Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hithű ateista

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Kalena 2013.12.16 06:24:42
..
A poligráfos vizsgálatok köztudottan nem túl megbízhatóak, de ha lett volna hazugságvizsgáló gép pénteken a Kossuth stúdiójában, alighanem csúnya véget ér szegény. Elképzelem, ahogy Orbán Viktor szavai nyomán először kileng a mutató, aztán kiszakad, pár pillanat múlva az…..
Subba Pákó - Absolut Mama 2012.11.06 15:23:16
Pákó! menj már a faszomba, ez mi? Abszolút kurvaszar, meg amúgy se értem ezt az egészet ..
Meleg. Lemezlovas. Betör. DJ orális szex. Harrisburg - Dajuan Porter (27), a meleg lemezlovas abban a klubban szokott ismerkedni, ahol egyébként dolgozik. Egy idő után hírhedtté vált arról, hogy a lehető legváratlanabb pillanatokban környékezi meg azokat, akikhez vonzódik. Egy…..
Subba Eközben Bolognában 2012.03.19 16:07:00
A képen látható MILF egy gimis tanár Bolognában. Az amerikai hölgy elég jól tartja magát, és ezt nem is rejtegeti: Facebook oldalára lelkesen pakolja fel a képeket önmagáról. Igaz, semmi durvát, de úgy látszik az olasz anyukáknak ez is sok, mivel csoportosan rohamozzak meg most az…..
Hithű ateista 2012.03.20 12:32:14
Subba A kezdet 2011.11.17 09:00:00
Amitől a legjobban féltél, most elkezdődött!..
Orbán Viktor applikációból értesülhetünk a jövőben a miniszterelnök legújabb külföldi útjairól, de olvasgathatjuk a kormányfő beszédeinek legfontosabb idézeteit, sőt videókat is nézegethetünk. VIA..
Subba KELL: Lightin' Rims 2011.11.08 15:28:26
RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!  ..
Hithű ateista 2011.11.08 21:42:33
  Egy frissen közzé tett amerikai tanulmány szerint az épületekre helyezett napelemek energetikai hatása duplán kedvező.     A hűtés legegyszerűbb módja, ha elvonjuk a hőt a kérdéses tárgytól: magyarul ha melegünk van, álljunk árnyékba. Milyen egyszerű volna, ha…..
Hithű ateista 2011.10.26 14:23:18
@Donor:
Amit írtam, nem az én fejemből pattant ki, hanem a rádióban hallottam, a biztosítók meg mint tudjuk ijedős, pesszimista fajták, gondolom, elhitték, amit az elemzőjük mondott...
Másrészt félreértettél, pedig szerintem érthetően írtam, hogy nem a képzelt gyúlékonyságuk/tűzveszélyességük miatt, hanem mert egy extra szintet képeznek a tető felett, olykor-olykor zártan, és ezzel az oltást nehezítik.
Péter a felvidéki Totalcar-olvasók népes táborába tartozik, idén pedig végre rászánta magát, hogy egy tényleg pofás kis beszámolóban mutasson rá arra, hogy hiába jobb a szlovákok gazdasági helyzete, szervezni továbbra sem tudnak normálisan. Annak idején, a kilencvenes évek…..
Naiv autóvásárló semmiképpen sem akarta átveretni magát, ezért úgy döntött, inkább többet költ egy új Citroenre most, mint egy használtra majd a későbbiekben. Azonban még sikerült így is megszívnia, a kereskedés a csőd szélén, a pénz a Citroennél, autó pedig…..
Varánusz Pá, kis gazdaság, pá! 2011.10.05 14:45:15
Az unortodox gazdaságpolitika lassan a vánszorgást is befejezve lerogyott a földre, és az utolsókat rúgkapálva várja, hogy megadja neki valaki a kegyelemdöfést. Érdekes, hogy pártunk és kormányunk ezt is milyen hallatlan optimizmussal igyekszik nem észrevenni. Kedves Vezetőnk…..
Hithű ateista 2011.10.05 22:00:55
Mivel már megkaptuk, hogy az Új MÁV Blog egy panaszblog, ezért örömmel jelenítjük meg Á. még júniusban írt levelét. Pünkösdhétfőn a MÁV megint nem volt a helyzet magaslatán, az elromlott WC-s Desiro-k helyett kisebb kapacitású vonatokat küldött. Szerencsére a kalauz…..
De új olimpiai sportok megjelenéséről is tárgyal a NOB, így kukadobálás, 100 méteres síkképernyős futás, és gátlopás is műsorra kerülhet. A londoni szervezőbizottság kérelemmel fordult a NOB-hoz, hogy sürgősséggel új sportágakat vegyenek fel a londoni olimpiai…..
Péntek délután minden júniusi vihart lejátszó égindulás zajlott le Zalában, ami Keszthelynél és a nyugati somogyi partnál a Balatont is elérte. Az Időkép balatoni webkamerái csodás felvételeket készítettek - ezek közül a keszthelyiből csináltunk egy kis videót mindenki…..
Hithű ateista 2011.08.21 18:52:38
Máté még az júliusban írta a levelét, ebbe azt mesélte el, hogy az év legmelegebbnek mondott hétvégéjén vonatozott, s köszönhetően részben a Balaton Soundnak, a Flirt vonat teljesen tömve volt. Ez még az egyik dolog, emellett a fő hiba az volt, hogy ötven fokos hőségben…..
Hithű ateista 2011.08.15 17:18:52
@vanek ur: Lehet, hogy tévedek, de azt hiszem, e három fesztivál (meg még egy pár) szervezője egy és ugyanaz, a Sziget (...) Kft, vagy mi...
Habár a megrendelés hiányával egyetértek.
Igaz, mit mások máshol is mondani szokták, ez nem csak a szervezőknek jövedelmez, szóval nem csak nekik kell(ene) gondolni arra, hogy itt alighanem megugrik majd az utzólétszám egy pár napra..
Azt hiszem valami országimázs nevű halandzsaszóval szokták az ilyen jelképes dolgokat illetni.

