Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atkinsattila

85 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hát legalább rá lehet fogni ,hogy azért ettem meg 2 szelettel a szülinapi tortájából nehogy megsértődjön hiszen biztos nem érti meg milyen nagy kárt tesz a hab testemben fél kiló tömény cukor....:))))AMUGY minden okés itt főeg h rámjön a 32-es gatyóm ami nagy dolog mert…..
Hát nehéz volt de azthiszem sikerült megbékélnem magammal-magunkkal.Minden házasságban vannak nehezebb idők sajnos bár sose hittem volna minket sem hagyott ki a jó isten a szenvedésből.Ha jobban belegondolok az atkins életmódra jó hatással van a gyomorideg hiszen ha az ember…..
Ma ünnepeltük a megismerkedésünk 7. évfordulóját.2 éve sétakocsikázni és ebédelni vittem,tavaly nem is tudom tehát nehéz dió volt mi  legyen ma.Gondoltam jó lenne egy jót szexelni és kész.Na mindegy reggel elvittük a gyerekeket oviba aminek nagyon örültek,hogy együtt van…..
Mai áldozatom a  Sorsügynökség című remek.Vajon ki irányítja a sorsunkat mi vagy valami felsőbb hatalom?Régóta érdekel a téma,hogy lehet az amikor 4 éve nem látott barátom akinek kellene a tanácsa és a körforgalomban előttem kanyarodik???Véletlen netán egy többszázezres…..
 Mivel bármennyire is tagadjuk így 35 év körül is imádjuk a szuperhősöket mi pasik legalábbis.Esetleg a kisfiam miatt aki pókember mániás.Na a film a Zöld Darázs címet viseli amiről habár írok de végignézni 3 szorra sem sikerült .A milliomos csemete mikor a papája meghal…..
Szóval nyomom a melót már reggel hét óta mikor kedvesem felhív:BESZÉLJÉL A LEÁNYODDAL MERT NEM HAJLANDÓ OVIBA MENNI ÉS  A TÖKÖM KIVAN....Mit is mondhatnék neki de add ide mondom.A leány meg hüppögve így szól a telóba:APA HIÁNYZOL!!!!Azt hittem megzabálom aranyomat és…..
Megint belenyúltam.Gamer-játék a végsőkig.Nem lehetek ennyire kriminális vagy mégis pedig ismét csak a gamer múltam miatt néztem meg.Ki ne szeretné ha hús-vér  embereket irányíthana egy gamepad-dal.Még ha annyira brutál is ,mint itt és életfogytos gyilkosokat irtanak…..
Nos a fantasztikus filmek  és minden ufo-s idegenes  film,könyv , ujság rajongójaként aligy vártam a filmet ami megy a moziban: A föld inváziója-csata Los Angelesben.Pffffúúúúúújjjjj ilyen sz@r filmet a Bombák földjén óta nem láttam.Fröcsög a nagy amcsi…..
Jipíííííí kb 10 éve csináltam egy dokinak kosárpalánkot a kertjébe amin a kislányai gyakoroltak.Aztán tavaly megkérdezte nem-e kell mert ha nem akkor kidobja.Ejha de kell ám ,anno 5 évig kosárlabdáztam nameg a gyerekeknek is jó lesz gondoltam.De fene tudja nem tudtam hova tenni…..
Háháhááááá mozogni akarooooook!!!!!!!a formám a régi újra itt a jó idő hát  érzem magamon minden percben a mozgás iránti vágyat.Most jön a DE.A 2 kis kölök ugye akikkel az itthol töltött időt ki akarom élvezni és együtt akarok velük lenni.Arra gondoltam veszek egy…..
Szombat látogatásnap a sopronkőhidai börtönben.Drága unokaöcsém sajnos ott tölti még 3 évét és nagyritkán küld meghívót,hogy meg tudjam nézni.A neheze akkor kezdődik ha az ember be akar jutni ami szerintem olyan nehéz,mint kifelé lenne a raboknak.Most zökkenőmentesen ment az…..
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de durva jutott eszembe amikor kihozták ŐT a gombásszendvicsek királyát az arrabonás melegszendvicset.Na persze én csirkemájasat ettem de kezdjük előről.Kis feleségem úgy döntött ma ne dolgozzak inkább töltsük el egy romantikus délelőttöt.Ránkfért már…..
