Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opinion

1 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cseh rendőrség nem viccel és megmutatja, hol a náci helye. Arccal a föld felé, vinnyogva. Lecke a magyar hatóságoknak. + Frissítve! Alaposan leosztotta a cseh rendőrség Prágában a CSKA Moszkva huligánjait, akik a Viktoria Pilzen elleni vereség és kiesés után nem bírtak…..
A székházostrom tökéletesen megmutatta, milyen a kormánypárt igazi arca: gyűlölködő, diákok ellen felszított, szélsőjobbos szavazók, kopasz, büntetett előéletű verőemberek, cinikus, röhögcsélő szóvivők, akik meg sem próbálják elhitetni senkivel, hogy igazat mondanak –…..
A múlt heti voltos akció után a Balaton Sound is a Facebookon, félóránként jelent be új fellépőket az idei fesztiválra. Elsőre rögtön egy meglepetés érkezett, hiszen úgy néz ki a július 10-ei, már teltházas Budapesti fellépés után Zamárdiban is koncertet ad majd…..
A nagy közvéleménykutató cégeket gyakran vádolják részrehajlással, ezért arra gondoltam, hogy elkészítem a saját kutatásom a magyarországi pártvezetők népszerűségéről. A tagadhatatlanul unortodox, és reprezentatívnak csak problémásan nevezhető módszeremtől azt hiszem…..
Itt az Armageddon: az egyik hazai torrentoldalról Áder János újévi köszöntőjét is le lehet tölteni, ráadásul nemcsak sima tvripben, kókány sd.ben, hanem rendes 1080i-s hd-ban, ahogy kell. A találatért kösz LouiS-nak. ..
Opinion 2013.01.03 23:13:12
150 ezer eurót a szerb szövetségnek. A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) ma végleg úgy döntött, csak százötvenezer euró ellenében engedi meg, hogy Nataša Dušev-Janić szerb színekben folytassa. Október 31-ig kaptak haladékot a szerbek az összeg átutalására. A pénzt…..
Végre megtörtént amire oly sokan már annyira vártak, elmondta Bajnai Gordon a beszédét. Sok meglepetés nem érhetett bennünket, összefogást hirdetett, kijelölve saját magát annak vezetőjeként, hiszen az Orbán kormánynak mennie kell, és erre ez az egyetlen lehetőség. Ahhoz…..
Ezek az albán maffiózók nem tanulnak - azaz idegennyelveket talán mégis, hisz még a szülőföldjükön levezényelt temetésen is inkább angolul szónokolnak (szláv akcentussal, persze), de az is lehet, hogy már a következő akciójukra gyakorolnak, ami nem más, mint bosszút állni…..
Opinion 2012.10.12 08:24:28
@Zalaba_Ferenc: Nem... Koszosak az utcák. Higgy nekem és inkább utcát söpörj. Lesz valami hasznod...
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
Proszektúra Bayerrel együtt élni 2012.07.19 11:23:00
A Magyar Hírlap online a mai napig is legolvasottabbja Bayer Zsolt Viharfelhők című július 17-űn megjelent írása, amelyiknek egyik jellegzetes bayeros hevületű mondata: Ezért kell nekünk kimondanunk: az a gyilkos állat cigány volt. És nem valami szexuálisan aberrált pszichopata.…..
A 2001-es nyár egyik legnagyobb sikere (azon kívül, hogy a giccshuszár Ben Affleck kispisztollyal nyomta le a fél japán hadsereget) egy ránézésre utálatos, zöld mocsárszörny nagy kalandja volt. A Shrek veszettül szórakoztató, ötletes és humoros volt, kifigurázott egy rakás…..
Tegnap volt a 60. évfordulója a koreai háború kitörésének, ennek ellenére a média nálunk kevéssé emlékezett meg a háborúról, amelyben 3 millió ember halt meg és ötmillió vált menekültté. A harcok 1950. június 25-én törtek ki, miután a kommunista vezetésű…..
Opinion 2010.06.26 13:14:42
@fraki:

Ne legyél már ennyire átlátszóan hülye...

A lényeg, csak neked, remélem megérted: Ha a zsidók halála az emberiség tragédiája és folyamatosan sírunk miatta, akkor 3 millió koreaiért miért nem??

Érted már???????
Opinion 2010.06.26 13:18:48
@martin86:

Többször megemlékeztek itt Magyarországon a kínai hatalom egyetemisták ellene brutális fellépéséről....