Mondjuk a MÁV-nak is megvan a maga imidzse, hogy az pozitív vagy negatív, azt szerintem nem is szükséges jellemezni.
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Hithű ateista 2011.05.16 19:52:11
@vuvuvu2:
Persze, próbálkozni kell, sokra képes a magyar, ha odateszi magát, és egyedülállót hoz létre.
Számomra nem kétség, hogy meg tudnánk nyerni ezt is, ha olyan produkciót állitanánk, amin nem lehet fogást találni.
De mint mondtam, nem elég nyerni.
Ez a történet éveken átivelő.
És nem baj, ha nem tudnánk olyan fényűző bulit csapni, mint a Düsseldorfiak.
A baj az, hogy még az árnyékát se, és nem tudom, honnan szednének rá pénzt, amikor a majdnem rokkant, gerincmütött bányásznyugdijas apámat a Viktor maholnap az utcára teheti pár forinttal, keressen állást, már ha talál a növekvő munkanélküliség közepette. Szegény alig jár, 52 évesen, biztos lecsapnak majd rá a munkaerőpiacon.
Bocsássatok meg, ez egy másik történet már, csak a dolgok kicsit összefonódnak, ha az ember kicsit objektivabban szemléli a világot.
Persze én sem vagyok közel sem tökéletes, nem állitok ilyet.
Hithű ateista 2011.05.16 20:55:27
@vuvuvu2:
Sokmindenben egyetértek veled.
Ami a topicot érinti, igen, az egyik elődöntőt (amiben mi ott voltunk), és a döntőt is végignéztem. Hát sok volt a selejt, került előre rendesen, de azért a nagyon gázosokat már jó előre elkaszálták, hidd el.
Persze hogy nem kell komolyan venni, ezt csak Mo-n veszik ilyen komolyan szerintem.
Nos, én most Ausztriában vagyok, de itt nem sokat láttam ujságokban esélylatolgatásokat, pláne nem magyar-éltetőket, de ez nem jelent semmit, ettől még lehet igazuk az ilyeneket állitóknak, de a latolgatás azért nem szokott teljesen bejönni sehol sem.

Ami az offtopicot érinti, persze, vizsgálódni kell, de ki fog ennyi esetet objektivan megitélni?
És hol tudunk ennyi rokkantnak szellemi munkát ajánlani szerinted, mikor ma is mindenki arra hajt?
Fizikai munkát dolgozni senki nem akar, tisztelet a kivételeknek.
És ha teszem azt, sikkasztást követ el, vagy csak simán rosszul végzi egy rokkant a munkáját, ne lehessen lapátra tenni, mert rokkant?
Ismerek embereket korábbi munkahelyemről, aki mindig meguszta, mig végül lelépett a cégtöl az összes értelmes, dolgos fazon, aztán persze bedölt a cég is.
Bonyolult dolgok ezek, barátom. :)
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
SF.blog Ronda, de hasznos? 2010.05.10 15:12:00
Úgy tűnik, már nincs olyan szegmense a világnak, amelyet energianyereség reményében az ember ne hálózott volna be hatalmas erőművekkel. A szélerőművekről azt hallani, hogy rossz helyre elhelyezve közel ugyanannyi energiát fogyasztanak, mint amennyit kitermelnek. Mi lenne, ha…..
A kárörömre mindig lehet építeni. A BBC szerint ráadásul akár komoly üzleti tervet vagy műsorstratégiát is, és maximálisan egyet kell velük értenünk. Legújabb, „Vér, verejték, könnyek” címmel induló valóságshowjuk életet lehel a hamar megfáradt, önmaga…..
Hithű ateista 2010.04.26 22:35:51