Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babapa

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak térben, de időben is hosszú út vezetett el a hétéves koromban, a mandulaműtétem után kisírt első Matchboxomtól (sárga Lamborghini Miura) az idei nürnbergi játékvásár modellmennyországáig. Ezt csak azért mondom, hogy lássuk, a remény hal meg utoljára. Az az…..
  Egyszerűen képtelen vagyok tőlük megválni. Legalább a negyedik költözésemet éli túl a BMW, a Lotus, a két Porsche meg a Ferrari. Pedig ahányszor összecsomagolok, mindig szívtelen szelektálógéppé válok, és kihajítok minden fölösleges holmit, illetve jellemzően…..
Szinte hetente előfordul, hogy valamelyik kollégánk/ismerősünk idejön, vagy küld egy levelet, melyben tanácsot kér. Mivel az olvasói levelek és kérdések rendre kikerülnek honlapunkra, így ezeket a belső leveleket megtartjuk magunknak. Pedig - mint olvashatják azt alant - sokszor mi…..
babapa 2010.05.15 21:09:41
Azért ezen

www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/911/porsche_911_carrera_2_coupe-3791826

a Porschén a hátsó lámpa átépítés annyira nem telitalálat, sőt...

Úgyhogy ezt ne válassza Kati bátyja.
Kérem szépen, Lemmy macska sem lesz asszony már sose, miután a legutóbbi tüzelése után úgy gondoltam, ebből a fajta szórakozásból kettő bőven elég. Volt ugye Mötley násztánca egy évvel ezelőtt, amikor egy héten át úgy ébredtem, hogy egy baszatlan macska ül a mellemen, farok…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Autófília 1.0 vs 2.0, avagy... 2010.01.05 09:00:00
... Fillérbaszás kontra маленький (málenkíj) élvezet Nem röhög! Teljesen komoly a helyzet. Kocsira van szükség, de nincs pénz? Valami kell mindenképpen, de a fél milla az már álomhatár? Ismerős ugye ?! Megpróbálunk segíteni! Következzen hát egy ízig-vérig…..
Képvadászat XIII.          „Ne mosolyogj, Iljics,              Nem tart ez örökké,              Százötven évig…..
A megértés nagykövete ismét hallat magáról, ezúttal egy ismerőse kálváriáját meséli el először csak füstölve leálló, majd javítás utáni próbaúton teljesen elhalálkozó autójáról. Márkaszerviz, mi, mazdmeg? A fenti mondatot természetesen nem azért írtam így, mert…..
babapa 2009.11.26 16:43:21
totalcar.hu/magazin/hirek/2009/11/26/visszahivjak_a_tuzveszelyes_ferrarikat/

Hejj, valamikor a szép '90-es években hasonlóan prózai okok miatt lett a lángok martaléka a családi 1310TLX motortere. De szerencsére csak az, a többit meghagyta, miután megkínáltuk 2 poroltóval meg 3 vödör vízzel.
Ha már múltkor beszóltunk Vágó István Párbaj című műsorának egy pontatlanul megfogalmazott kérdés miatt, nem hagyhatjuk szó nélkül A széf bakijait sem. Amikor tehát tegnap este kommentelőink jelentették, hogy rossz választ fogadtak el az RTL Klub hétfőn újraindult…..
Felületes szemlélő számára – no meg annak, aki nem látogat el a Halle 6-ba – úgy tűnhet,  az idei Frankfurti Szalon a területi képviselőknek szánt autók kiállítása. Csupa unalmasan fehér kocsi áll a standokon, oldalukon kisebb-nagyobb betűkkel hirdetik, hogy…..
  Maga az eljárás körülbelül kétszer annyiba kerül, mint itthon. Ezzel nagyjából el is mondtunk minden rosszat a procedúráról.  Vélemények az azonos című írásunkról...
babapa 2009.06.05 14:08:06
@w126: Nekem van német nyelvű gyári prospektusom, amiben ez a típus már CL500 típusjelzést hordoz a farán.

Egyébként meg a szigetszentmiklósi Autóklubot mindenkinek tudom ajánlani nyáron viszgára, mert ott egy hihetetlen bombacsaj dolgozik, és nyáron látszik minden, mi szem-szájnak ingere. :)
Belsőség Eleget tettünk... 2009.05.18 14:39:01
...a tulajdonos kérésének és a Thema 8.32-teszthez tartozó blogposztot levettük a Totalcar-címlapjáról, valamint a Belsőség posztjai közül. Szerkesztőségünkbe küldött faxa alapján: "A honlapon megjelent tartalmú cikkhez, fotókhoz, illetve a fotók alján elhelyezett…..
Hétvégén ismét elmotoroztunk a weissenkircheni veteránmotor és –kisautó hegyi felfutó versenyre (Seiberer Bergpreis), összesen 23-an jöttünk össze a túrára, oda 13 motorral hatoltunk, majd Kremsben csatlakozott hozzánk még egy magyar gép. De nem ez volt az igazán érdekes,…..