a 2007-es…..
Ejj így megszívatni egy csajszit tök lovagiatlan dolog is lehetne, de annak ellenére, hogy Horváth Anita - a Miss Bikini World győztese - tényleg nem semmi bige, nagyon megérdemelte, hogy Jenő tövig égette, mint a csillagszórót. Jenőt mostmár Csiszárról nyugodtan át lehet…..