Pedig nem itt történt.

Következő kérdés?
A Trianon évforduló kapcsán a médiát telenyilatkozó megmondóemberek szövegében volt egy közös vonás: a politikai kérdést a pszichológia nyelvén próbáltak megoldani. Szerintük Trianon egy „trauma” ami nincs „feldolgozva”, „kibeszélve”, nem…..
Opinion 2010.06.14 11:54:11
@blz42:
Imádom ha valaki ennyire jól tud érvelni, mint te...

Érezd már mennyire kettős mércével látod a világot.

Az egyik embernek ez fáj, a másiknak az. És pont.
Nekem meg jogom van tök leszarni a holokausztot.
Opinion 2010.06.14 12:17:03
@Nathan D'Xantine:

Már ne haragudj, de az állami megemlékezések tömkelegét kinek a kibasoztt adójából fizetik???
Hmmmm????

Elegem van, hogy minden második nap ezt hallom a TV-ben, hogy mekkora nagy tragédia történt és a mostani zsidók nagy rész munka helyett a kártérítésekből (megint az én adómból) nagyszerűen meg tud élni!!

És még csodálkoznak, hogy mindenki utálja őket!

Dolgozzanak és maradjanak kussban!
Tegnap derült ki, hogy a következő Drágán add az életed rész Die Hard 24/7-re címre fog hallgatni. Eddig még oké, ám ma jött a hír, miszerint a stúdió azon gondolkodik, hogy összeereszti a filmtörténelem két elpusztíthatatlan, legeltökéltebb és legkitartóbb zsaruját, John…..
Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk. 1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt…..
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
A Jillz cidermárka itthon nem különösebben ismert, talán a lányok között vannak olyanok, akiknek az emlékezetében megragadt ez a lötty. Ez nem is csoda, mivel főleg őket célozza meg az ital a reklámjaival. Nem is olyan rég szaladt körbe a neten egy kifejezetten nekik készített…..
Opinion 2010.05.16 14:35:43
@AncsaT: Te elolvastad egyáltalán amit írtam?

Vagy csak írogatod a hülyeségeket?
Opinion 2010.05.16 16:52:57
@AncsaT:

Hát te érvelésben eléggé gyenge vagy.

Mondom, hogy nem olvasod el... Vagyis szerintem nem vagy képes megérteni a lényegét, annak amit írok.

Nem haragszom. Sajnállak csak ;)
Az ország keleti felében csaknem kétszer annyian szavaztak a Jobbikra, mint a Dunántúlon. Ez a hét megye lehet a kulcsa a Jobbik-rejtélynek. Ahogy várható volt, a Jobbik 16%-a sokkal nagyobb figyelmet kapott a nemzetközi sajtóban, mint a Fidesz 52%-os győzelme. Külföldi…..
Opinion 2010.04.14 16:36:40
@CsárliFirpó:

Barátom nominálisan megduplázta! Maximum relatíve nem, de a 855000 az a dupljája kb a 430000-nek...

Ennyi.
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Összecsaptak a felek a Jobbikon belül: most szabad-e Budaházy Györgyöt megmenteni a börtöntől azzal, hogy elindítják képviselőjelöltként, avagy sem. Ugyanis ha indítják mentelmi jogot kap, ami lefordítva azt jelenti, hogy Budaházy-t olyan ezüstösen csillogó védőburok óvja…..
Opinion 2010.02.03 18:28:02
@gauche caviar:

Tudod... Tiszta szívből kívánom Neked, hogy a számodra legkedvesebb embert szúrja le, rabolja ki, erőszakolja meg vagy ölje meg egy általad imádott cigány....

Te aztán tényleg megérdemelnéd...

Ezt olvastad te kretén?
kuruc.info/r/35/54358/
Opinion 2010.02.03 18:56:19
@gauche caviar:

nem barátom... Én ezt neked kívánom de tiszta szívből...

Az ilyen fasz mint te, csak szenvedjen tőlük...
Megdöbbenéssel olvastam, hogy 2010. január elsejétől ismét lejjebb került a léc, így már csak 5.000 lemezt kell eladni és automatikusan jár az aranylemez. Ha valaki adott esetben pedig rálép a duplázóra (nem a dobszerkón) és véletlenül 10.000 lemezt értékesít, akkor platina…..