Hát hol is kezdjem..... Eltelt pár honap es pár kiloval nehezebben kezdtem az évet.Természetesen nem vettem észre magamon hanem ugy szóltak rám.Ajaj ez tényleg durva gondoltam és nekiláttam ismét a diétámnak.Azért az is segitett,hogy az asszonnyal voltak gondjaink és nem tudtam…..
Hahaahha megvan a könyv:Tanuljunk könnyen németül. Rászántam magam hiszen a nyelvtudásom kimerült abban amit a sok éves videojátékos korszakomban magam módján megtanultam .Sajnos gondolkodni kell a jövőről is hiszen kis országunkban nem annyira könnyű boldogulni.Valamerre indulnom…..
 Hmm mi is kellene egy nő boldogságához? Szerető férj-megvan,gyerekek-megvannak,üzlet-megvan,kocsi-meglett:)Megérdemli hiszen sokat robotol és a kocsi egy üzletvezetőhelyettesnek legalább olyan fontos ,mint a szakinak a jó szerszámok.Igaz van nekem is de igy nem kell egymással…..
Üdv!Kell egy pár szót írnom a féktelen zabálás és a nekem nem árt néhány süti gondolatomról is.Napokban volt az apósom névnapi bulija amire én vittem a kaját és hát amig készült addig is bele-bele nyaltam.A menü:2 féle rántott hús,sült kacsa,rizs ,zsírban sült…..
 Én,mint állatvédő és szerető ember nem igen vagyok számontartva.Vannak állatok oké és kész.Ennyi volt a véleményem erről a témáról soha nem is volt kedvenc állatom nem is rajongok semmilyen fajért.De ma mikor hazajöttünk feltűnt,hogy nincs sehol a Morzsi.Egy keverék kis…..
 Régóta nem jelentkeztem már de ez a rohadt mókuskerék amiben nap mint vagyok már kikészít.A kilók nyáron úgy jöttek fel rám,mint magdi anyusra a porcicák:(10 kilót híztam amíg körömpörlöltet ,meg csánkot zabáltunk kétpofára a jópár hétvégi bulin a jó időkben.Meg…..
Elhihetitek,elegem van az esőből .A sztori a következő:egy "szép" vasárnap délután sziesztázás közben hallok a hangosbemondón valamit.Kimentem az utcára és egy rendőrautó mondja a következőkez:KÉREM A FALU LAKOSSÁGÁT,AKI TUD JÖJJÖN A SZOMSZÉD FALUBA EGY…..
 Annak idején mikor a reggeltől estig folyó sörivás és a virslievésről szólt nekünk a május elseje az volt az igazi :) nem a műanyag szar kínai gagyi fünyiró meg játékpisztoly eladása volt a cél hanem a nép szórakozása.arról nem is beszélek,hogy az állatkertbe is…..
 Kis feleségem meglepett a megismerkedésünk évfordulójára egy samsung galaxy-val.Hmm aznap cégbulink volt és a temérdek körömpörkölt és unicum elfogyasztása után nem akartam már összevissza nyomkodni tehát eltettem "másnapra" :)  Reggel csalódottam és kissé…..
hogy ne csak mindig a kilókkal küzdjünk egy kis nevetés is kell még ha hizlal is...
Hát eljött az idő amit már oly régóta vártam :)  Indul a Lost wwwááááááá alig várom a reggelt és már nyomatom is.Természetesen csak az abc csatorna vetíti,de hála barátainknak a nagyvilágban egyből meg lesz szerény kis falunkban…..
Nem is tudom mi lenne a jó,szeretnénk feldobni az üzletet kicsit.Képzeld el a helyet ami egy tekéző 10 éves berendezések enyhén  kopott lambéria de amugy rendben van.Namost a feleségem veszi át a boltot és szeretnénk kicsit feldobni de még nem tudjuk nagyon mit kellene.Vagyis…..
Ismét egy kinn töltött nap után fáradtan hazaesve a legnagyobb öröm a 2  gyerek látványa.A fiam a héten beteg volt de mára már látom jobban lett hiszen a nemrég kapott pókember jelmezben nézi a minimax-ot.Apa légyszi töltsd le nekem a pókembert!!!!Kérlelt.Oké haver csak…..